Ruiz.aw Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Vydařené, gerlach umí fešné hodiny. Osobností z historie, i nedávné, které by stalo za to si připomenout ( nejen na hodinkách ), by se našlo dost, ale my jsme přizdisráči, hlavě moc nevyčnívat :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Romane moc pekny. Pujdes do nich :-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Asi nie. Rozmyslam nad Vratislavia FORMMEISTER. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Zdravím všechny co mají G.Gerlach otago. Docela mě tyto hodinky zaujali, zvlašť jejich masivnost a chtěl bych se o nich něco dozvědět. Jde mi o to, jaká je kvalita a také jaký je v nich strojek, jestli to není úplný kýč, přeci jenom hodinky s polska nevím, nevím. Protože mám Seiko SKX007, tak mi jde o porovnání s těmito. Popř. nevíte co by se v podobném stylu dalo sehnat za potápky od jiných značek? Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cooper2005 Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Mám malinký dotaz. Nemáte někdo tušení ( třeba se někdo potajmu informoval ), zda G.Gerlach vyrobí menší edici hodinek dle vlastního návrhu v počtu několika desítek kusů, případně jen, zda upraví konkrétní již vyrobené hodinky ( tedy se zachováním pouzdra ) vlastním návrhem potisku ciferníku a gravírování dýnka? Tak nějak nejsem schopen se vyjma češtiny, zeptat na stránkách výrobce. Ptám se soukromě, různé limitované edice, zde na chronomagu prezentované a uskutečněné v příslušném vláknu, to je bohužel úplně jiná cenová liga. Klidně SZ, pokud se někdo nechce před ostatními "shodit", že se informoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Enigma konecne v predajihttp://gerlach.org.pl/enigma.html kopec far.kombinacii za 950 PLN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Mám malinký dotaz. Nemáte někdo tušení ( třeba se někdo potajmu informoval ), zda G.Gerlach vyrobí menší edici hodinek dle vlastního návrhu v počtu několika desítek kusů, případně jen, zda upraví konkrétní již vyrobené hodinky ( tedy se zachováním pouzdra ) vlastním návrhem potisku ciferníku a gravírování dýnka? Tak nějak nejsem schopen se vyjma češtiny, zeptat na stránkách výrobce. Ptám se soukromě, různé limitované edice, zde na chronomagu prezentované a uskutečněné v příslušném vláknu, to je bohužel úplně jiná cenová liga. Klidně SZ, pokud se někdo nechce před ostatními "shodit", že se informoval minimální množství je 50 ks. A vyjde to docela draho. Ekonomický zajímavý to je od 100 ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Digitalky od gerlacha od teraz v predaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Zajímavý jsou, je to takový správný retro a podle fotek na webu vypadá i to zpracování celkem dobře, ale to se uvidí až v reálu....a i cena je nakonec jen mírně vyšší oproti odhadům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Ja som ich velmi chcel, ale po case mi doslo, ze to neukazuje cas trvale, ale len po stlaceni tlacidla a to ma dost odrazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 To bude mat spotrebu ako blazon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 FORMMEISTER bude na prelome januar / februar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Už někdo má ty digitálky? Na videu mě docela vadí ten načervenalej okraj displeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Ja som ich velmi chcel, ale po case mi doslo, ze to neukazuje cas trvale, ale len po stlaceni tlacidla a to ma dost odrazuje. detto aj ja... a blbe je ze na to vyslovne neupozornuje vyrobca na stranke. tiez mi chyba info o tahu, plne dieliky ci nie? Sponu tiez nie je vidiet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Tak priatelia, trosku to tu ozivim a popytam radu, ktore vybrat: 1) http://sklep.gerlach.org.pl/index.php?route=product/category&path=79 alebo?2) http://gerlach.org.pl/p_24.html Neváhajte a do mna. Cim viac nazorov, tym lepsie Vdaka. Zdroj foto: web stranka gerlach.org.pl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 První odkaz máš na orzel, ne na rwd6, které máš na fotce. Já osobně bych šel spíše do p24 a důvod je zásadní ..... jsou hezčí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Fakt. Diky za upozornenie. Na tych RWD-6 nie je v ponuke taky remen, ako je na foto. Ten stoji 150 USD. Su len s tym ciernym a ten ma moc neberie. Dufam, ze sa mi to opravilo spravne:http://sklep.gerlach.org.pl/index.php?route=product/category&path=89_67 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Za mňa RWD-6.Sám mám Gerlachy už zo dva mesiace. Zatiaľ spokojnosť. Ja som zvolil P.50 Jastrząb, keďže podľa mňa najkrajšie Gerlachy sú vypredané, Porsche Club Polska. Jediná vec čo mi na nich vadí, resp. chýba je dátum. Myslel som, že banalita, ale zistil som, že je to dosť zásadná funkcia na hodinkách. Kvôli tomu aj uvažujem o predaji a kúpe PZInż. Lux Sport.Tak nech sa výber podarí a smelo do nich. Za tú cenu parádne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 nové "bullky" od Gerlacha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Kde jsi je viděl?Celkem se mi líbí, ale nejradši tak celostříbrná varianta (pouzdro, ručky, indexy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se