mikymik Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Nevím, jestli se dá vybírat auto takhle od stolu. V podobné situaci jsem byl asi před půl rokem a Avensis byl v hledáčku také, ale stačilo si do něj jedenkráte sednout a byl okamžitě vyřazen. Nesedli jsme si. Jsou to samozřejmě subjektivní dojmy, ale jeden kolega udělal zcela nezávisle stejnou zkušenost pár měsíců přede mnou.
Skargard Odesláno 22. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 nebylo by lepší si auto nechat, kdyžs ho tak pěkně opravil?má 115 t najeto a tolik problémů...co přijde ve 150 t. ?? Nemám už tu důvěru....naopak vím že kdykoliv si teď do něj sednu budu si říkat tak co to bude tentokrát. Mám ho tři roky a trpělivost sem měl, jenže to je stále něco.....prostě pozér
kubson Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 má 115 t najeto a tolik problémů...co přijde ve 150 t. ?? Nemám už tu důvěru....naopak vím že kdykoliv si teď do něj sednu budu si říkat tak co to bude tentokrát. Mám ho tři roky a trpělivost sem měl, jenže to je stále něco.....prostě pozér to je marné, jakmile jsou to 3 roky, člověk dostane cukání? znám čistě ekonomicky je to ale samozřejmě blbost, vstřiky budou tak za 20 a zbytek máš nový hehe
Skargard Odesláno 22. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 mno čistě teoreticky máš asi i pravdu....(určitě jo)....ale na vstřiky již nepočkám =o)))
Marfael Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 mno čistě teoreticky máš asi i pravdu....(určitě jo)....ale na vstřiky již nepočkám =o))) To jeste nevis,do konce pristiho tydne daleko:-).
Lion Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 (upraveno) kup si co se ti líbí, stejně má každá značka něco a každej chválí co má doma... takhle budeš číst do aleluja a na každý auto něco vyhrabeš... prohlásit koncern za etalon spolehlivost a všechno co je od škody je svatý... co HTP? 1,4TSI problémy s kabelovejma svazkama? a v neposlední řadě 16v 2.0TDI? naftová 2,5?? doma je 1.8 TSI DSG v Superb Combi, kilo najeto bez problémů, kolega s 3,6FSI byl během šedesáti tisíc už třikrát na automatu ladit elektroniku, protože když tomu automatu "hrábne" v palici tak si to řadí jak chce, potom mu měnili lamely a eště nějaký ovládání toho automatu nebo co, servisák ve škodě mi naopak říkal že už pár zadřených 1.8TSI měnili a neměli najeto ani pade... pak je tam něco konstrukčně špatně ale to bych musel najít, kvůli jédné p..ovině musíš rozdělat celý traktooor známej outbacka třetí rok bezproblémů ale spotřeba dlouhodobě kolem 10ti.... je jasné že dvou a více litrová atmosféra ve městě nepojede za 6 tady je dlouhodobejt test na 125 kw s dsg Autobild Upraveno 23. srpna 2012 uživatelem Lion
Jeremy Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Denně jezdím do práce kolem www.mcauto.cz a mají tam hezkýho černýho 5 BMW kombi v dieslu. 299 tisíc Kč, najeto 140 tisíc. Podle mě paráda..
sibirnaya Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 MB mám rád a líbí se mi....jenže to mi zákazníci nikdy neodpustěj. Kolega si koupil i40 pěkny svižný,ale korejský. Na druhou stranu zákazníci absolutně v pohodě,kromě těch co máme ze svazu velkých republik nějak to nepovažují za auto.......popravdě díky nim jsem se dostal i sem pač mužčinovi náda časys bafcem to asi bude to samy
Skargard Odesláno 23. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 jdu se podívat zítra na jednoho Avensise......tak uvidíme. Sibiřane bohužel musím souhlasit
zrno Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Bavo sice hezky , ale spolehlivost taky kus od kusu. Kolega z práce 530D 2005 ka rok.. za posledního 1/4 roku je jen na opravách -50k . řemenice na motoru , kompresor na zadni nápravu atd... , bratr má to samé , a jediná závada motorek na otevírání skla kufru. Tak si vyber. Kde jsou ty časy passatu B4 1,9 tdi 81kw :-)
sibirnaya Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Bavo sice hezky , ale spolehlivost taky kus od kusu. Kolega z práce 530D 2005 ka rok.. za posledního 1/4 roku je jen na opravách -50k . řemenice na motoru , kompresor na zadni nápravu atd... , bratr má to samé , a jediná závada motorek na otevírání skla kufru. Tak si vyber. Kde jsou ty časy passatu B4 1,9 tdi 81kw :-)mi povidej, ja mel zlatou ochcavu prvni gen po faceliftu 1,9tdi 110PS, od novyho v rodine, prodaval sem ve 270, za celou dobu jednou vaha vzduchu a ke konci se zacala ozyvat spojka. a to sem trebas v magdeburgu sklopil sedacky, nalozil do kufru 700kg zelez a motory dva a trada 650km do brna, d1 140kmh, spotreba 8,5. pripadne v brne jednou 9 metraku do kufru, p...l lehla na zem, ale 20 kilaku ze slevarny dom s odlitkama dala
zrno Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Njn posledni dobrej naftovej motor :-( docela se děsím vybírat nový auto a doufám , že trojka ještě alespoň rok a půl vydrží :-)
B.F.G. Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Benzin v atmosféře je určité jistota. Jen spotřeba úplně ne. Jinak na mondeu te ještě čeká dpf a pretesneni vstriku ne jen vymena. Crv ma brutálně dráhy novy dpf tak na tohle bacha u ojetiny.
Hasňa Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2012 Ja mel dvoulitrovou atmosferu, jednu z nejlepsich vubec, a stejne se vzdycky neco naslo. Kompresor klimy, dvouhmotak, spojka, saci manifold, jednotka airbagu, zral olej,... Vsechna auta se kazi. Je fakt, ze nizsi tlaky a absence turba je vyhoda. Ale ted zase jezdim jako drak a za pet litru. Bylo to za osm a pul. No a na Fiatu 127 najela rodina 300k km. Skoro bych rekl, ze nejvice zalezi na stesti. Kup hlavne co se ti libi! Prachy to bude zrat stejne a kdyz se ti to auto bude moc libit, tak te to aspon nebude tolik stvat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se