Frantik Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Ve vlakne "Poradte" jsem hledal nejake oblekovky. Vsechny rady byly fajn, ale jedna se trefila najlepe. Stacilo zapatrat a nasel jsem, co jsem hledal. Prim Linea v quartzu, ale za super cenu cca. 7 000,- mi splni to, co potrebuju. Abych nemusel Emergency tahat i do manzet. Ocel, safirove sklo, docela pekna krabicka. A hlavne rychla a impulzivni akce, tak jak to mam rad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jakubisko Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Poor man´s Diplomaty. Tys to teda dokopal Líbí se mi ale řemen a ta krabička
Návštěvník Ondra Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 (upraveno) Podle mě férovej kauf. Linea si mi líbily vždycky. Už je máš doma nebo jsou teprve objednané? Upraveno 20. srpna 2012 uživatelem Ondra
yed69 Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Jsou takové nějaké nijaké. A ani nemají uvnitř mašinku. Škoda, raději bych četl nějaký nový Příběh, třeba jak jsi zachránil nejmenovaného ministerského úředníka před jistým sdělením obvinění z neoprávněného čerpání rozpočtových prostředků na nákup náramkových hodinek PRIM a on je z vděčnosti na baru stáhl z ruky a nenechal tě bez nich odejít....
sibirnaya Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 ty si fakt kokot nechces se pridat do gasovy limitky?
Frantik Odesláno 20. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Podle mě férovej kauf. Už je máš doma nebo jsou teprve objednané?Uz je mam doma
Frantik Odesláno 20. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Jsou takové nějaké nijaké. A ani nemají uvnitř mašinku. Škoda, raději bych četl nějaký nový Příběh, třeba jak jsi zachránil nejmenovaného ministerského úředníka před jistým sdělením obvinění z neoprávněného čerpání rozpočtových prostředků na nákup náramkových hodinek PRIM a on je z vděčnosti na baru stáhl z ruky a nenechal tě bez nich odejít....No to si budes muset jeste chvili pockat, ale bylo by to fajn
Frantik Odesláno 20. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 ty si fakt kokot nechces se pridat do gasovy limitky? Ne, ty jsou divný
Návštěvník Ondra Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 (upraveno) Uz je mam doma Takže je mají v ADK skladem? A koukám, že jsou i v černém. Nebo jsi pořídil odjinud? Upraveno 20. srpna 2012 uživatelem Ondra
financ Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Mě se líbí, za ten peníz rozumný. Nešel by ten baterkáč přehodit za 96ku? Průměrem by to sedlo, jen jestli je tam dost místa :-)
Frantik Odesláno 20. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Takže je mají v ADK skladem? A koukám, že jsou i v černém. Nebo jsi pořídil odjinud?mam je presne odtamtud
gas Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 ty si fakt kokot nechces se pridat do gasovy limitky? ve ctvrtek dostanes po tlame !
gougy Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 (upraveno) Co sekundovka na indexech a vůbec - víc fotek pls ve ctvrtek dostanes po tlame !Mě se nechce tahat foťák, půjčíš mi Tvůj? Upraveno 20. srpna 2012 uživatelem gougy
Frantik Odesláno 20. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Mě se líbí, za ten peníz rozumný. Nešel by ten baterkáč přehodit za 96ku? Průměrem by to sedlo, jen jestli je tam dost místa :-)Hele az mi zdomacneji, tak se na to mrknu, podle me by to slo - mozna nejen na 96tku ale i 68
Návštěvník Ondra Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 mam je presne odtamtud Tak to byla super rychlá akce Měl jsem za to, že na základě objednávky teprve zadají výrobu do Eltonu...
Frantik Odesláno 20. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Tak to byla super rychlá akce Měl jsem za to, že na základě objednávky teprve zadají výrobu do Eltonu...Ja volal i do Eltonu, kde ale nejsou objednat. Pouze u partneru jako je treba ADK a tam byly nahodou skladem.
Návštěvník Ondra Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 (upraveno) Ja volal i do Eltonu, kde ale nejsou objednat. Pouze u partneru jako je treba ADK a tam byly nahodou skladem. Každopádně za mě palec nahoru, dobrá volba A ten quartz u hodinek, které člověk vezme občas, a nijak je neprožívá, je ideální volba Cvakni víc fotek... Upraveno 20. srpna 2012 uživatelem Ondra
Frantik Odesláno 20. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Každopádně za mě palec nahoru, dobrá volba A ten quartz u hodinek, které člověk vezme občas, a nijak je neprožívá, je ideální volba presne tak jsem to myslel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se