Flogger Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 Ahoj všem,jak jsem v "německé" sekci slíbil posílám pár fotek aktuálního pilotního přírůstku. Tak jak to občas bývá, měl jsem vyhlídnuté úplně jiné, ale zvláštní kouzlo těhle vintage mě dostala. Jasně žádný BPéčka od IWC to nejsou, na ty musím ještě chvíly šetřit , ale ve verzi 47mm jsou to řádný cibule. Každopádně vedle Laca a IWC Pilot Chronografů se neztratí Zatím běží v pohodě cca +6 včera a ani ten automat nevadí.Sorry za foto, žádné umění, mám tady jen obyč kompakta.Čágo bágo šílenci
misoo Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 Paradne beobachty! Ten remen na mna posobi az moc retro, uplne mam pocit ze sa coskoro rozpadne Ale to je asi ucel A urcite skus aj klasiku s nitmi, velke B-Uhr by ich mali mat Uzivaj dlho a dobre
Flogger Odesláno 17. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 Díky moc, jsou fakt hustý. Řemen je hodně retro, máš recht, ale tloušťka 5mm něco snad vydrží Paradne beobachty! Ten remen na mna posobi az moc retro, uplne mam pocit ze sa coskoro rozpadne Ale to je asi ucel A urcite skus aj klasiku s nitmi, velke B-Uhr by ich mali mat Uzivaj dlho a dobre
Quido Morava Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 Krása, parádní pilotky,ale na tý tvý ruce... no nevím, nevím
misoo Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 (upraveno) Pilotky sa nosia na bunde predsa, tam budu akurad Ale fotka moze klamat, ak nie, asi by som radsej volil 44mm. Upraveno 17. srpna 2012 uživatelem misoo
Vit Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 Také se mi líbí, ale nevím, jestli i ta menší verze (44mm) pro mě není moc velká.
Flogger Odesláno 17. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 Ta fotka trošku klame Každopádně ty 44 mě přišly trochu nevýrazné a navíc s tím řemenem. V těch 47 vynikne ta jejich jednoduchost a přehlednost. Béčka mají být prostě orloje Můj subjektivní názor. Pilotky sa nosia na bunde predsa, tam budu akurad Ale fotka moze klamat, ak nie, asi by som radsej volil 44mm.
cretino Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 ..su to moc pekne orloje - hlavne je, ze sa ti dobre nosia, aj ked subjektivne z fotky su trosku velke
Flogger Odesláno 17. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 Jo, jo to jsou ostatní woče mám 42-44, ale musel jsem Každopádně to pouzdro je velice hezky anatomicky tvarované u řemenu zakončené, tak to tak nevadí. ..su to moc pekne orloje - hlavne je, ze sa ti dobre nosia, aj ked subjektivne z fotky su trosku velke
semi001 Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 Velikosti bych se nebál, fotky hodně klamou. Řeším to samé, na ruce mi sedí a jak je vyfotím tak mi přijdou velké na fotce :-) Jinak moc hezký pilotky a ten řemen k nim fakt sedne.
Flogger Odesláno 17. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2012 V tomto případě se jich fakt neboj. Díky vintage stylu se nelesknou jak psí koule a velikost se opticky nezdá Velikosti bych se nebál, fotky hodně klamou. Řeším to samé, na ruce mi sedí a jak je vyfotím tak mi přijdou velké na fotce :-) Jinak moc hezký pilotky a ten řemen k nim fakt sedne.
