Přejít na obsah

G. GERLACH

Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Zdravím všechny co mají G.Gerlach otago. Docela mě tyto hodinky zaujali, zvlašť jejich masivnost a chtěl bych se o nich něco dozvědět. Jde mi o to, jaká je kvalita a také jaký je v nich strojek, jestli to není úplný kýč, přeci jenom hodinky s polska nevím, nevím. Protože mám Seiko SKX007, tak mi jde o porovnání s těmito. Popř. nevíte co by se v podobném stylu dalo sehnat za potápky od jiných značek? Díky za radu.

post-35720-0-88889300-1445771338_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám malinký dotaz. Nemáte někdo tušení ( třeba se někdo potajmu informoval ), zda G.Gerlach vyrobí menší edici hodinek dle vlastního návrhu v počtu několika desítek kusů, případně jen, zda upraví konkrétní již vyrobené hodinky ( tedy se zachováním pouzdra ) vlastním návrhem potisku ciferníku a gravírování dýnka? Tak nějak nejsem schopen se vyjma češtiny, zeptat na stránkách výrobce. Ptám se soukromě, různé limitované edice, zde na chronomagu prezentované a uskutečněné v příslušném vláknu, to je bohužel úplně jiná cenová liga. Klidně SZ, pokud se někdo nechce před ostatními "shodit", že se informoval :shutup:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Mám malinký dotaz. Nemáte někdo tušení ( třeba se někdo potajmu informoval ), zda G.Gerlach vyrobí menší edici hodinek dle vlastního návrhu v počtu několika desítek kusů, případně jen, zda upraví konkrétní již vyrobené hodinky ( tedy se zachováním pouzdra ) vlastním návrhem potisku ciferníku a gravírování dýnka? Tak nějak nejsem schopen se vyjma češtiny, zeptat na stránkách výrobce. Ptám se soukromě, různé limitované edice, zde na chronomagu prezentované a uskutečněné v příslušném vláknu, to je bohužel úplně jiná cenová liga. Klidně SZ, pokud se někdo nechce před ostatními "shodit", že se informoval :shutup:

minimální množství je 50 ks. A vyjde to docela draho. Ekonomický zajímavý to je od 100 ks.

Odkaz ke komentáři

Ja som ich velmi chcel, ale po case mi doslo, ze to neukazuje cas trvale, ale len po stlaceni tlacidla a to ma dost odrazuje.

detto aj ja...

a blbe je ze na to vyslovne neupozornuje vyrobca na stranke.

tiez mi chyba info o tahu, plne dieliky ci nie? Sponu tiez nie je vidiet...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Tak priatelia, trosku to tu ozivim a popytam radu, ktore vybrat:

1) http://sklep.gerlach.org.pl/index.php?route=product/category&path=79

alebo

?

2) http://gerlach.org.pl/p_24.html

Neváhajte a do mna. Cim viac nazorov, tym lepsie :)

Vdaka.

Zdroj foto: web stranka gerlach.org.pl

post-7077-0-81269500-1457707056_thumb.jpg

post-7077-0-73006700-1457707063_thumb.jpg

post-7077-0-78045300-1457707070_thumb.jpg

post-7077-0-99798700-1457707079_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Fakt. Diky za upozornenie. Na tych RWD-6 nie je v ponuke taky remen, ako je na foto. Ten stoji 150 USD. Su len s tym ciernym a ten ma moc neberie.

Dufam, ze sa mi to opravilo spravne:

http://sklep.gerlach.org.pl/index.php?route=product/category&path=89_67

post-7077-0-21083000-1457719689_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Za mňa RWD-6.

Sám mám Gerlachy už zo dva mesiace. Zatiaľ spokojnosť. Ja som zvolil P.50 Jastrząb, keďže podľa mňa najkrajšie Gerlachy sú vypredané, Porsche Club Polska. Jediná vec čo mi na nich vadí, resp. chýba je dátum. Myslel som, že banalita, ale zistil som, že je to dosť zásadná funkcia na hodinkách. Kvôli tomu aj uvažujem o predaji a kúpe PZInż. Lux Sport.

Tak nech sa výber podarí a smelo do nich. Za tú cenu parádne hodinky. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...