Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dle mého názoru fake, nesedí mi tam ta velká datumovka u edice Bentley. A abych pravdu řekl, tak ani ten tourbillion pokuď to má být :)

Odesláno

Serie Bentley má modely jak s tourbillonem ("Bentley Mulliner Tourbillon"), tak i s velkým datumem ("Bentley 6.75").

viz oficialní stránky "B for B":

http://www.breitlingforbentley.com/en/

Tento kus je ale podle mně fake - usuzuju dle nasledujících "identifikátorů":

- Žádný Bentley model nekombinuje vzájemně tourbillon a "big date" na témže exempláři

- protiskluzový vzor na lunetě má trochu odlišný rastr od originálu - je to dost podobné, ale při detailnějším pohledu je poznat odchylka v jeho opakování

- sklo se nejeví být antireflexní (což je u originálu standard) - odraz zářivky / blesku je bílý, u AR by byl méně patrný a s fialovým nádechem

Návštěvník Kamil
Odesláno
  dehyd napsal:
Serie Bentley má modely jak s tourbillonem ("Bentley Mulliner Tourbillon"), tak i s velkým datumem ("Bentley 6.75").

viz oficialní stránky "B for B":

http://www.breitlingforbentley.com/en/

Tento kus je ale podle mně fake - usuzuju dle nasledujících "identifikátorů":

- Žádný Bentley model nekombinuje vzájemně tourbillon a "big date" na témže exempláři

- protiskluzový vzor na lunetě má trochu odlišný rastr od originálu - je to dost podobné, ale při detailnějším pohledu je poznat odchylka v jeho opakování

- sklo se nejeví být antireflexní (což je u originálu standard) - odraz zářivky / blesku je bílý, u AR by byl méně patrný a s fialovým nádechem

To ani nemusíš rozebírat. FAKE jak prase!:) Jen se divím ceně. Holt ryba se najde všude...

Odesláno

To prvni je na 1000% fake, o tom neni pochyb. Pred nejakou dobou jsem se tady ptal, co je to za strojek, jak na nem stvej smysleny faky (napodobenina neceho neexistujiciho) od IWC, Breitlingu az po A.Lange a Sohne... No a presne to je ten strojecek...

Docela by me zajimalo, jestli ziska ty penize zpet az na to prijde... Podle me by se to vysoudit urcite dalo. Nikde tam neni zminak o tom, ze by to byl fake...

Odesláno

bud je to umele nahonena cena, o cemz pochybuje, nebo tomu frajer nerozumi a treba na to ani neprijde. kdyz se tak divam co nakupuje, tak je to autar, koupil si brozuru bentley, a bentleyho zrejme nema, nicmene je to pozer a chce budit ten dojem. jen domenka, tezko rict...

Odesláno

Napsal jsem kupujícímu těch faků, že si myslím , že je to fake. Odepsal mi : The seller has satisfied my enquiries about the authenticity of the item.

Your vigilance is appreciated. Best wishes from Daddy.

:cool:

Odesláno

Chudák borec, podobných ,,origošů,, mají v Bangkoku hafo, jinak osobně se mi B for B líbí, k jejich prospěch a u někoho i neprospěch že design těchto kousků prostě nevyrábí nikdo na světě a nedají se splést, oproti jiným značkám kde na první pohled člověk neví...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...