Baker Odesláno 4. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Aktuálně ne, pouze to co je v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diddi Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Ahoj, už brzy bych se něl stát šťastným majitelem Longines grande vitesse. Nejvíc se mi líbí v téhle kombinaci.http://www.olivine-prestige.com/LONGINES-Chrono-Grande-Vitesse_a338.htmlNejpodobnější je asi Hirsch jumper, ale pořád to není ono, je málo hladký. byl by nějaký jiný nápad? Třeba černo červený Kent. Díky David Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Ahoj Davide,bohužel zcela hladký řemen s červeným prošitím v nabidce nemáme.Ty LGV jsou chrona, tady bych doporučil masivnější řemínek než je Hirsch Kent. Určitě doporučím Hirsch Robby, případně Hirsch Rally s červenými doplňky (ten může k těm hodinkám sedět velmi dobře).Případně Hirsch Carbon nebo Hirsch Grand Duke s červeným prošitím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 ahoj.rád bych k mým espadam pořídil řemen. Mám vyhlédnutý tmavě hnědý Hirsch London. Můžeš prosím navrhnut nějaké alternativy, případně potvrdit můj výběr? díkyPetr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Ahoj Petře,London je fajn, ty Espady jsou elegantní hodinky, takže zůžení řemínku 20/16 bude vypadat dobře, tloušťka řemínku je taky OK, jen bych ke zlatým indexům a ručkám zvážil zlatohnědý odstín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2016 Ahoj, díky za komenty. To zúžení bych určitě přehlédl. S barvou jsem koukal na web, třeba jejich Elite se světlým cifrem a zlatými indexy je vždy na tmavě hnědém řemenu. Tu zlatohnědou si k tomu představit dovedu, ale ta hneda mi tam sedi lepe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Ahoj, rád bych obměnil kovový tah na svých potápkách seiko SNZF11J1 za něco voděodolného. Asi bílé prošití. Tloušťka tahu podle pravítka 22 mm. Představa je taková, aby byl řemínek na pohled zajímavý, ale aby vydržel i nějakou tu sportovní aktivitu :-). Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Ahoj, to je těžký, pro každého je zajímavé něco jiného. V každém případě zajímavá je celá modelová řada Performance. Jinak co by se dalo vybrat dle zadaných paramerů:Rios SubmarinerRios PoloRios NextRios WaveHirsch MarinerHirsch CarbonHirsch PureHirsch Heavy CalfHirsch Hevea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Chtěl bych poděkovat Bakerovi za ochotný přístup a parádní řemen Rios Oxford Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Ahoj, to je těžký, pro každého je zajímavé něco jiného. V každém případě zajímavá je celá modelová řada Performance. Jinak co by se dalo vybrat dle zadaných paramerů:Rios SubmarinerRios PoloRios NextRios WaveHirsch MarinerHirsch CarbonHirsch PureHirsch Heavy CalfHirsch Hevea Děkuji. Chápu, že jsem se asi nevyjádřil dostatečně přesně. Výběr máte opravdu široký a všechny řemeny jsou na pohled úžasné. Můžu mít, prosím, ještě jeden dotaz? Druhé hodinky, které nosím, jsou Certina DS podium Big size. Koupené zde. Šířka druhého (neoriginálního) řemínku je podle popisu na zadní straně 22 mm. Šířka "nožiček" u hodinek je však podle pravítka pouze 21 mm (přiložený origo řemen měl též 21 mm). Chtěl bych si rovněž koupit řemen na tyto hodinky, resp. ideálně koupit nějaký, který bych mohl nosit na obě hodinky. Výběr řemenu 21mm je však velmi omezený. Jak danou situaci řešit? Děkuji za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Pokud mohu přispět, mám jedny hodinky také 21 mm. Nikdy nebyl problém osadit je 22 mm kůží, canvasem či gumou.Rozhodně nekupuj užší, vypadá to blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Děkuji. Chápu, že jsem se asi nevyjádřil dostatečně přesně. Výběr máte opravdu široký a všechny řemeny jsou na pohled úžasné. Můžu mít, prosím, ještě jeden dotaz? Druhé hodinky, které nosím, jsou Certina DS podium Big size. Koupené zde. Šířka druhého (neoriginálního) řemínku je podle popisu na zadní straně 22 mm. Šířka "nožiček" u hodinek je však podle pravítka pouze 21 mm (přiložený origo řemen měl též 21 mm). Chtěl bych si rovněž koupit řemen na tyto hodinky, resp. ideálně koupit nějaký, který bych mohl nosit na obě hodinky. Výběr řemenu 21mm je však velmi omezený. Jak danou situaci řešit? Děkuji za radu. No, to je těžký úkol Je to přesně tak, jak píše Toblin výše. 21mm není takový problém a dá se mezi tuto rozteč dostat i řemínek v šíři 22mm. Problém vidím v následném vrácení řemínku na hodinky s roztečí 22mm. Každý kožený řemen se časem tomu rozměru 21mm přizpůsobí a pak to bude na hodinkách s 22mm vypadat blbě. Takže pokud jeden řemen na dvoje hodinky, pak bych skutečně volil něco z řady Performance, kde má řemínek kaučukový základ. Tento materiál má vynikající tvarovou paměť, takže pokud jej po čase sundáš z hodinek s 21mm nebude vypadat nepatřičně na hodinkách s roztečí 22mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Ahoj Viktore, Chci svým PAM 112 pořídit nějaký řemen v tmavě hnědé a možná i hnědo červené. Hledám něco spíše z měkčí, pohodlné kůže, vintage vzhled ideálně. Koukal jsem na Rios Oxford ale ten je v 24 stejně široký po celé délce, pokud jsem dobře koukal. Chtěl bych něco 24-22. V- spony v 22 máš taky že jo? DíkyOndra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Sakra, ten rios oxford je moc peknej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Ahoj Viktore, Chci svým PAM 112 pořídit nějaký řemen v tmavě hnědé a možná i hnědo červené. Hledám něco spíše z měkčí, pohodlné kůže, vintage vzhled ideálně. Koukal jsem na Rios Oxford ale ten je v 24 stejně široký po celé délce, pokud jsem dobře koukal. Chtěl bych něco 24-22. V- spony v 22 máš taky že jo? Ahoj Ondro,z Rios dle zadání (24>22mm) pouze RIOS Firenze, u Hirsch by to mohl být Hirsch Liberty, Hirsch Heritage nebo Hirsch Lucca, ale ty zase nebudou kompatibilní s pre-v sponou, protože mají úzké dírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Díky Viktore, kouknu se na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 (upraveno) Ahoj Ondro,z Rios dle zadání (24>22mm) pouze RIOS Firenze, u Hirsch by to mohl být Hirsch Liberty, Hirsch Heritage nebo Hirsch Lucca, ale ty zase nebudou kompatibilní s pre-v sponou, protože mají úzké dírky.Nějaké live fotky pro srovnání nám Viktore nemůžeš postnout ? Upraveno 11. dubna 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Zdravím, mám předběžný dotaz, existují nějaké řemeny které se nezužují...? Třeba 20/20mm nebo 22/22mm...? moc děkuji za informaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Nějaké live fotky pro srovnání nám Viktore nemůžeš postnout ? Tady jsou nejake rychlofotky. Ten Heritage na nich vypada skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 mám předběžný dotaz, existují nějaké řemeny které se nezužují...? Třeba 20/20mm nebo 22/22mm...? U nás pouze Rios Oxfrod a Rios Chesterfield v rozměru 22/22. V šíři 20mm nic podobného nemáme, tam se tyto řemeny žužují na 18mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se