Atjof Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Nic jiný ho tam není. Nemá to tak 80% praček. Možná bych Ti to doporučil, pokud to budeš dávat na nějakou dřevěnou podlahu. Jestli ne,tak je to jedno. Občas se stane,že pračka mírně přepěni a to dno na aquastopu to zachyti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 (upraveno) V obchodě jsem koukal na tu LG a Bosch ani jedna nemá aquastop na přívodní hadici,ve srovnávači toho obchodu je LG bez ochrany úniku vody a Bosch to má tak někde musí bejt něco nebo jsem tak natvrdlej? Atjof jo takhle to je. Jakou by jsi volil? Tu LG F7096 nebo Bosch WAB24262 Upraveno 5. listopadu 2015 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atjof Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Není to řešeno tou hadicí,ale plovákem na dně. Při jeho aktivaci se zablokuje napouštěcí ventil v pračce,sepne se vypouštěcí čerpadlo a ukončí se program. Prasknutí napouštěcí hadice tento systém neřeší . Dá se dokoupit speciální tlaková hadice na pračku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 V obchodě jsem koukal na tu LG a Bosch ani jedna nemá aquastop na přívodní hadici,ve srovnávači toho obchodu je LG bez ochrany úniku vody a Bosch to má tak někde musí bejt něco nebo jsem tak natvrdlej? Atjof jo takhle to je.Jakou by jsi volil? Tu LG F7096 nebo Bosch WAB24262čekal jsem Vraby, že už včera dáš fotku nové pračky s reportem o prvním praní, ale takhle to vidím až po Vánocích asi a do té doby vana a valcha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atjof Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Já si nejsem jistej , jestli náhodou ta Bosch není nějaká Turecká produkce. Jestli jo,tak raději tu LG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 (upraveno) Dnes jsem byl na infarkt jak z prodejce tak z manželky. Ajtof díky. Bosch +Turkey??? :-[ Upraveno 5. listopadu 2015 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Ta LG je navíc na 7kg. Ale určitě bych ještě prošel modely od Philco http://www.philco.cz/prani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Dnes jsem byl na infarkt jak z prodejce tak z manželky. Ajtof díky. Bosch +Turkey??? :-[Může se stát. Dříve pro BSE (Bosch Siemens Elektrogeräte) dělalo ve mzdě Gorenje, dnes BEKO... LG bude buď z Koreje (High End modely), nebo Čína (ostatní) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Dnes jsem byl na infarkt jak z prodejce tak z manželky. Ajtof díky. Bosch +Turkey??? :-[a kde jsi v CV byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 a kde jsi v CV byl?Euronics,ta holčina byla v pohodě,ale pak si ještě na mě pozvala kolegu a to už jsem nezvládal.......není lepší to vzít na netu a je klid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Euronics,ta holčina byla v pohodě,ale pak si ještě na mě pozvala kolegu a to už jsem nezvládal.......není lepší to vzít na netu a je klid?bez diskuse. Na ty pitomce se vykašli, většinou až na pár výjímek vůbec neví která bije a vnutí ti něco, aby byl obrat. Net od ověřeného prodejce ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Jak je na tom Panasonic? http://www.panasonic.com/cz/consumer/domaci-spotrebice/pracky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Pokud z netu, dávej bacha na ty rozměry, jak jsem psal na předchozí straně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 (upraveno) presne tak, ja nedavno koupil boschku a aby jsem ji narval do kumbalu tak jsem ji musel celou rozebrat a pak zase slozit Pokud z netu, dávej bacha na ty rozměry, jak jsem psal na předchozí straně. Upraveno 5. listopadu 2015 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atjof Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Ten Panasonic neznam. Je jich v domácnostech strašně málo. A už proto bych do něj nešel. Asi to bude horší s náhradníma dílama. Pračka nejsou hodinky. Málokdo vydrží čekat měsíc,dva,než mu od někud dorazí náhradní díl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 .. nedavno jsme prajdu kupovali.. koketoval jsem s beko (vyborne hodnoceni v nemeckych testech), ale nakonec vzali tu basic miele... prasky a avivaze na 2 roky v cene, funguje skvele, hlavne pri odstredovani se ani nehne (vazi temer 2x tolik, oproti jinym... 100kgversus60)... takze, pokud vydrzi alespon tech 1o-15 let, a odecteme-li od porizovaci ceny prasky v hodnote cca 2ooo, je to myslim dobra koupe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Ten Panasonic neznam. Je jich v domácnostech strašně málo. A už proto bych do něj nešel. to dá rozum, že si nekoupím pračku která je expert na kazeťáky a faxy ..... vraby .... vole .... kup něco z Fulneku ..... ROMO ...... http://www.r-fin.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atjof Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 .....jasně. Třeba za tu vířivou pračku by byl doma pochválen. A to před nastoupenou jednotkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 .....jasně. Třeba za tu vířivou pračku by byl doma pochválen. A to před nastoupenou jednotkou...tady de vo prachy a klid v rodině ..... když máš vypráno za 6 minut dle TTD, tak splňuješ oboje ..... na to Mýle nemá .... to sou fakta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 (upraveno) .. pobavilo.. .... hlavne nostalgicky termin Takticko Technicka Data.. to uz jsem dlouho neslysel... Upraveno 5. listopadu 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se