Gio Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Zaujmave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Dají se někde v reálu vidět u nás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Zial, nie. Ani v Polsku. Funguju iba ako internetovy obchod, co je velka skoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Chlapi doporučte někdo nějaké Polské fórum - zadal bych tam poptávku na jeté Batory Big Date... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Toto by mne i bavilo Tento typ puzdra sa mi paci. Robi ho aj nejaka ina normalna firma? Neviete o niekom z Svajciarsko nemecko japonskej produkcie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Dalsi paradny kusok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Gerlach umí, jeho produkce je i cenově zajímavá, jen někdo nemusí zkousnout Sea Gull inside. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Mam doma gerlach otago a sea gull me v nich rozhodne neva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Dalsi paradny kusokJak jsem ti psal,mit datumovku,chci je domu :-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Sea Gull ako stroj nie je vobec na zahodenie. Odhodme predsudky, ze co je Cina, to je srot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Mam doma gerlach otago a sea gull me v nich rozhodne neva.Nahoď foto Sea Gull ako stroj nie je vobec na zahodenie. Odhodme predsudky, ze co je Cina, to je srot.Mě to rozhodně nevadí, s Gerlachem teď jednu záležitost řeším a díky Sea Gull to bude vypadá na příjemnou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Mě to rozhodně nevadí, s Gerlachem teď jednu záležitost řeším a díky Sea Gull to bude vypadá na příjemnou cenuPochval sa .Aku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Pochval sa .Aku?Možná časem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Dalsi paradny kusok symetricky k G.Gerlach dat day-date a su bezchybne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Nahoď foto Mě to rozhodně nevadí, s Gerlachem teď jednu záležitost řeším a díky Sea Gull to bude vypadá na příjemnou cenuAhoj,rad bych,ale neumim vubec fotit,i recenzi bych klidne napsal,nebyt foceni.trochu spoleham na stredecni sraz,doufam,ze nekoho ukecam na foceni a pak to sem vlozim a napisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 symetricky k G.Gerlach dat day-date a su bezchybne Moje rec,ale to roman nechape,nechce tam to datum mit,zpatecnik :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Nic, rikam, ze nic. 2 sifony :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Inak toto je mozno aj cesta pre PRIM, jednoktory. Poliaci odkazuju na svoju technicku, resp. vojensku historiu. Myslim si, ze my sa mame tiez cim pochvalit. Za cenu, ktora je dostopna sirokym masam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2013 Chlapi doporučte někdo nějaké Polské fórum - zadal bych tam poptávku na jeté Batory Big Date...Su na FB, alebo na WUS. Clenovia WUS maju teraz 10% zlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se