Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nezlob se na mě ale říct že se koncernová auta serou je to samé jako bys řekl že všechny žensky jsou hloupé a neschopné...

Já osobně bych bral jedině DSG a naftu 125kW protože to jsou vyzkoušeny držáky se slušnou spotřebou (okoli šesti litrů) a odpovidajicím výkonem.

http://www.sauto.cz/...228?goFrom=list

Něco podobného se dá sehnat i v combajnu.

asi jsem měl hold smůlu....u B5 nejprve odešel posilovač brzd, pak spojčička a nakonec odešel celej počítač....byl jsem rád že jsem se ho zbavil. Předtím Octávka....ta měla těch vad na bibli. Prostě jsem na ně zanevřel a i když dělají určitě supr auta, mám prostě blok

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

asi jsem měl hold smůlu....u B5 nejprve odešel posilovač brzd, pak spojčička a nakonec odešel celej počítač....byl jsem rád že jsem se ho zbavil. Předtím Octávka....ta měla těch vad na bibli. Prostě jsem na ně zanevřel a i když dělají určitě supr auta, mám prostě blok

Osobně si myslím,že u koupě auta je "pocit" dost důležitý,aspoň teda pro mě,takže tvůj postoj naprosto chápu a je jasné,že někomu tyhle auta jezdí bez sebeměnších problémů,ale taky k nim nemám důvěru.Protože nasedat každý den do auta,ve kterém nemám důvěru,znamená,že se posere,to je prostě zákon schválnosti.Stejné je to i s tou ženskou.Pokud budeš s ženskou,které nevěříš,tak budeš nervózní,co ti kde provede,když už to tu kdosi chtěl přirovnat k ženské:-).

Odesláno

2Marfael děkuji za pochopení....je to přesně tak. Zítra se jdu podívat na C5 kolega v práci nedal jinak než že jí musím vidět. Každopádně stále nemám jasno.....nejspíše to bude japonec, ale i když mě mondeo zklamalo tak zas nemohu nezmínit to pohodlí. Nikde jsem se snad necítil na posez lépe než v tom mondeu (beru střední třídu)

Odesláno

2Marfael děkuji za pochopení....je to přesně tak. Zítra se jdu podívat na C5 kolega v práci nedal jinak než že jí musím vidět. Každopádně stále nemám jasno.....nejspíše to bude japonec, ale i když mě mondeo zklamalo tak zas nemohu nezmínit to pohodlí. Nikde jsem se snad necítil na posez lépe než v tom mondeu (beru střední třídu)

Před C5 tě musím rovnou varovat,protože 2 naši zákaznící,co k nám občas jezdili,je měli a spokojeni rozhodně nebyli a už je nemají.Už jen to,že na výměnu žárovky (teď nevím,jestli ve předu,nebo v zadu) musí vymontovat x věcí (a že tam praskají často) aby ses dostal k žárovce,by mě odradilo.Navíc nevím,jestli byli tak nešikovní,ale říkali,že návštěva servisu kvůli žárovce byla nutná,navíc měli i docela vážné závady,do kterých samozřejmě nepočítám spotřebák (destičky,ložiska,filtry atd.).A aby mě zde neukamenoval nějaký majitel C5,kterému jezdá bez závad,to jsou zkušeností řidičů,které je měli (už radši nemají),takže není to blábol někde z netu.Ale podívat se běž,třeba udělá dojem a budeš spokojen.Ale všeobecně co jsem čet,nebyl to povedený vůz a dost lidí bylo zklamáno i co jsem četl z netu,ale určitě jsou i spokojení řidiči.osobně si myslím,že nejdůležitější je,jak s tím kdo zachází a jak se stará,pak je mít štěstí na kus a pak až značka,ale i tak já věřím jen japoncům,ikdyž čistě japonská značka už myslím není žádná,snad jen možná Subaru,ale to si nejsem jistý.Každopádně Nissan + Renault ,Mazda+Ford ,a další si nevzpomenu,možná ještě Toyota je čistá,ale tohle nemám ověřeno,tak mi to bylo řečeno,takže brát s rezervou.

Odesláno (upraveno)

Žiaľbohu, tvoje požiadavky sa spolu nezlučujú. Aspoň podľa mojich známych, mechanikov. Ak chceš reprezentovať, alebo mať pôžitok z jazdy, tak máš na výber klasiku od Nemcov, alebo Japoncov. Ak chceš mať spoľahlivé auto, tak vraj Kórejca. :) Kúpiť vhodné auto je ťažšie ako hodinky a v súčasnosti to platí dvojnásobne. :( Ešte si môžeš kúpiť dve, jedno pre radosť a jedno pre spoľahlivosť. :smile_anim:

Upraveno uživatelem railmaster
Odesláno

ja byc sel do mondea, lepsi auto za min penez se svejma pozadavkama nesezenes. ja mam jako delnika X5 3,0d a je to supr, do kufru dam plech 1x2m, nebo tri velky plynovy flasky, dva motory apod, ale to uz je trochu jinej budget..

