Přejít na obsah

Pračka

zid

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 525
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V obchodě jsem koukal na tu LG a Bosch ani jedna nemá aquastop na přívodní hadici,ve srovnávači toho obchodu je LG bez ochrany úniku vody a Bosch to má tak někde musí bejt něco nebo jsem tak natvrdlej?

Atjof jo takhle to je.

Jakou by jsi volil? Tu LG F7096 nebo Bosch WAB24262

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to řešeno tou hadicí,ale plovákem na dně. Při jeho aktivaci se zablokuje napouštěcí ventil v pračce,sepne se vypouštěcí čerpadlo a ukončí se program. Prasknutí napouštěcí hadice tento systém neřeší . Dá se dokoupit speciální tlaková hadice na pračku.

Odkaz ke komentáři

V obchodě jsem koukal na tu LG a Bosch ani jedna nemá aquastop na přívodní hadici,ve srovnávači toho obchodu je LG bez ochrany úniku vody a Bosch to má tak někde musí bejt něco nebo jsem tak natvrdlej?

Atjof jo takhle to je.

Jakou by jsi volil? Tu LG F7096 nebo Bosch WAB24262

čekal jsem Vraby, že už včera dáš fotku nové pračky s reportem o prvním praní, ale takhle to vidím až po Vánocích asi a do té doby vana a valcha...

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem byl na infarkt jak z prodejce tak z manželky.

Ajtof díky. Bosch +Turkey??? :-[

Může se stát. Dříve pro BSE (Bosch Siemens Elektrogeräte) dělalo ve mzdě Gorenje, dnes BEKO... LG bude buď z Koreje (High End modely), nebo Čína (ostatní)

Odkaz ke komentáři

Euronics,ta holčina byla v pohodě,ale pak si ještě na mě pozvala kolegu a to už jsem nezvládal.......není lepší to vzít na netu a je klid?

bez diskuse. Na ty pitomce se vykašli, většinou až na pár výjímek vůbec neví která bije a vnutí ti něco, aby byl obrat. Net od ověřeného prodejce ano

Odkaz ke komentáři

.. nedavno jsme prajdu kupovali.. koketoval jsem s beko (vyborne hodnoceni v nemeckych testech), ale nakonec vzali tu basic miele... prasky a avivaze na 2 roky v cene, funguje skvele, hlavne pri odstredovani se ani nehne (vazi temer 2x tolik, oproti jinym... 100kgversus60)... takze, pokud vydrzi alespon tech 1o-15 let, a odecteme-li od porizovaci ceny prasky v hodnote cca 2ooo, je to myslim dobra koupe...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

.....jasně. Třeba za tu vířivou pračku by byl doma pochválen. A to před nastoupenou jednotkou...

tady de vo prachy a klid v rodině ..... když máš vypráno za 6 minut dle TTD, tak splňuješ oboje ..... na to Mýle nemá .... to sou fakta

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...