Kluk jako buk Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 Ahoj Bakere, umíte přidělat jednu dírku navíc na řemenu? Jednalo by se mi o Rios Panama. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Posílám Ti SZ s upřesněním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Pokud jste u nás letos nakupovali a byli jste spokojeni, budeme rádi za váš hlas Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Ahoj potřebuji nějaký pěkný reminek k omega de ville rozměr 19mm a 16 mm u spony děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Ahoj, mrkni se na tyto modelyhttps://www.strapshop.cz/campagnolo-aligator/campagnolo-struzzohttps://www.strapshop.cz/hirsch-jesterka-pstros/hirsch-massai-ostrichhttps://www.strapshop.cz/hirsch-teletina/hirsch-siena Případně tytohttps://www.strapshop.cz/rios-juchtova-kuze/rios-samarahttps://www.strapshop.cz/rios-juchtova-kuze/rios-st-petersburg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Super díky z toho něco určitě vyberu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Ahoj Viktore , na Traser LE ČSR jsem u Vás koupil několik druhů syntetických Campagnolo řemenů - Miggy, Canvas a Sailcloth. Nemám zatím zkusenost co se týká toho jak rychle schnou na ruce po občasném koupání ve sladké a slané vodě. Je to na léto v pohodě nebo je lepší to řešit spíše nejakym kaučukem, díval jsem se třeba na Hirsch Pure ? DíkyOndra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Ahoj Ondro,Miggy a Canvas nejsou do vody (jsou podšité kůží). Sailcloth je naprosto v pohodě, ten řemen je suchý velmi rychle, po slané vodě je jen potřeba jej propláchnout ve vlažné sladké vodě.Ale kaučuk je samozřejmě zcela jiný level, díky tomu, že vodu nenasaje, je do ní ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Ahoj Ondro,Miggy a Canvas nejsou do vody (jsou podšité kůží). Sailcloth je naprosto v pohodě, ten řemen je suchý velmi rychle, po slané vodě je jen potřeba jej propláchnout ve vlažné sladké vodě.Ale kaučuk je samozřejmě zcela jiný level, díky tomu, že vodu nenasaje, je do ní ideální. Ani Miggy není určené do vody? Ptám se protože na ho na webu máte pod voděodolnýma řemínkama, proto jsem ho bral .. tak aspon že Sailcloth je ok. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Ondro, to je dobrá připomínka.V katalogu 2016, kdy byl řemínek novinkou byla informace, že se jedná o voděodolný model, v katalogu 2017 a 2018 již tato informace chybí.Prověříme to u výrobce a jakmile budu mít info, dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Ani Miggy není určené do vody? Ptám se protože na ho na webu máte pod voděodolnýma řemínkama, proto jsem ho bral .. tak aspon že Sailcloth je ok. Konečně jsem dostal odpověď od Italů, Miggy je definitivně voděodolný řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Konečně jsem dostal odpověď od Italů, Miggy je definitivně voděodolný řemen. Díky Viktore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2019 Máme tady několik organizérů na řemeny, nejsou na parádu, ale spíš do šuplíku na organizaci řemenů.Malý ... 100 Kč, velký ... 200 Kč + pošta Pokud má někdo zájem, pište SZ. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Dnes mi dorazil ze Strapshopu objednany reminek https://www.strapshop.cz/hirsch-strukturovana-kuze/hirsch-medea s rychlosti dodani i službami ČP jsem spokojeny... jen me prekvapila barva... rekli byste, ze tohle je zlatohneda? Ja cekal, ze bude svetlejsi, jako na produktove fotce... Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Už jsem to psal, je nutné vzít v úvahu, že se jedná o přírodně (nikoliv synteticky) probarvenou kůži a ta nikdy nebude na 100% stejná.Samozřejmě při nákupu na e-shopu může mít vliv i odlišnost monitorů při zobrazení barev. Jinak ta fotka je trochu zavádějící, stejný model, jiné světlo. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Double Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Můžu jenom doporučit. Skvělý přístup, nebyl problém vrátit první řemínek a vzít jiný. Pomoc při výběru i realizace objednávky je příkladná. Seiko 5 + Hirsh Buffalo. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Hirsch Ian, voděodolný aligátor z řady Performance, asi to nejlepší co tady máme Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike2811 Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Je možné zajít se podívat na řemínky osobně? Vybírám už 14 dní něco na SARB035 (vlastně co jsem je pořídil ) a nejsem rozhodnutí o nic blíž, spíše dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Ahoj. Jasně, stačí předem zavolat a domluvit nějaký čas návštěvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se