martin.951 Odesláno 17. října 2014 Nahlásit Odesláno 17. října 2014 Díky za odpověď, tak ho asi zkusím.
Rudina Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli by se daly k tomuto tahu sehnat rovné koncovky. Díky http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70718-tah-aviator/
Baker Odesláno 23. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Ahoj, u nás bohužel ne, jde o specifický tah ke konktrétním hodinkám, zkusil bych kontaktovat dovozce.
Rudina Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 (upraveno) jj, děkuji za odpověď, a jesště se zeptám, šly by objednat náradní rovné konce k vašemu tahu http://www.strapshop.cz/ocelove-tahy-20-mm/ocelovy-tah-bear-1622 mam totiž doma několik různých tahů a u vše články do sebe pasují, připadá mi, že to je snad od jednoho výrobce a každý prodejce si na to pak dává své loga. díky moc Upraveno 23. října 2014 uživatelem Rudina
Baker Odesláno 23. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Takovou možnost bohužel výrobce nenabízí.
dimple Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Ahoj,poprosil bych o radu s řemínky na vintážní Omegy a IWC pro přítelkyni a dceru o šířce 16 mm. Problém je, že obě mají úzká zápěstí (14,5 a 15,5 cm), takže obvyklé délky jsou na ně příliš dlouhé a amatérské zkracování u mě nepřichází příliš v úvahu. Pouhé přidělání dírky také vypadá vzhledem ke zbývající dlouhé části nedobře. Ty IWC mají navíc pevné stěžejky.Dále bych uvítal pomoc s výběrem vhodného řemínku na vintážní Enicary (šířka hodinek 34, řemínek standardních 18 mm), které mají také pevné stěžejky.Měl bys nějakou radu?Předem díky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 24. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2014 (upraveno) oprosil bych o radu s řemínky na vintážní Omegy a IWC pro přítelkyni a dceru o šířce 16 mm. Problém je, že obě mají úzká zápěstí (14,5 a 15,5 cm), takže obvyklé délky jsou na ně příliš dlouhé a amatérské zkracování u mě nepřichází příliš v úvahu. Pouhé přidělání dírky také vypadá vzhledem ke zbývající dlouhé části nedobře. Ty IWC mají navíc pevné stěžejky. Ahoj. Pro Omegy to nebude problém, v rozměru 16mm a dámském provedení jich je na výběr poměrně dost, záleží jen na typu kůže a rozpočtu, který sis pro řemínek nastavil. Horší to bude s IWC, 16mm, pevné stěžejky, dámská délka ...jediný řemínek, který bychom snad uměli dodat je Rios Diplomat Clip, standardně jej v nabídce nemáme, ale můžeme ho u výrobce objednat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dále bych uvítal pomoc s výběrem vhodného řemínku na vintážní Enicary (šířka hodinek 34, řemínek standardních 18 mm), které mají také pevné stěžejky. Pro pevné stěžejky není valný výběr, v podstatě výše zmíněný Diplomat nebo jeden z těchto dvou řemínků v nabídce. Upraveno 24. října 2014 uživatelem Baker
dimple Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Ahoj, děkuji mockrát za pomoc. Z výběru na Omegy (16 mm) je vše na objednávku, tak jsem Tě chtěl požádat o informaci, jak dlouho by to asi trvalo. Také se mi nepodařilo nalézt v nabídce ten "Diplomat with clasp", na kolik by přišel v černé o šíři 16 mm? Na ty pevné stěžejky v 18 mm šíři bych zkusil oba řemeny, Arizonu v černé a Argentinu v tmavě hnědé (07).Ještě jednou díky...
Baker Odesláno 24. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Z výběru na Omegy (16 mm) je vše na objednávku, tak jsem Tě chtěl požádat o informaci, jak dlouho by to asi trvalo. Info o dodání řemínků, které nemáme skladem najdeš tady. Také se mi nepodařilo nalézt v nabídce ten "Diplomat with clasp", na kolik by přišel v černé o šíři 16 mm? To je v pořádku, psal jsem, ze jej nemáme v nabídce, ale objednat jej nebude problém. Cena je 410,- Kč.
dimple Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Děkuji Ti a omlouvám se, také jsem mohl ty lhůty při větší snaze dohledat sám...
