financ Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Nekupoval jsem naslepo. Jenom mě vyplašilo, když jsem zjistil odkud je prodejce.Evidentně kupoval, když se tady musíš ujišťovat. Guderian do skupiny vykupovačů z Lipníka patří. Kdes došel na to, že dělaj bastly?Kdyby takovýhle fotky dávali všichni tak je to super. Osobně bych chtěl ještě vidět stav chromování spodní strany od u korunky, ale za tyhle peníze, co bys nechtěl.Od týhle skupiny se dá nakupovat v pohodě, s vyjímkou jedněch Rolexek s malým otazníčkem (a to byla spíš skládačka a ještě se v tom asi kluci svezli neúmyslně) jsem nezaznamenal žadný problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 omg... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Tyto hodinky jsem dražil také, jsou hezké. Nakonec jsem musel vzít horší kousky. Já z Lipníku kupuji mraky hodinek a zatím bez problému. Trošku delší dodací lhůty, ale jinak vše o.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Evidentně kupoval, když se tady musíš ujišťovat. Guderian do skupiny vykupovačů z Lipníka patří. Kdes došel na to, že dělaj bastly?Kdyby takovýhle fotky dávali všichni tak je to super. Osobně bych chtěl ještě vidět stav chromování spodní strany od u korunky, ale za tyhle peníze, co bys nechtěl.Od týhle skupiny se dá nakupovat v pohodě, s vyjímkou jedněch Rolexek s malým otazníčkem (a to byla spíš skládačka a ještě se v tom asi kluci svezli neúmyslně) jsem nezaznamenal žadný problémy.Tak Mistře, proč jsem kupoval, do toho ti je hovno. Jestli o tom něco vím, nebo ne, je ti také hovno. Evidentně víš o jakou aukci šlo. Také jsi dražil? Za kolik bych něco chtěl, nebo nechtěl, ale to už se opakují. Že dělají bastly jsem nenapsal, ale je to předkupník a mohl bastl už koupit a prodávat dál. Vážím si zdejších členů na fóru, ale navážet se do mě, to si líbit nenechám. Osobně můžeš vidět tak veliký, ty už víš co. Omlouvám se ostatním, ale musel jsem to napsal i za cenu banu. Že nejsem takový znalec, ještě neznamená číst takové kecy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Nehodnotím a nesoudím, kdo je v právu, ale bývaly časy, kdy si někdo s 66-ti příspěvky rozhodně nedovolil napsat někomu s 3000+ to, co ty teď. A to proto, že hodinky jsou celkem specifická oblast a s velkou pravděpodobností ten rozdíl v počtu příspěvků bude odrážet znalosti a přehled v této oblasti. Finance neznám, jen pro pořádek. Jak jsem psal, možná jsi v právu, ani to nebudu číst, ale tohle je hodně přes čáru. Už jsem to psal v jiném vlákně, hodnota tohoto fora je v jeho gentlemenství ... číst tu tyhle kecy je opravdu smutný, tím víc, že probíhat takhle diskuze z očí do očí, nikdy by sis nedovolil takhle reagovat, fakt smutný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Tak Mistře, proč jsem kupoval, do toho ti je h...o. Jestli o tom něco vím, nebo ne, je ti také h...o. Evidentně víš o jakou aukci šlo. Také jsi dražil? Za kolik bych něco chtěl, nebo nechtěl, ale to už se opakují. Že dělají bastly jsem nenapsal, ale je to předkupník a mohl bastl už koupit a prodávat dál. Vážím si zdejších členů na fóru, ale navážet se do mě, to si líbit nenechám. Osobně můžeš vidět tak veliký, ty už víš co.Omlouvám se ostatním, ale musel jsem to napsal i za cenu banu. Že nejsem takový znalec, ještě neznamená číst takové kecy...Ne, nejedná se o parexo a klidni hormon...