relativ Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Po prečítaní podobnej témy som sa rozhodol podeliť sa s Vami o mojej ceste k definitívnemu remienku. Zakúpením PAM 359 nastal problém s 24 mm remienkami. Originál bol krátky, v šuflíku som našiel hnedý Panatime. Nejak sa mi nepozdával, tak som kúpil od Zrna čierny s bielým prešitím. Lepší ako Panatime, ale niečo mu chýbalo. Asi ten vzťah s ciferníkom, ktorý má na slnku do hneda indexy a v šere do zelena. Tak som začal listovať remienky na PAM, ktoré ponúkajú na nete. Niečo vhodné som aj našiel, ale rozmerovo to nesedelo. Tak ma napadlo osloviť majstra Šímu, ktorému som vysypal svoje požiadavky. Odpoveď bola - žiadny problém. Keď mi došli, normálne som váhal ich nasadiť také sú pekné. Naozaj je pravda, čo sa o ňom píše... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Ten řemen od Šímy je bohovskej,k tomu pouzdru de neskutečně!
bandicoot Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Ty protlačený linky - to je super nápad.Blbne se tu různě se šitím, ale tohle je fakt dobrý. Méně je někdy více, takže to šití na špici bohatě stačí.Tohle je jeden z nejlepších PAM řemenů co jsem tu viděl.Smekám před nápadem i před prací.
zrno Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Ne nadarrmo je to Mistr ŠÍMA :-) Hnědej je prostě dokonalej.
lolohh Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Tohle je jeden z nejlepších PAM řemenů co jsem tu viděl.Tohle je jeden z nejlepších PAM řemenů co jsem kdekoliv viděl.
Bullet Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Ten remen je opravdu originalni a jsem velmi rad, ze vidim zde na foru mezi cleny take PAM 359 ...nekdy bych je rad videl nazivo...
Leviathan Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 ech..este, ze nemam PAMy......ako tu tak pozorujem po kupe Panerai hodiniek takmer iste nastupuje remenove sialenstvo. Ale toto kombo sedi dokonale.
misoo Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 fakt parada, vyzera to neskutocne dobre !! a mozem otazku? preco sa paneraiom akoby automaticky pripisuje nutne remenove sialenstvo? to akoze k inym hodinkam sa nedaju menit remene, alebo mi nieco uslo??
panedge Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 misso- k PAM to proste patri,navic vymena je na cca 20 sekund
misoo Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 hmm mozno je to aj tym ze ich dizajn je relativne dost univerzalny, ze sa daju dobre kombinovat...
Bullet Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 ...k PAM to proste patri,navic vymena je na cca 20 sekund ...a jsou tu i tací...(doufám, že nejsem sám ), kteří mají k daným barvám řemenů i barevně sladěné náramky...tak a teď už tu budu opravdu za úchyla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.