Baker Odesláno 2. března Autor Nahlásit Odesláno 2. března Mrkni se na Hirsch Arne Pokud Ti Next vydržel 8 let, pak Arne Ti vydrží 15 ...
WhiteLion Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března Tak nějak si nedovedu Arneho představit na Seamastrech. Ale zaujali mě, kromě Next, ještě Regatta bíle nebo modré prošívání Carbon bílé prošívání Robby modrý Ayrton modrý Robbyho a Ayrtona jsem si díky fotkám dokázal představit na Seamastrech Težká to volba.
Baker Odesláno 5. března Autor Nahlásit Odesláno 5. března Hirsch Stone je zpátky a ve více barvách https://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-stone
WhiteLion Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Konečně se mi naskytl nějaký čas a mohl jsem hledat. Zůžil jsem to na Robbyho a Ayrtona. Dá se na oba použít motýlová spona T-Strap ikdyž jsou dírky na jazýček širší než běžná dírka?
bandicoot Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března IMG_6394.movNačítání informací Hirsch Bagnore. Kůže na diverech? Ale jo, tohle s WR 100 jsou spíš volnočasovky. Fajnová kožka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se