Číst kecy? Tak ty něco koupíš a pak se ptáš, cos to vlastně koupil. Takové lidi miluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Tak Mistře, proč jsem kupoval, do toho ti je h...o. Jestli o tom něco vím, nebo ne, je ti také h...o. Evidentně víš o jakou aukci šlo. Také jsi dražil? Za kolik bych něco chtěl, nebo nechtěl, ale to už se opakují. Že dělají bastly jsem nenapsal, ale je to předkupník a mohl bastl už koupit a prodávat dál. Vážím si zdejších členů na fóru, ale navážet se do mě, to si líbit nenechám. Osobně můžeš vidět tak veliký, ty už víš co.Omlouvám se ostatním, ale musel jsem to napsal i za cenu banu. Že nejsem takový znalec, ještě neznamená číst takové kecy...Ty Igeny vypadají, že jsou v pohodě, origo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Nickii má nový nick? Fotky jako kdyby z oka vypadly. Zajímavý je místo odeslání Kopřivnice, ale osobně to jde v Praze http://aukro.cz/hodinky-cortebert-i4057123505.html nickiii.jpgTohle Nickii nebude - všimni si té fotky a zdvojené "aukro" v rohu...Tohle bude někdo, kdo koupil, a teď prodává dál se stejnýma fotkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 To solidus-se vším naprosto souhlasím. Já to musel napsat, protože jak si psal o gentlmenství, tak mi odpověď finance vyrazila dech. Jsem tady krátce, ale nikde jsem nečetl odpověď s takovou - ani nevím jak to popsat. Připadá mi to jako, no jo začátečník si dovolil koupit hodinky. Že jsem to přehnal jsem si vědom a jak jsem psal připraven nést následky. Ale fakt nebudu snášet všechno kvůli tomu, že jsem tu krátce a nerozumím tomu jako třeba financ. Jinak máš pravdu.. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 To solidus-se vším naprosto souhlasím. Já to musel napsat, protože jak si psal o gentlmenství, tak mi odpověď finance vyrazila dech. Jsem tady krátce, ale nikde jsem nečetl odpověď s takovou - ani nevím jak to popsat. Připadá mi to jako, no jo začátečník si dovolil koupit hodinky. Že jsem to přehnal jsem si vědom a jak jsem psal připraven nést následky. Ale fakt nebudu snášet všechno kvůli tomu, že jsem tu krátce a nerozumím tomu jako třeba financ.Jinak máš pravdu.. .Krátce, nekrátce - máš tady přímo Parexo vlákno - stačí si ho otevřít a porovnat fotky s hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Tak Mistře, proč jsem kupoval, do toho ti je h...o. Jestli o tom něco vím, nebo ne, je ti také h...o. Evidentně víš o jakou aukci šlo. Také jsi dražil? Za kolik bych něco chtěl, nebo nechtěl, ale to už se opakují. Že dělají bastly jsem nenapsal, ale je to předkupník a mohl bastl už koupit a prodávat dál. Vážím si zdejších členů na fóru, ale navážet se do mě, to si líbit nenechám. Osobně můžeš vidět tak veliký, ty už víš co.Omlouvám se ostatním, ale musel jsem to napsal i za cenu banu. Že nejsem takový znalec, ještě neznamená číst takové kecy...Máš recht brácho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rama Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Nehodnotím a nesoudím, kdo je v právu, ale bývaly časy, kdy si někdo s 66-ti příspěvky rozhodně nedovolil napsat někomu s 3000+ to, co ty teď. A to proto, že hodinky jsou celkem specifická oblast a s velkou pravděpodobností ten rozdíl v počtu příspěvků bude odrážet znalosti a přehled v této oblasti. Finance neznám, jen pro pořádek. Jak jsem psal, možná jsi v právu, ani to nebudu číst, ale tohle je hodně přes čáru. Už jsem to psal v jiném vlákně, hodnota tohoto fora je v jeho gentlemenství ... číst tu tyhle kecy je opravdu smutný, tím víc, že probíhat takhle diskuze z očí do očí, nikdy by sis nedovolil takhle reagovat, fakt smutný Zapomeň na pseudo "gentlemanství" brácho, je to jen pokrytecký a neexistující mýtus. Každý si může kdekoli napsat a okřikovat koho chce, pokud je v právu. Taky tady nemám moc příspěvků, ale to že tady nedřepím denně od rána do večera a nekomentuju všechno co se šustne automaticky neznamená nevzdělanost v oboru Prim! To jen pro pořádek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 To VintageLover-jj, než jsem kupoval, tak jsem poprosil jednoho Váženého člena, tady z fóra, aby se na ně