DadB Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Ahoj, rád bych jako řemenový začátečník poprosil o radu - moc se mi líbí řemeny RIOS Argentina Clip v hnědé i černé (koupil bych pak oba), ale nevím, zda je dobrý nápad roubovat je na hodinky s klasickou (tedy ne pevnou) stěžejkou. A pokud ano, jaká je tam pak vůle po uchycení - jsou trochu volnější a vadí to? Existuje k nim ne-clipová alternativa? (Našel jsem HIRSCH Louisianalook). - druhá otázka se týká mého hubeného 17 - 17,5 cm zápěstí. Když vezmu 45 mm pouzdra mezi stěžejkami a přidám k tomu 114 +82 mm délky řemenu, dostávám se na 24 cm, což znamená, že na ruce tam bude 6,5 - 7 cm přesah. Přijde mi to zbytečně mnoho. Takže bádám, zda by nestačilo 104+72 mm dámské velikosti s rezervou 4,5 - 5 cm. - a ještě do třetice se s dovolením zeptám, zda stále platí nabídka vystěžejkovače k první objednávce (začátek tohoto vlákna). Díky moc za všechny odpovědi.
Baker Odesláno 4. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Ahoj, - ... v každém případě to není dobrý nápad, Clip řemínky jsou určeny primárně pro pevné stěžejky, které jsou v pouzdře napevno a nemohou se protáčet jako klasické stěžejky. Dále mi přijde tento řemínek k hodinkám o průměru 45 mm velmi tenký a bude působit subtilně (stejně jako HIRSCH Louisianalook). Spíše se podívej na RIOS New Orleans nebo RIOS Louisiana. - ... tady v tomto se dost těžko radí, protože změřit pouze obvod zápěstí a pak na jit matematicky není zcela správné, spíše si vezmi původní délku řemínku změř jej a pak si případně přičti nebo odečti pánskou/dámskou déku. Obecně platí, že dámský řemínek je spíše pro zápěstí do obvodu cca 16-17 cm, ale ženy zase moc nenosí hodinky s průměrem 45 mm, ze jo - ... akce na vystěžekovač platila pouze do konce roku 2012, nyní je ke každé objednávce nad 2000,- Kč podložka pod hodinky zdarma.
tlapka Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 dobry denpotreboval by som remen na hodinky s pevnými stežejkami o veľkosti 24mm najlepšie s tzv. volným koncom. Mohli by ste mi niečo odporučiť z Vašej ponuky. Zasielate aj na Slovensko po zaplatení poplatkov za poštu na Váš účet? Vďaka za info.
Baker Odesláno 4. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Bohužel, šíři 24mm s Open End nebo Clip nemá ani jeden z námi nabízených výrobců v nabídce.Jinak na Slovensko samozřejmě zasíláme.
DadB Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Ahoj, ... v každém případě to není dobrý nápad... Díky moc za všechny odpovědi, clip tedy zavrhuji a budu se dál rozhlížet a vybírat. (Jen pro upřesnění, pouzdro má na šířku 39 mm, těch 45 mm je na výšku od stěžejky ke stěžejce.)
Baker Odesláno 5. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Jen pro upřesnění, pouzdro má na šířku 39 mm, těch 45 mm je na výšku od stěžejky ke stěžejce. V tom případě, pak tenčí řemínek nebude problém, ideálně poslat do SZ o jaké hodinky jde.
Xpak Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 Ahoj,neuvažujete o prodeji NATO řemenů i v jiných barvách? Modrá, oranžová, červená...Díky za odpověď.
Baker Odesláno 6. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Už jsem to tady někde psal, jsem si vědom tohoto nedostatku, ale problém je, že v EU není žádný rozumný výrobce (jeden byl, ale zabalil výrobu nato strapů) a z Asie je to problém, díky rozdílnosti kvality jednotlivých dodávek a velmi špatné reklamovatelnosti. Usilovně hledáme výrobce, ale zatím to nevypadá.
Xpak Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Škoda, každopádně díky za odpověď.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se