Odesláno

no X5 je supr kára a určitě by splňovala všechny mé požadavky i tužby žel bohu do mnou připravované fin. částky se nevejde. A oblítanou 2001 - 03 se mi nechce kupovat. Zatím mám tři favority Honda CRV 2.2 kterou tu někdo zmiňoval, Mondeo 2.0 možná 2.2 TDci a poslední Magda 6 motoricky asi to samé jak to mondeo. Pro mondeo mluví to že ho mám teď a jsem nadmíru spokojen co se pohodlí týče - proti jeho závady (turbo,spojka a vstřiky-ty jsem zatím nedělal,prý mě však čekají). Pro mazdu její design...myslím že se jen tak neokouká. Proti - vzhledem k tomu že jí dělají z fordem tak to samé co u mondea. Honda mě přijde jako vyslovenej pracant co si na nic nehraje. Ani hezká,ani ošklivá každopádně bude asi prostorná což potřebuji. Dále stále pokukuji po Avensisu,ale tam je to hlavně kvůli tomu jak suprově vypadá. Do auta chci vrazit max. 300 000 no +-. Aut je habakuk jen si vybrat to správné,ať hned netrčím v servisu =o(((

Odesláno

Jsi mě připomněl, jak jsem se tady na fóru radil, jestli Mondeo nebo Passata, a nakonec díky Hasňovy jsem dovezl C-klass 200 :D Takže opatrně :D

Ale každopádně poradil velmi dobře, jízda v Medvědovy, to je prostě úplně něco jiného, speciálně na dálky a co se poruchovosti týká tady toho modelu, tak jsem ještě od nikoho neslyšel nic špatného, prý držák jak má být" Okolo tvých peněz by jsi se plus mínus vešel a zmiňoval si auto s kterým by jsi nechtěl dělat ostudu a to s tímhle určitě neuděláš :rolleyes: Akorát ten kufr není tak prostorný jako Mondeo, ale když dám sedačky dolů, tak jsem zatím vše doposud odvezl a to taky nevozím malé věci"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

ja jsem drahy polovicce koupil CR-V 2,0 benzin s kvedlackou a zatim spokojenost. je fakt, ze ona na tom najede za rok asi tolik co african na kole :) ale novy sou levny, jety jeste levnejsi a dobre. jen k tomu mistu, co me na CR-V vadi, ze sedadla nesklopis dolu na rovnou loznou plochu, ale udelas si batoh za prednima sedadlama jak kokot. takze tam plech ani tri autogenovy flasky nedam :)

edit: jestli chces zakazniky provokovat a jezdim k nim na montaz nebo nevim co v Medvedovi, jen do toho :D

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno (upraveno)

Havel jezdil v Medakovi i valet sudy do pivovaru. Medak je proste auto, ktere je dobre v kazde roli. Vcera jsem byl u dealera, bo mi trochu v jedne skladbe na novem Cohenovi rezonuje neco ve dverich a stalo tam nove G v N1 uprave. Tam se vejde plechu co hrdlo raci.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

edit: jestli chces zakazniky provokovat a jezdim k nim na montaz nebo nevim co v Medvedovi, jen do toho :D

tak teď jsi trefil přesně na hlavičku. MB mám rád a líbí se mi....jenže to mi zákazníci nikdy neodpustěj. Kolega si koupil i40 pěkny svižný,ale korejský. Na druhou stranu zákazníci absolutně v pohodě,kromě těch co máme ze svazu velkých republik nějak to nepovažují za auto.......popravdě díky nim jsem se dostal i sem pač mužčinovi náda časy

Upraveno uživatelem Skargard
Odesláno

A co třeba ještě Mitsubishi?Třeba Grandis http://www.sauto.cz/osobni/detail/mitsubishi/grandis/10457891?goFrom=list

A z Mazdy jsem ještě,nevím proč,opoměl Mazdu 5 http://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/5/11139101?goFrom=list a mělo by tam být i víc prostoru.

No,budeš to mít těžké a nerad bych byl v tvé kůži:-).Ale kdybych v ní byl,Mondeo je pohodlné a prostorné,ale tím končí výhody.Avensis je taky dříč,teda býval,teď ty novější nevím jak jsou na tom,ale prý už to není co bývalo.Takže bych asi zvolil Hondu,která si pořád drží svůj vysoký standart a je u ní největší pravděpodobnost,že nezklame.

Odesláno (upraveno)

To mas zakazniky pekne kokoty. No, ale zivi te, chapu to. Jsem rad, ze neco takhle pitomeho, jako ze zakaznik mi "neodpusti"!!!! auto, nemusim resi. Jsi mi zvedl naladu, rano jsem nadaval, ze musim do rachoty, ale ted je mi tu, bez omezenych zakazniku, tak nejak lip. Lidi, kteri se musi pretvarovat a vychazet na dennim poradku s takovyma hlupakama, si fakt zaslouzi kazdu korunu ve vyplate.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

To mas akazniky pekne kokoty. No, ale zivi te, chapu to. Jsem rad, ze neco takhle pitomeho, jako ze zakaznik mi "neodpusti"!!!! auto, nemusim resi. Jsi mi zvedl naladu, rano jsem nadaval, ze musim do rachoty, ale ted je mi tu, bez omezenych zakazniku, tak nejak lip. Lidi, kteri se musi pretvarovat a vychazet na dennim poradku s takovyma hlupakama, si fakt zaslouzi kazdu korunu ve vyplate.

můj standardní zákazník rozrazí dveře prodejny a bez pozdravu se zeptá kolik co stojí. Když ho směle pozdravím,koukne na mě že jsem mu asi nerozuměl,přiběhne k oknu či parapetu atd. a zopakuje kolik že to stojí. Několikrát jsem nevydržel a použil jsem odpověď "jako za novou kozu". Jinak koušu hodně pač konkurence je dost a pokud nechci firmu zavřít musím ohýbat hřbet a tvářit se jak blbec.

Přijeď na stavbu RD v lepším autě - okamžitě je jasné že je okradeš.....nic víc - nic míň....bohužel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...