OndraPod Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Ahoj na foru, taky bych se rad pochlubil svyma titanovyma Steinhart pilotkama, hodinky jsou to opravdu nadherne Steinhart: Nav.B-Uhr II Vintage TITANIUM 44mm Popravde musim rict, ze se mi libi maloktere hodinky a jelikoz to mely byt moje prvni hodinky po docela dlouhe dobe kdy jsem zadne nenosil a nechtel jsem za ne davat moc penez, skoncil jsem celkem logicky u pilotek.Steinhartky mi padly do oka vcelku hned, ale zvazoval jsem i Laco a Archimede, potom co jsem narazil na tyhle titanovy krasky, nebylo v podstate co resit. S 18cm zapestim byla 44mm verze vcelku jasna volba, navic se mi libi vic i proporcne, vcetne tech decentnich rucicek(47mm verze uz je trochu budik), nemenil bych na nich snad vubec, bohuzel maji nerezove dynko, coz je obrovska skoda.Hodinky jsou krasne barevne sladene a slusi jim i ten hnedocerny "vintage" remen, se kterym jsem mel ze zacatku trochu problem(dle fotek), ale velice rychle jsem si nanej zvyknul a jiny si k nim snad uz nedovedu predstavit, jenom bylo treba reminek promazat opakovane indulonou, protoze byl hodne vyschly a lak se z nej loupal velice snadno, ted uz je to ok, nite i prasklinky ztmavly a reminek vypada hezky a decentne(fotky moc neodpovidaji skutecnosti).Lehce vypoukle safirove sklicko s vnitrnim antireflex je take skvela volba, antireflex je videt poze v odlescich, ktere maji tmave modrou barvu, coz krasne ladi s modrenymi ruckami.Zazloutla lumi je take moc hezka a po nasviceni zari jak hodinky likvidatora z Cernobylu, na ruckach je zrejme trochu jiny typ lumi, je trochu svetlejsi(okem je to ale nerozeznatelne) a po ozareni sviti zhruba 2x vice a dele.V noci jsem na hodinky koukal po cca 4 hodinach v uplne tme a rucicky vcetne vterinovky byly zretelne naprosto bez problemu, cisla a indexy uz na tom byly hur, ale znacka na 12h je rozeznatelna bez problemu i kdyz jednotliva cisla citelna nejsou. Automat ETA 2824-2 mi take zcela vyhovuje, presnost je vynikajici, hodinky se predbihaji cca o 5s denne, ale staci je odkladat korunkou hore a jdou v podstate presne v rozmezi -1s/+2s den, naposledy jsem to meril pred tydnem,kdy z +7 sekund bylo po tydnu +5s, coz je naprosto paradni vysledek a popravde bych byl spokojen i s minutou tydne, navic maji tendenci se predbihat, coz je preci jen lepsi nez zpozdovani.Vim ze jsou tu mnohem oblibenejsi pilotky s Unitasem, ale ja tu mimoosou vterinovku na 9h nemuzu vystat, navic delam v docela nepravidelnem turnusu , takze kazdodenni natahovani u kavicky neni mozne. Do budoucna jeste uvazuju o chronografech taky nejspis od mistra Steinharta, jenom asi pockam jestli se nerozhoupe a nezacne delat chrona i v titanu, nebo alespon kartacovane oceli, bral bych i nejakou limitku, ale pouze v 44mm.Libi se mi i chrona od Sinn, Damasko, Laco, IWC ale vetsinou jsou v cene kolem 40k, nebo jeste mnohem vic, mozna jednou... Zaverem bych tyhle hodinky rad doporucil vsem zajemcum o pilotky, krasa titanu bohuzel na fotkach moc nevynikne(chce to videt nazivo), hodinky take diky titanu a zazloutle lumi pusobi netuctove a vcelku originalne, samozrejme v ramci pilotek jeste nejaky ty plusy/minusy ve zkratce:+ kvalitni zpracovani za rozumnou cenu+ titanove pouzdro, vzhled, barevne sladeni+ presny chod+ vintage reminek(proste k nim skvele sedi)+ netuctovost(v ramci pilotek) - nerezove dynko- vintage reminek(vysuseny, snadno se odira) Ondra
cretino Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 pekny prvy prispevok na fore, vybral si si super hodinky - gratulujem
misoo Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 gratulujem, tieto hodinky sa mi velmi pacia, a rad by som ich videl nazivo
Jiribartl Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Titan zvýrazní vintage patinu, a proto hodinky vypadají opravdu skvěle ...
CEGY Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 pekny prvy prispevok na fore, vybral si si super hodinky - gratulujem Možná by to chtělo svoje chlubící vlákno.
OndraPod Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Diky za pozitivni reakce Ten titan je takovej trochu chameleon a hodne zalezi na svetelnych podminkach, na fotkach vypada vetsinou matne a sedive, ale v realu jsou to spis odstiny stribrne ci zlate. Z hodinek mam opravdu radost, ono docelela realne hrozilo, ze po tydnu skonci v supliku, ale hodne rychle jsem si na ne zvyknul a uz si sebe bez nich ani nedokazu predstavit Možná by to chtělo svoje chlubící vlákno.No ono v pravidlech je toto: "Každý nový přírůstek patří do nového vlákna (Pokud si někdo pořídí stejné hodinky jako někdo před ním, umístí je do stávajícího vlákna - k stejnému typu hodinek)"Tak nevim jestli 44mm verze je jiny typ, nebo ne. Pokud ano, tak by to jedine musel cele presunout do noveho vlakna nejaky moderator.
kuncák7 Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Parádní hodinky, pěkné prosvícení. Letí k tobě gratulace.
OndraPod Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 kuncák7: Diky Tady je jeste detail cifru, kde je hezky videt rozdil v pouzite lumi:
Návštěvník JN1276 Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 To je ale pořádný kus hodinek! Nechybí ti ale datum? Každopádně gratulace!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se