Nestler Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Ahoj, mám pro syna připraveny dětské Prim sporty (18mm) a chtěl bych mu na ně dát nějaký pěkný řemen/silikon. Má však ruku cca 13 cm. Uměl bys doporučit něco z tvého portfolia?Viděl jsem u tebe nějaké dva Nato strapy od RIOSU, které se dají zkrátit. Máš ještě něco, případně i barevnějšího? Nejvíc by se mi asi líbila nějaká ta guma/silikon. DíkyNestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Ahoj,obvod zápěstí 13mm je hodně málo Z kaučuků by to mohl být dámský Hirsch Pure, který bude mít v zapnutém stavu celkovou délku cca 11.5 cm, případně Rios Richmond, který se dá zkrátit až na 12.5 cm Nato strapy se dají zkrátit v podstatě všechny, ale asi ne na tam malý obvod zápěstí. Možností by byl Perlon, u kterého se dá libovoně posouvat spona a zbytek řemínku je vespod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Ahoj, diky za typy. Je mu 6, tak ma ruku jak paratko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Vsechny vypadaj dobre a asi zvolim to Nato. Bud Perlon nebo Sailor. Libi se mi ten Pure, ale za tu cenu by chudak trpel, protoze bych ho jebal za kazdej skrabanecek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Ahoj Viktorie,chci se zeptat na CAMPAGNOLO Canvas. Chci ho pořídit na DA37. Myslíš, že tloušťka řemínku u nožek bude v pohodě?Měl bys prosím reálné fotky? Jde mi především o modrou. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Omlouvám se za oslovení, automatická korekce na mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Ahoj,tady jsou nějaké fotky Campagnolo Canvas.Modrý nemáme skladem (zatím jej nikdo nechtěl). Myslím, že konstrukčně bude na ty DA37 v pohodě, řemínek je pocitově spíš tenčí. Tvoje Viktorie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Mockrát děkuji, drahá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2017 Ahoj, sháním řemínek na Vratislavie Kosmos a neumím si vybrat.Co bys doporučil?Moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Rozhodně Hirsch Rally Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Velké DÍK, poradil, vybral, nasadil, stěžejky daroval...je to vůbec obchod ten StrapShop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ahoj Viktore, ktery remen 20-18 doporučíš na Moony? Koukal jsem na Rios New orleans nebo Rios Oxford? Nebo neco jineho? DikyOndra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2017 Ahoj Viktore, ktery remen 20-18 doporučíš na Moony? Koukal jsem na Rios New orleans nebo Rios Oxford? Nebo neco jineho?DikyOndraNebo si jeste rikam, Hirsch Buffalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2017 Ahoj Ondro,na moony můžeš dát de-facto cokoliv, jen s maximální tloušťkou řemínku do 5.5 - 6 mm.Ten Oxford mi k nim zrovna moc nesedí. Hirsch Rally nebo HIRSCH Kent bude vypadat na nich vypadat dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Ahoj. Chtěl bych se zeptat, jestli bude v nejbližší době k dispozici rios submariner 20mm v černé barvě. Díky Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 tak nakonec jsem objednal mariner. Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Ahoj,tady jsou nějaké fotky Campagnolo Canvas.Modrý nemáme skladem (zatím jej nikdo nechtěl). Myslím, že konstrukčně bude na ty DA37 v pohodě, řemínek je pocitově spíš tenčí. Tvoje Viktorie Canvas1.jpg Canvas2.jpg Canvas3.jpgJeště jsem přemýšlel a objednal Campagnolo Romet, modrou variantu. No a na léto zelený Wowen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Ahoj,tak jsem pro ženu objednal Campagnol Eleganza. Jsem na něj docela zvědavý, jak bude ve skutečnosti vypadat. Už ho někdo bral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Ahoj, už jsme jich pár prodali, je to zajímavý řemínek pro ženu, dámský canvas strap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Ahoj, mohu poprosit o doporučení pro Davosa RAF L.E., vytvořenou limitku zde na fóru? Má představa je hnědý vintage. Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se