Přejít na obsah

G. GERLACH

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pár fotek Gerlach Otago nafocených v rámci včerejšího minisrazu s Kuncákem. Není jich moc, focení přerušil slejvák, oba jsme byli durch... dobrej zážitek. Hodinky se mi líbí, na ruce sedí super, kdyby byly černé, jdu do nich hned. S oranžovou je potíž, že se barevně nesnese s většinou hnědých řemenů, které mám...

post-30813-0-29234300-1404824598.jpg

post-30813-0-68174800-1404824613.jpg

post-30813-0-83416600-1404824628.jpg

post-30813-0-93602200-1404824644.jpg

post-30813-0-97238000-1404824667.jpg

Odesláno
  V 8. 7. 2014 v 20:01, lucid napsal:

Zubr - 38x48x15mm, safír s AR, strojek SeaGull ST1902

Tomuhle nerozumim,fajnovy pouzdro,hezky zdobeny dynko,pekna WR,slusnej naramek,cely je to takovy ala Doxa SUB,alespon mi to tak pripada,no a nakonec tam nacpou to nejlacinejsi,co muzou...verim,ze i ten SG maka,ale proc...?

Odesláno
  V 8. 7. 2014 v 22:51, villain83 napsal:

Tomuhle nerozumim,fajnovy pouzdro,hezky zdobeny dynko,pekna WR,slusnej naramek,cely je to takovy ala Doxa SUB,alespon mi to tak pripada,no a nakonec tam nacpou to nejlacinejsi,co muzou...verim,ze i ten SG maka,ale proc...?

Koupil jsem tu asi před rokem jedny průměrný činský Parnisy a ten strojek dělá bez seřizování kolem 5s denně do plusu (LD mi dělaly před záručním servisem +45s denně) - jestli je jeho životnost na období jednoho servisního cyklu ETY (což určitě není), tak za tu cenu servisu si ho můžu koupit a vyměnit celej. A ten strojek cpou do stejně "značkovejch" hodinek - tak asi proto.

Odesláno
  V 8. 7. 2014 v 23:53, Pavlucha napsal:

Koupil jsem tu asi před rokem jedny průměrný činský Parnisy a ten strojek dělá bez seřizování kolem 5s denně do plusu (LD mi dělaly před záručním servisem +45s denně) - jestli je jeho životnost na období jednoho servisního cyklu ETY (což určitě není), tak za tu cenu servisu si ho můžu koupit a vyměnit celej. A ten strojek cpou do stejně "značkovejch" hodinek - tak asi proto.

Ja to chapu,vim,ze i SG muze pracovat kvalitne a nekdy i prekvapive lepe,nez "tabulkove",byl to spis takovej povzdech.Kdyz uz si daji praci se vsim ostatnim,nerozumim tomu,proc tam daji SG,kterej spoustu potencialnich zakazniku odradi...verim,ze bejt tam alespon Miyota,cenu to nijak dramaticky nezvedne a bude to znit urcite lip.

Odesláno

Já pokukuju po dvoukorunkových Navigatorech, které mají strojek NH35A (Seiko corp.). Akorát mě tam štve to datum, noudejty se mi líbily víc... a malá WR.

Odesláno
  V 9. 7. 2014 v 6:34, villain83 napsal:

Ja to chapu,vim,ze i SG muze pracovat kvalitne a nekdy i prekvapive lepe,nez "tabulkove",byl to spis takovej povzdech.Kdyz uz si daji praci se vsim ostatnim,nerozumim tomu,proc tam daji SG,kterej spoustu potencialnich zakazniku odradi...verim,ze bejt tam alespon Miyota,cenu to nijak dramaticky nezvedne a bude to znit urcite lip.

Ahoj, taky to úplně nechápu, ale na strojek nedám po zkušenostech s ním, dopustit. Zkus napsat přímo výrobci, třeba ti odpoví, nebo se nad tím zamyslí a změní to ( mám ten dojem, že má kontakt na opravdu laciného prodejce strojků- někde jsem to četl na polském foru, když jsem se rozhodoval, které Gerlachy vzít ).

Odesláno

Mám druhým rokom chronograf s kalibrom ST 1902 a všetko v pohode, rezerva 2 dni, presnosť cca 2 sec do + denne, nemám byť prečo nespokojný

Odoslané z iPhone pomocou Tapatalk

Odesláno

no jo, ale já zrovna ve 22 mm mám jen na origo na Omegách ,ale prubnu ho, to je jasné :lol2:

Lumi slušné, obvzláště na lunetě je to zajímavé ,udělám fotku.

Odesláno

Tak jsem našel chvylku pro pár rychlocvaků. Mesh jim sedí parádně, pravda je, že jeho cena téměř dvojnásobně překračuje cenu hodinek :lol2:

Ten ciferník mě dostává čím dál tím víc, při plném rozlišení fotek /což neuvidíte/ je vidět ta pečlivost a preciznost. Za ty peníze neuvěřitelné a co se týče strojku, tak jsem za dva dny +20s což není žádná trága a to jsem nezačal laborovat s nočním odkládáním

DSC_0743.jpg

DSC_0767.jpg

DSC_0774.jpg

DSC_0787.jpg

DSC_0795.jpg

DSC_0778.jpg

20140711_060225.jpg

DSC_0800.jpg

DSC_0801.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...