obchodnik-o3 Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 http://www.watchtime.net/nachrichten/union-glashutte-belisar-chronograph-titan/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 kdyby byly sub ciferníky samostatné nebo možná propojené všechny tak by to bylo asi lepší.A to velké datum mi tam nějak taky nepasuje..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Mne tam skor nepasuje ta mala rucicka vlavo... Ktovie preco je ina... Co je od macochy?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 V 16. 5. 2012 v 5:10, 'misoo' napsal: Mne tam skor nepasuje ta mala rucicka vlavo... Ktovie preco je ina... Co je od macochy?? Jina je proto, ze je to prubezna vterinovka a odlisuje se od rucicek chronografu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 Musím říct, že se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2012 V 16. 5. 2012 v 17:43, 'skalis' napsal: Jina je proto, ze je to prubezna vterinovka a odlisuje se od rucicek chronografu. Hmm dik. V tom pripade by som ju dal nech sedi s malou a velkou, takto nesedi k nicomu... Ale zas keby ladila, nemali by sme o com tlachat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delikvent Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 podle mne povedeny kus . Na kuzi zaujimave i ten tah neni zly. Len dojem mi kazi ta datumovka hrozne bije do oci prubezna sekundovka mi az tak nevadi. aspon je trochu odlisna oproti zbitku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 21. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 http://www.watchtime.net/nachrichten/union-glashutte-noramis-chronograph-sachsen-classic-2012/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Moc pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 úžasné, šedé ciferníky mě nějak berou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Neviem, či mi tam sedia tie modré rúčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 este cerveny datum a budu dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Mně tam sedí všechno, jsou vynikající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Udělal bych ručku vteřinovky na subciferníku vlevo stříbrnou, aby se barevně odlišila funkce stopek. Pak bych ještě odstranil nápis Limited edition a byly by parádní. Pak se mi teda ještě moc nelíbí font a velikost loga, ale to u všech novodobých UNION. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se