Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ve vlakne "Poradte" jsem hledal nejake oblekovky. Vsechny rady byly fajn, ale jedna se trefila najlepe. Stacilo zapatrat a nasel jsem, co jsem hledal. Prim Linea v quartzu, ale za super cenu cca. 7 000,- mi splni to, co potrebuju. Abych nemusel Emergency tahat i do manzet. Ocel, safirove sklo, docela pekna krabicka. A hlavne rychla a impulzivni akce, tak jak to mam rad smile_anim.gif

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Podle mě férovej kauf. Linea si mi líbily vždycky. Už je máš doma nebo jsou teprve objednané?

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

Jsou takové nějaké nijaké. A ani nemají uvnitř mašinku. Škoda, raději bych četl nějaký nový Příběh, třeba jak jsi zachránil nejmenovaného ministerského úředníka před jistým sdělením obvinění z neoprávněného čerpání rozpočtových prostředků na nákup náramkových hodinek PRIM a on je z vděčnosti na baru stáhl z ruky a nenechal tě bez nich odejít....

Odesláno

Jsou takové nějaké nijaké. A ani nemají uvnitř mašinku. Škoda, raději bych četl nějaký nový Příběh, třeba jak jsi zachránil nejmenovaného ministerského úředníka před jistým sdělením obvinění z neoprávněného čerpání rozpočtových prostředků na nákup náramkových hodinek PRIM a on je z vděčnosti na baru stáhl z ruky a nenechal tě bez nich odejít....

No to si budes muset jeste chvili pockat, ale bylo by to fajn smile_anim.gif

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Uz je mam doma smile_anim.gif

Takže je mají v ADK skladem? A koukám, že jsou i v černém. Nebo jsi pořídil odjinud?

Odesláno (upraveno)

Co sekundovka na indexech a vůbec - víc fotek pls :D

ve ctvrtek dostanes po tlame !

Mě se nechce tahat foťák, půjčíš mi Tvůj?

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Mě se líbí, za ten peníz rozumný.

Nešel by ten baterkáč přehodit za 96ku? Průměrem by to sedlo, jen jestli je tam dost místa :-)

Hele az mi zdomacneji, tak se na to mrknu, podle me by to slo - mozna nejen na 96tku ale i 68

Návštěvník Ondra
Odesláno

mam je presne odtamtud smile_anim.gif

Tak to byla super rychlá akce :) Měl jsem za to, že na základě objednávky teprve zadají výrobu do Eltonu...

Odesláno

Tak to byla super rychlá akce :) Měl jsem za to, že na základě objednávky teprve zadají výrobu do Eltonu...

Ja volal i do Eltonu, kde ale nejsou objednat. Pouze u partneru jako je treba ADK a tam byly nahodou skladem.

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Ja volal i do Eltonu, kde ale nejsou objednat. Pouze u partneru jako je treba ADK a tam byly nahodou skladem.

Každopádně za mě palec nahoru, dobrá volba :) A ten quartz u hodinek, které člověk vezme občas, a nijak je neprožívá, je ideální volba :) Cvakni víc fotek...

Odesláno

Každopádně za mě palec nahoru, dobrá volba :) A ten quartz u hodinek, které člověk vezme občas, a nijak je neprožívá, je ideální volba :)

presne tak jsem to myslel smile_anim.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...