Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj kolegové,

chtěl bych vás zkušené chronomagy, požádat o radu při výběru hodinek (nejépe na základě vlastních zkušeností), kterými bych doplnil svou současnou mini kolekci (keramické suby a Longines Master). Hodinky mám v plánu si nechat (i když znáte to....) a každé se mi líbí něčím jiným.....(jak firma, tak model), takže opravdu nevím.

http://www.blancpain.com/en/watch/5015-1130-52

http://www.panerai.com/s_page.xpd?id_lingua=2&id_sezione=15&id_categoria=9035

http://www.iwc.com/en/collection/portuguese/IW5001/

Které byste prosím doporučili a případně proč?

Díky všem za případné odpovědi.

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tradicí firmy, vzhledem, subjektivním pocitem i naživo FF.

Odesláno

No já bych pánovi spíš doporučil, aby si ujasnil, co vlastně chce a proč. Jednak skok ze 40 mm na 44 mm je dost výrazný (nehledě na to, že výrazné jsou FF i Paneraie samy o sobě, svou estetikou a provedením, bez ohledu na velikost). Druhak chce pán druhé potápky nebo druhé hodinky do společnosti? Nebo potřebuje či chce z nějakého důvodu tu GMT komplikaci? - Ostatně, někam se ztratily fotky dayton, kterými se pán chlubil letos na jaře, nějak se ty proměny Pacientovy sbírky obtížně sledují...

Odesláno

díky všem za tipy....FF se mi poslední dobou také líbí víc a víc....serého vlka asi zklamu, žádnou logiku při výběru prosím nehledej, zítra na něco můžu narazit a může být vše jinak...takže výběr čistě subjektivní, pocitový, z www nebo na živo z obchodu, ale pravda je, že mám rád když jsou hodinky universální a nemusím se s nima bát v létě k vodě a v zímě na lyže....GMT samozřejmě nepotřebuji (to ale ani další hodinky). Jinak Daytona jsou z domu. Nevím proč, ale prostě jsem je nezačal nosit, nějak jsme k sobě nenašli cestu :)

Odesláno

Jako zdejší člen bych také řekl Fifty Fathoms, ale hlavně proto, že je tady snad nikdo nemá a my rádi novinky :) . A objektivně bych se nebál ani IWC. Panerai ovšem nekupovat

Odesláno

Ty mas otazky jako by jsi prave odlozil casia a hodlal vstoupit do hh...

Nemyslím. Každá značka má úplně jiný zpracování i kvalitu jednotlivých komponent, a proto mi přijde osobní zkušenost důležitá/minimálně zajímavá.

Odesláno

díky všem za tipy....FF se mi poslední dobou také líbí víc a víc....serého vlka asi zklamu, žádnou logiku při výběru prosím nehledej, zítra na něco můžu narazit a může být vše jinak...takže výběr čistě subjektivní, pocitový, z www nebo na živo z obchodu, ale pravda je, že mám rád když jsou hodinky universální a nemusím se s nima bát v létě k vodě a v zímě na lyže....GMT samozřejmě nepotřebuji (to ale ani další hodinky). Jinak Daytona jsou z domu. Nevím proč, ale prostě jsem je nezačal nosit, nějak jsme k sobě nenašli cestu :)

pak je úplně jedno, které to nakonec budou - hlavně když Vám budou dělat radost, přeju hodně hodinkově dobrých pocitů :)

Odesláno

pak je úplně jedno, které to nakonec budou - hlavně když Vám budou dělat radost, přeju hodně hodinkově dobrých pocitů :)

:smile_anim: děkuji :smile_anim: a i když se (asi jako každý tady) ve finále člověk rozhodne podle sebe a dost často i jinak než myslel, všech názorů si určitě vážím.

Odesláno

Jako zdejší člen bych také řekl Fifty Fathoms, ale hlavně proto, že je tady snad nikdo nemá a my rádi novinky :) . A objektivně bych se nebál ani IWC. Panerai ovšem nekupovat

Dobrý den, proč nedoporučujete značku Panerai. Chci si od této značky hodinky koupit a tak před finálním rozhodnutím samozřejmě sháním všechny dostupné informace.

Děkuji.

Odesláno

Subjektivně doporučuji Fifty Fathoms. Viděl jsem je naživo ve Vídni a jsou to nádherné hodinky. Pro mě jsou rozhodně zajímavější, než ty Panerai. Ty IWC jsou úplně jiné hodinky. Je to jako porovnávat dvě SUV a k tomu S-Klasse :-).

Odesláno

Dobrý den, proč nedoporučujete značku Panerai. Chci si od této značky hodinky koupit a tak před finálním rozhodnutím samozřejmě sháním všechny dostupné informace.

Děkuji.

To by me taky zajimalo,ja je muzu doporucit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...