Roman-ZA Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Zial, nie. Ani v Polsku. Funguju iba ako internetovy obchod, co je velka skoda
Rodkopf Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Chlapi doporučte někdo nějaké Polské fórum - zadal bych tam poptávku na jeté Batory Big Date...
People Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Odesláno 20. září 2013 Toto by mne i bavilo Tento typ puzdra sa mi paci. Robi ho aj nejaka ina normalna firma? Neviete o niekom z Svajciarsko nemecko japonskej produkcie?
financ Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Gerlach umí, jeho produkce je i cenově zajímavá, jen někdo nemusí zkousnout Sea Gull inside.
kuncák7 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Mam doma gerlach otago a sea gull me v nich rozhodne neva.
kuncák7 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Dalsi paradny kusokJak jsem ti psal,mit datumovku,chci je domu :-)))).
Roman-ZA Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Sea Gull ako stroj nie je vobec na zahodenie. Odhodme predsudky, ze co je Cina, to je srot.
financ Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Mam doma gerlach otago a sea gull me v nich rozhodne neva.Nahoď foto Sea Gull ako stroj nie je vobec na zahodenie. Odhodme predsudky, ze co je Cina, to je srot.Mě to rozhodně nevadí, s Gerlachem teď jednu záležitost řeším a díky Sea Gull to bude vypadá na příjemnou cenu
Roman-ZA Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Mě to rozhodně nevadí, s Gerlachem teď jednu záležitost řeším a díky Sea Gull to bude vypadá na příjemnou cenuPochval sa .Aku?
instant Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Dalsi paradny kusok symetricky k G.Gerlach dat day-date a su bezchybne
kuncák7 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Nahoď foto Mě to rozhodně nevadí, s Gerlachem teď jednu záležitost řeším a díky Sea Gull to bude vypadá na příjemnou cenuAhoj,rad bych,ale neumim vubec fotit,i recenzi bych klidne napsal,nebyt foceni.trochu spoleham na stredecni sraz,doufam,ze nekoho ukecam na foceni a pak to sem vlozim a napisu.
kuncák7 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 symetricky k G.Gerlach dat day-date a su bezchybne Moje rec,ale to roman nechape,nechce tam to datum mit,zpatecnik :-)))))
Roman-ZA Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Inak toto je mozno aj cesta pre PRIM, jednoktory. Poliaci odkazuju na svoju technicku, resp. vojensku historiu. Myslim si, ze my sa mame tiez cim pochvalit. Za cenu, ktora je dostopna sirokym masam
Roman-ZA Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Chlapi doporučte někdo nějaké Polské fórum - zadal bych tam poptávku na jeté Batory Big Date...Su na FB, alebo na WUS. Clenovia WUS maju teraz 10% zlavu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se