Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak nějak si nedovedu Arneho představit na Seamastrech.
Ale zaujali mě, kromě Next, ještě
Regatta bíle nebo modré prošívání
Carbon bílé prošívání
Robby modrý
Ayrton modrý
Robbyho a Ayrtona jsem si díky fotkám dokázal představit na Seamastrech 😄
Težká to volba. 😀

• po 2 týdnech...
Odesláno

Konečně se mi naskytl nějaký čas a mohl jsem hledat. Zůžil jsem to na Robbyho a Ayrtona. Dá se na oba použít motýlová spona T-Strap ikdyž jsou dírky na jazýček širší než běžná dírka?

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Prosba o radu , vybral jsem si u tebe ( vás ) Hirš Kansas černý ….. pokud objednám 22 je tam automaticky 20 pro sponu , potřebuju ho totiž nasadit na překlápěčku Longines …. Ještě ale mrknu na jinej , než Kansas….měl bys tip? Chci černý , kůže, bez výrazného prošití ….. 

Odesláno
před 10 minutami, FantasticFabio napsal:

Prosba o radu , vybral jsem si u tebe ( vás ) Hirš Kansas černý ….. pokud objednám 22 je tam automaticky 20 pro sponu , potřebuju ho totiž nasadit na překlápěčku Longines …. Ještě ale mrknu na jinej , než Kansas….měl bys tip? Chci černý , kůže, bez výrazného prošití ….. 

už sem objednal Kansas černý ✌️

Odesláno
Před hodinou, Baker napsal:

Ahoj ... dals nám málo času na odpověď :)
Kansas je dobrá volba, u stěžejek 22mm u spony 20mm. 👍

Díky! Stejně sem chtěl slyšet, to cos odepsal😁 no ale není všem dnům konec…… jupí ! ✌️

Odesláno

Konečně dorazil….. malej problém , obálka příliš hezká , je mi ji líto roztrhnout, co nám dělat????? No nedá se dělat nic , půjdu na to s citem….. a za chvilku už budu fotiti🤪😂🥳😅👍🙈😁✌️

• po měsíci...
Odesláno

Opět prosba! 🙏 kožený řemen , barva zlatohnědá, šíře 22 se zůžením na 18 ….. což je neobvyklé , našel jsem zůžení na 20 … existuje u vás , nebo mám nechat ušít ….. Eulux Cavallo je úžasnej , ale ty dirky , těch mi netřeba…. Takže povrch a barva jako Cavallo jen to zůžení kdyby bylo…. 
Byl by tip ? 

Odesláno

Ahoj na svou svatbu (první 😄) jsem si pořídil Speedmastaer Moonwatch. Sháním vhodný řemínek v odstínu tan (světle hnědá). Nějaký tip? 

• po měsíci...
Odesláno
V 26. 4. 2024 v 14:32, Kid_A napsal:

Lepsi svetlo:))

IMG_9480.jpeg

Moc hezké. Tyto nové ručičky mi přišly nejdřív trochu zvláštní, ale nakonec musím uznat, že se povedly. 👍

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...