Frantik Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Pratele, potrebuji nejaky oblekovky. Poraďte, anebo rovnou pošlete SZ s nabídkou, pokud doma něco mate. Mám predstavu - bili cifr, třeba hranate, tenké, na kůži. Třeba Longines DolceVita, nejaky Maurice Lacroix, Frederique Constant, Hamilton, apod. Ideálně kolem 10 nebo 15 litru! Nebo je ještě něco pěkného? Muže byt i quartz. Díky.
Andrew Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 (upraveno) Doporučím Ti ML, který jsem koupil od Locquea, ale nabízet Ti je nebudu Na tu cenu to jsou parádní hodinky, se spoustou detailů a skvělým zpracováním, řemen od Mistra to jen podtrhuje. Upraveno 19. srpna 2012 uživatelem Andrew
Viktor Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Junghans Meister Automatic - budou kolem 20, ale jsou skvělý
Návštěvník Ondra Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 (upraveno) Junghans Meister Automatic - budou kolem 20, ale jsou skvělý Viktore, zkoušel jsi je naživo? Přemýšlím, jestli si mám počkat na handaufzugy (z mého pohledu mají čistší design) nebo vzít právě tyhle automaty... Upraveno 19. srpna 2012 uživatelem Ondra
Viktor Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Nebo ti na čas pučím Orienty - já je vůbec nenosím, ale nějak se mi nechce je prodat
Viktor Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Viktore, zkoušel jsi je naživo? Přemýšlím, jestli si mám počkat na handaufzugy (z mého pohledu mají čistší design) nebo vzít právě tyhle automaty...Zkoušel, díky Marvinovi několikrát, jsou fakt výborný. Už jsem několikrát měl myš v ruce...
Frantik Odesláno 19. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Nebo ti na čas pučím Orienty - já je vůbec nenosím, ale nějak se mi nechce je prodat Ty jsi nejhodnejsi :-)) Ale Orient me odrazuje tím jmenem, sem divnej no!
Návštěvník Ondra Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Oboje vypadají skvěle. Teď, které jsou hezčí? A proč?
kubson Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Pratele, potrebuji nejaky oblekovky. Poraďte, anebo rovnou pošlete SZ s nabídkou, pokud doma něco mate. Mám predstavu - bili cifr, třeba hranate, tenké, na kůži. Třeba Longines DolceVita, nejaky Maurice Lacroix, Frederique Constant, Hamilton, apod. Ideálně kolem 10 nebo 15 litru! Nebo je ještě něco pěkného? Muže byt i quartz. Díky. https://www.chrono24.cz/junghans/max-bill-automatic--id2075039.htm
Frantik Odesláno 19. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Sakra, ty jsou pekny. Jen jestli 38 mm neni na mou tlapu málo :-( Já bych potreboval tak minimalne 40.
Viktor Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Oboje vypadají skvěle. Teď, které jsou hezčí? A proč? Tyhle handaufzug měl Marvin jenom v prototypu, moc dobře jsem si je neprohlídnul, protože jak jsem je vzal do ruky, tak jim upadla korunka, tak jsem je opatrně vrátil do krabičky a věnoval se jiným modelům. Sorry Marvine Jinak jsou na obrázku taky moc pěkný. Mně by se líbily ve zlatě, ale to je jen nějaká vyprodaná limitka, sériovky jsou jen pozlacený...
Návštěvník Ondra Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Tyhle handaufzug měl Marvin jenom v prototypu, moc dobře jsem si je neprohlídnul, protože jak jsem je vzal do ruky, tak jim upadla korunka, tak jsem je opatrně vrátil do krabičky a věnoval se jiným modelům. Sorry Marvine Jinak jsou na obrázku taky moc pěkný. Mně by se líbily ve zlatě, ale to je jen nějaká vyprodaná limitka, sériovky jsou jen pozlacený... Vzhledem k tomu, že by to nebyly jediné hodinky, tak by to zlacení mohlo vydržel bez úhony léta... také uvažuju, že bych šel do zlaté barvy, dokonce i to růžové zlato nevypadá vůbec špatně (na fotkách). Ale zase ocel je univerzálnější. Na automatech se mi moc nelíbí právě ten nápis "automatic"...
Rudykopalsson Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 co tyhle? i když tedy day je tam dle mého navíc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
yed69 Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Cena nesplňuje podmínku, ale nic lepšího IMO neexistuje... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50042-jaquet-droz-lorigine/
Andrew Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 To je fakt, dobrá rada nad zlato , já bych Frantíku doporučil tyhle:
yed69 Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Jako fór dobrý, ty "moje" jsou zde na foru k mání za 98k CZK, tyhle Patek Philippe 5196G Calatrava jsou k mání v Arizoně za 20k USD... http://www.chrono24.com/en/patekphilippe/5196g-calatrava-white-gold--id1891964.htm?query=patek+philippe+calatrava+white+gold&dosearch=true&searchexplain=1&resultview=list&goal_suggest=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm
Frantik Odesláno 20. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 No ja potrebuju fakt neco levnejsiho Byt si potrebuju ted nechat!
yed69 Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Je nezbytné stavět sobě ambiciózní cíle...naúčtuj to na klienta:)
Andrew Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Jako fór dobrý, ty "moje" jsou zde na foru k mání za 98k CZK, tyhle Patek Philippe 5196G Calatrava jsou k mání v Arizoně za 20k USD... Samozřejmě jsem to bral jako fór, ale upřímně radit někomu s limitem 15K hoďky za 6,5 násobek je taky good
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se