Murphy97 Odesláno 7. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2023 (upraveno) Nakupovat u Viktora je vylozene RADOST. Behem mesice dva obchudky, Viktor vzdy ochotne poradi s vyberem, reakce jsou okamzite. A k tomu dodani rychlosti vyssi nez blesku. Vcera po obede jsem objednal remen a dnes rano v 8 jsem ho vyzvedaval z boxu vzdaleneho pres pul republiky od Strapshopu. Tohle je proste parada! Diky, Viktore, a budu se zase tesit! 1* Upraveno 7. září 2023 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 21. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2024 Mám radost díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berczo Odesláno 11. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2024 Nakoupeno s radostí! Pomoc s výběrem poskytl Viktor. Rychlá komunikace, pěkné balení, cena. Budu se těšit na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2024 Jak vám funguje vyhledávání na Strapshopu podle parametrů? Když zadám např 22mm, XL délka, najde mi to kde co, ale ne parametry výběru, Bakere prosím zkus se na to kouknout. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2024 Aktuální Chrome, Mozilla i Edge bez problému ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2024 Jaký používáš prohlížeč Radime? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2024 Aktuálně zkouším na Androidu v Chromu, dnes v práci na PC taktéž Chrome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Opět super nákup. Objednáno ve čtvrtek po 15h a ještě ten den to měla Balíkovna. V pondělí zásilka doma. Moc děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2024 Díky za nákup i za hodnocení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se