Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To naprosto samý je ale i steinhart kolem kteréžto značky tady není zdaleka takový povyk. Ten snad nedělá jediný hodinky, do kterých by investoval trochu  svýho vlastního nápadu a přitom má odkaz hned na hlavní straně...

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 19. 11. 2014 v 20:42, tomek napsal:

To naprosto samý je ale i steinhart kolem kteréžto značky tady není zdaleka takový povyk. Ten snad nedělá jediný hodinky, do kterých by investoval trochu  svýho vlastního nápadu a přitom má odkaz hned na hlavní straně...

I ty brebto:-O, co třeba ocean 2, apollon a tak?

Odesláno (upraveno)

no, klidně si mi říkej brebta, ale zrovna u těch oceanů se dizajnéři asi moc nezapotili , není liž pravda? 

post-15672-0-62708400-1416431908.png

post-15672-0-63251100-1416431921.jpg

Co se týče apollonů, tak snad aspoň ty budou originální, ale ruku do ohně bych za to u steinhartu teda rozhodně nedal. Jinak aby mě snad někdo špatně nepochopil. Neříkám že steinhart je špatná značka. Rozhodně ji považuju za kvalitní, alespoň co se zpracování týče. O to víc mě ale zaráží, že nejsou schopni přijít sami s něčím svým a o to víc je v mých očích shazují podobné vykrádačky. U alfy bych nad tím mávl rukou, ale steinhart by měl mt na víc... 

Upraveno uživatelem tomek
Odesláno
  V 19. 11. 2014 v 20:42, tomek napsal:

Triton?

Odesláno

U těch ocean 2 vs. Bremont tak nějak marně hledám alespoň pár společných znaků, ale když to tak vidíš, kecat ti do toho nebudu:-)

Odesláno

Nelíbí se mi ani jedny, o tom se nebavím:-) Ale fakt tam marně hledám něco obšlehnutého (pro Bedjassona vysvětlivky: ne šlehnutého:-D)

Odesláno

určitě máš pravdu, že, to není tak do očí bijící jako v případě těch "rolex" verzí, ale i tak se mi to zdá na můj vkus až moc inspirovaný. Ale tak každý to vnímání má nastavený jinak :) 

K těm tritonům, dal jsem si tu práci a něco si o tom pohledal. Mimo jiné jsem se dozvěděl, že byly skutečně navrhovány s tím, aby šlo o svébytný dizajn, který nebude nikoho kopírovat. Dokonce je s tím spojená i příhoda, že když už byl návrh vzhledu vypracovaný, rozhodli se to předělat, jelikož se hodinky prý moc podobaly hodinkám Ocean7.  V tomhle případě teda dávám palec nahoru pro steinhart a odkaz na vlákno člověka, který na nich pracoval. Je to zajímavé :)

Jinak si ale pořád stojím za tím, že by se ta značka měla teda držet svých modelů a ne kopírovat, což ji pak (podle mě) docela shazuje právě někam k těm alphám a podobným...

Odesláno
  V 19. 11. 2014 v 22:34, tomek napsal:

určitě máš pravdu, že, to není tak do očí bijící jako v případě těch "rolex" verzí, ale i tak se mi to zdá na můj vkus až moc inspirovaný. 

Vždyť ty hodinky jsou úplně jiný...odlišný poudro, odlišnej ciferník, indexy, ručičky, datumovka. A vlastně i ta luneta vypadá úplně jinak. To bys vedle sebe mohl postavit třeba calatravu a rolex datejust a bylo by to podobný asi tak stejně.

Odesláno
  V 18. 11. 2014 v 19:14, Roman-ZA napsal:

Jasneze vazne ;)

Takže asi takhle......protože je to laciný....pojmenovat hodinky, které vypadají jako kopie jiných po mrtvém světoznámém herci.

Můj názor.

• po měsících...
Odesláno

Alphy jsou dost zajimave cenove.Pantent rolexu uz je davno prosly.A za tu cenu to myslim stoji zato.Strojek je Venus 175,ktery v sedmdesatych koupili cinani svycarum a jeste na nem vylepsili par veci.Samozrejme kvalita je made in Cina.

Urcite je pro me zajimavejsi kopie...(neni to fake protoze se jmenuji Alpa...) Dayton, nez hodinky vice nebo mene "inspirovane" Submarinerem od znamych firem jako Longines,Seiko,Steinhart,Orient,Sandoz,Invicta,Colomer&Sons.... zdalky sjou vechny stejne a vypadaji jako...

Ne vsichni si muzou koupit (pokud je najdou...) originalni Paul Newman za 60.000? nahoru.Originalni je aspon to ze kazdy den nevidi na ulici...:))))

Odesláno
  V 6. 8. 2015 v 17:25, MADRID napsal:

...Urcite je pro me zajimavejsi kopie...(neni to fake protoze se jmenuji Alpa...) Dayton, nez hodinky vice nebo mene "inspirovane" Submarinerem od znamych firem jako...Seiko...

No nevím, zrovna Seiko má svoje potápky vcelku specifický, a ačkoli nějaký společný prvky se samozřejmě najít daj, je jich míň, než v případě potápek většiny ostatních značek.

Odesláno
  V 6. 8. 2015 v 19:05, USER47 napsal:

No nevím, zrovna Seiko má svoje potápky vcelku specifický, a ačkoli nějaký společný prvky se samozřejmě najít daj, je jich míň, než v případě potápek většiny ostatních značek.

Myslel jsem to obecne:),ale mam takovy dojem ,ze kdyz to udela Japonec nebo Nemec atd... je to umelecke dilo...ktere se inpirovalo znackou "X" ,ale kdyz to udela Cinan je to "fuck fake" samozrejme prehanim a neporovnavam kvalitu...

Odesláno
  V 6. 8. 2015 v 21:12, MADRID napsal:

Myslel jsem to obecne:),ale mam takovy dojem ,ze kdyz to udela Japonec nebo Nemec atd... je to umelecke dilo...ktere se inpirovalo znackou "X" ,ale kdyz to udela Cinan je to "**** fake" samozrejme prehanim a neporovnavam kvalitu...

Tak si ich kúp a hotovo, ja by som za tie peniaze kúpil par dobrých cigár a Rum.. To aspoň ma zmysel za 215usd

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...