odjinud Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2013 Tak fakt, dneska dorazily 2ks těch samejch hodinek Moskva, oba dokonce v tom samým hnusným stavu (což je to, co jsem kupoval). Asi má doma replikátor... :-)Tím pádem to nechám na aukru bez hodnocení. Tak kauza Kokošín x odjinud pokračuje, borec se omluvil a že to poslal + jedny hodinky navíc jako bonus. Tak to jsem fakt zvědavej, skoro je mi to líto pokud to vyjde, už jsem se těšil, jak mu namastím negativ... no ale třeba jen kecá. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Zdravím a přidám taky nějakou tu zkušenost z Aukra.Po vyhrané aukci hodinek jsem ihned poslal peníze na účet prodávajícího.Jaké bylo mé překvapení,když mi po 19h po ukončení aukce poslal prodávající BILLABONG7 mejla,že se omlouvá a nemám mu peníze posílat.Bez nějakého upřesnění proč mi hodinky nepošle (asi čekal obrovský balík peněz za hodinky) .Jeho mobilní telefon byl vždy nedostupný....Peníze mi poslal zpět.Na Aukro jsem mu jak jinak napsal NEGATIV i s komentářem proč.Jaké je mé překvapení,když i on mi napsal NEGATIV ,že se omluvil.Tak si dejte pozor na tohohle prodávajícího - nebo prodávající?Peníze mi na účet nepřišly s jménem prodávajícího,ale s ženským jménem .....Tak jak už to bylo tady psáno,dáš někomu negativ a on ti ho dá taky....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Zkus požádat aukro ať ti ho vymažou, z jeho strany je to porušení ob. pomínek aukra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Dík,zkusím tam napsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Dík,zkusím tam napsat.Tak jsem si ho našel- je to nějakej odborník, teď zas nabízí telefon na prodej či VÝMĚNU!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 (upraveno) snazim se aukru vyhybat, ale obcas tam neco vyhraju - bilance - za polsedni rok dejme tomu vic jak POLOVINA prodavajicich mela opacne pohlavi a jine jmeno nez bylo uvedeno ve vyhernim e-mailu.To s tim negativem se mi stalo taky - napsal sem ale dopredu, ze se moc omlouvam, ale ze predmet skutence hrube neodpovida popisu, ma skrytou vadu, ze ja poslal penize obratem a komunikoval velmi rychle... a on hned ze mi negativ teda da taky... jsou to k**oti ti vetesnici pomalu si je zarazuju do stejne kategorie jako taxikare a realitni maklere (doufam, ze sem se tu ted nekoho moc nedotkl...) Upraveno 30. května 2013 uživatelem feltharg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Zná někdo prodejce Beseda1?http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=9013316 Navalil/a tam hromadu ruských chronografů až to není hezký (mít jich tolik :-) )... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 Navalil/a tam hromadu ruských chronografů ... a nezabudol priložiť fotky velkosti poštovej známky. Niekedy mám dojdem, akoby to tí ludia ani nechceli predať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 5. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2013 ... a nezabudol priložiť fotky velkosti poštovej známky. Niekedy mám dojdem, akoby to tí ludia ani nechceli predať. Prodávající je žena a v popisu má, že na mail zašle fotografie s vyšším rozlišením, což je pravda. Komunikace s ní OK, ovšem ohledně stavu hodinek nemohu referovat, nic jsem nekupoval, respektive to, o co bych měl zájem, bylo v aukci o dost přehozeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2013 Tolik oblíbený prodejce Nickii a jeho kouzla s fotoaparátem. Foto jsem dal do jiného vlákna, tak už jen odkaz: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61800-co-je-kde-na-prodej-a-za-kolik/?p=967452 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Prodejce -SDO- , pozor na originalitu zboží. Málem jsem naletěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Ovčák byl podvraťák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 No řekněme, že reedice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Chlapi!!!Můžete psát jasněji a ne stylem, že něco možná vyčtu mezi řádky?!Já na toho "pohraničníka" také přihazoval a tedy by mne pro příště moc zajímalo, v čem byl problém.Děkuji za vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Ciferník nebyl původní, byla to nově udělaná replika původního ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 No nevím nevím, o originalitě v prodeji nebylo psáno ani slovo. Každý vidí na co přihazuje, popřípadě se před příhozem poptám. Pokud by psala "Vše origo" tak to by byla jiná. Sice hojně na Aukru prodávám, ale i nakupuji a nedovedu si představit že bych na někoho v tomto případě ukazoval. Natož dával negativ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 (upraveno) No nevím nevím, o originalitě v prodeji nebylo psáno ani slovo. Každý vidí na co přihazuje, popřípadě se před příhozem poptám. Pokud by psala "Vše origo" tak to by byla jiná. Sice hojně na Aukru prodávám, ale i nakupuji a nedovedu si představit že bych na někoho v tomto případě ukazoval. Natož dával negativ.Já zase vím, že název aukce je: Prim Sport a jedna z nejdůležitějších částí hodinek ciferník je podvrh. Tohle je u mě pouze část hodinek Prim Sport. Čili název aukce neodpovídá popisu. Název aukce mohl být: Hodinky s neoriginálním ciferníkem. Pak by bylo vše v pořádku. Jinak prodávající uvádí kupujícího v omyl a zamlčuje podstatné skutečnosti za účelem zisku, čímž způsobuje kupujícímu škodu. EDIT: No WAR Upraveno 23. prosince 2013 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 Bohužel tohle se dnes stává na aukru skoro standardem, proto tam už taky skoro nelezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 No nevím nevím, o originalitě v prodeji nebylo psáno ani slovo. Každý vidí na co přihazuje, popřípadě se před příhozem poptám. Pokud by psala "Vše origo" tak to by byla jiná. Sice hojně na Aukru prodávám, ale i nakupuji a nedovedu si představit že bych na někoho v tomto případě ukazoval. Natož dával negativ.Dával jsem negativ jako druhý. Samotného by mě to ani nenapadlo- považoval jsem to za vyřešené. Ale dáma se rozhodla bojovat za ,,zmařenou aukci". Za prodej fejku se dokonce vůbec nestydí A protože o neochotě dávat negativ jsme si tady taky psali, stavím se k tomu čelem a jdu příkladem, i když mi pokazila hezký účet. Už se těším jak to vystaví znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 To byl jen můj pohled na věc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se