podíval. Dostal jsem zelenou a na 99% jsem mu věřil. To 1%bylo ne že bych mu nevěřil, ale koukal na to z mobilu. Potom jsem dnes pročítal toto vlákno a narazil jsem na Lipník a hrklo ve mě. a zeptal se. Chtěl jsem to potom smazat, ale to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Zapomeň na pseudo "gentlemanství" brácho, je to jen pokrytecký a neexistující mýtus. Každý si může kdekoli napsat a okřikovat koho chce, pokud je v právu. Taky tady nemám moc příspěvků, ale to že tady nedřepím denně od rána do večera a nekomentuju všechno co se šustne automaticky neznamená nevzdělanost v oboru Prim! To jen pro pořádek.O tom žádná, souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Tak Mistře, proč jsem kupoval, do toho ti je h...o. Jestli o tom něco vím, nebo ne, je ti také h...o. Evidentně víš o jakou aukci šlo. Také jsi dražil? Za kolik bych něco chtěl, nebo nechtěl, ale to už se opakují. Že dělají bastly jsem nenapsal, ale je to předkupník a mohl bastl už koupit a prodávat dál. Vážím si zdejších členů na fóru, ale navážet se do mě, to si líbit nenechám. Osobně můžeš vidět tak veliký, ty už víš co.Omlouvám se ostatním, ale musel jsem to napsal i za cenu banu. Že nejsem takový znalec, ještě neznamená číst takové kecy... Dle meho Simsa trosku dost prestrelil v emocich.... Vsak za klavesnici jsme vsichni hrdinove, ze Osobne na financove odpovedi [#241] neshledavam nic urazliveho. Nema cenu si porovnavat pocty prispevku, ale zakladni lidska slusnost ve vyjadrovani by byla vhodna.Jedna se o muj nazor a sam si myslim, ze podobne "projevy" se spise obraci vuci samotnemu pisateli... Priste totiz nemusi na dotaz obdrzet odpoved zadnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 Dle meho Simsa trosku dost prestrelil v emocich.... Vsak za klavesnici jsme vsichni hrdinove, ze Osobne na financove odpovedi [#241] neshledavam nic urazliveho. Nema cenu si porovnavat pocty prispevku, ale zakladni lidska slusnost ve vyjadrovani by byla vhodna.Jedna se o muj nazor a sam si myslim, ze podobne "projevy" se spise obraci vuci samotnemu pisateli... Priste totiz nemusi na dotaz obdrzet odpoved zadnou...Naprostý souhlas s tebouP.S. že by platilo staré dobré české přísloví, že : "Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 To simsa: ty to asi nemas v zivote jednoduchy. V mym komentari zadnou emoci nehledej, neni tam. Bez kudrlinek ti rikam cisty fakta. Jediny kde si asi nerozumime je pojem bastl a Parexo. Parexo je odruda bastlu. Skladacka, kterou jsi mel asi namysli ty, je neco jinyho. Je jedno kolik mas prispevku, v kazdy normalni spolecnosti funguji urcity principy slusnyho chovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 To simsa: ty to asi nemas v zivote jednoduchy. V mym komentari zadnou emoci nehledej, neni tam. Bez kudrlinek ti rikam cisty fakta. Jediny kde si asi nerozumime je pojem bastl a Parexo. Parexo je odruda bastlu. Skladacka, kterou jsi mel asi namysli ty, je neco jinyho. Je jedno kolik mas prispevku, v kazdy normalni spolecnosti funguji urcity principy slusnyho chovani.V životě to mám asi jako každý v téhle době. Ale mohl jsi to napsat jinak, takhle mi to vyznělo, jak jsem reagoval. A nebo jsem to tak pochopil jenom já. Nemám takové znalosti jako ty, proto každou radu vítám, ale tohle mi jako rada nepřišlo. Neměl jsem se tak blbě ptát. Zašlo to daleko a chtěl bych to uzavřít. Nezlob se, že jsem takhle reagoval.. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 ....Zašlo to daleko a chtěl bych to uzavřít. Nezlob se, že jsem takhle reagoval.. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2014 ...Zašlo to daleko a chtěl bych to uzavřít. Nezlob se, že jsem takhle reagoval.. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se