Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravim vas vsechny stejne postizene,

Obracim se na vas s myslim docela oriskem rad bych si poridil nejake TOOL hodinky do terenu, na druhou stranu i dost casto pobyvam v kanclu - jsem Geolog. Dost casto pracuju v terenu, casto mimo republiku. Zaroven se ucastnim i nejakych tech meetingu s investory a jinymi potentaty a papalasi. Proto bych rad nasel neco co by plnilo oba tyto ukoli, opravdu se mi nechce kdyz jedu treba do Laosu brat si s sebou troje hodinky :-) A ma soucasna odrbana SEIKO 5 nepusobi moc dobre, obvzlaste kdys jednate s lidmi kteri nosi zlaty Brejle a Rolady:-)

Me pozadavky:

Pohon: Mechanika: (idelani manual)

Prumer: 39-41mm

Sklo: Safir s AR

Pouzdro: kalene, nebo jinak odolne (keramika?)- spise svetle

Cena okolo: 1000 EUR

Jo a uprednostnim najakou mene proflaklou znacku, vzhledem k tomu ze se pohybuju v zemich kde se nosi fejky vsech znamich znacek: RLX, Omega, Tag Heuer... nemusim vypadat jako mistni trhovec:-)Jsem clovek co ma rad originalni veci takze by to s tech hodinek melo byt zrejme :-)

Zatim me zaujali nejake Damasko - nejak se v nich nemuzu najit, ma srdcovka v TOOL SINN U1-ale ty jsou az moc tool malo elegantni a pres limit:-( Dal me napadlo neco od SEIKA Alpinist, FeildMaster...

Ponizene dekuji za vase navrhy!!

Upraveno uživatelem Gifot
Návštěvník Snow
Odesláno

Pane geologu, což takhle elegantní SINN EZM 3 ? Bohužel bez manuálu, to bude stejně velký problém, za to s velkou odolností. Odpovídají i průměru, což je v době hodinek o průměru více než velkém pozoruhodné.

Odesláno

Co mě hned napadlo jso Damaska nebo Sinn. Odolné hodinky přesně pro geologa )) Myslím, že by stačilo zajít do Chronoshopu a řekl bych, že neodejdeš z prázdnou.

Odesláno

Pane geologu, což takhle elegantní SINN EZM 3 ? Bohužel bez manuálu, to bude stejně velký problém, za to s velkou odolností. Odpovídají i průměru, což je v době hodinek o průměru více než velkém pozoruhodné.

Jo na ty uz jsem taky koukal jen nevim jestli bych se szil s tou korunkou, a navic jsou nad limit, opravdu bych se rad vesel do tech 25 000kc-1000EUR

Odesláno (upraveno)

No jak vidim vsechny nas napadlo to same, bohuzel ted nejsem v evrope takze si do Chronoshopu nezajdu.

Tak nejak jsem doufal ze mi treba nejaka alternativa unikla, nebranim se neicemu tedy jak SWISS made tak Germany nebo Japan i Russia? ...

no jeste me napadli treba nejake Lum Tec ale nevim jak je na tom wolfram s odolnosti tedy myslim ve srovnani s oceli-Damasko, Sinn

no jak jsem psal pak jeste tyto Seika:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Gifot
Odesláno (upraveno)

Ty Ball jsou dobrý nápad, mají více hezkých modelů. Já zrovna dával do vedlejšího vlákna tyhle Fortisy, ale hodí se myslím i sem:

d89846ac42feb1ad623628e0a04e3709.pngMilitary_677_01.jpg

Edit: ještě přidávám Tutima

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno (upraveno)

Pokud hodně cestuješ, co přidat GMT komplikaci, napadá mě např. Hamilton:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Případně nějaké klasické Field watch, taky třeba od Hamiltonu pokud bys chtěl titan:

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Drsná elegance, tady se Damasko úplně nabízí :D Doporučuji návštěvu Chronoshopu, prohlídku naživo a pokud mají hodinky sloužit jako nástroj, vyhnout se vnějšímu antireflexu.

Ahoj, hele jak je to s tou odolnosti? je opradu tak vysoka?? jak vypadaji treba tvoje po nejakem ja nevim rocnim a delsim noseni?? jak snadne/nesnadne je tuknout pozdro? neni pri tech 60HRC krehke, neznas nahodou cislo ocely?? diky!

Odesláno

ten človíček tam právě popisuje svoje dlouholeté zkušenosti s odolností při používání pod zemí, má několiv vláken na wus..

jestli si to dobře pamauju, tak ho snad fotili i do nějakých propagačních materiálů Sinn..

Odesláno

hodinky pro geologa ? ihned se mi vybavily tyhle obrázky :-o)

zdroj

Tak takhle drsnej tedy nejsem... SINN U2 jsou drsne ale uz jen TOOL ta elegance no i kdyz na tomto fesakovy by elegantne vypadali nadrazni hodiny:-0

Návštěvník Snow
Odesláno

Gifote, musím Tě zklamat. Kromě SINN a Damasko se zde žádné opravdové TOOL hodinky neobjevily. BALL jako TOOL možná částečně vypadají, ale nemají nijak zvláštní vlastnosti. Všeobecně lze u hodinek této firmy vypíchnout jen vysokou odolnost proti magnetismu. Budeš tedy patrně muset vybírat ze výše zmíněných německých značek. Osobně bych se přikláněl k hodinkám SINN neb Damasko je všechno jiné než elegantní, Damasko je šedivá nuda.

Odesláno

Eterny sice nejsou TOOL, ale myslim, ze jako neco mezi by se to dalo......co takhle Eterna Eterna-Matic KonTiki Four Hands 1592.41.11.1146. "Proflaknuta" znacka to neni, no a v tom svete kam jezdis by se jim to mohlo libit. Na E-bay je maji za neco okolo 1200US. Pro inspiraci koukni sem: http://www.ebay.com/itm/Eterna-Eterna-Matic-KonTiki-Four-Hands-Automatic-Date-Watch-1592-41-11-1146-/200815490038?pt=Wristwatches&hash=item2ec18933f6

Odesláno

Eterny sice nejsou TOOL, ale myslim, ze jako neco mezi by se to dalo......co takhle Eterna Eterna-Matic KonTiki Four Hands 1592.41.11.1146. "Proflaknuta" znacka to neni, no a v tom svete kam jezdis by se jim to mohlo libit. Na E-bay je maji za neco okolo 1200US. Pro inspiraci koukni sem: http://www.ebay.com/itm/Eterna-Eterna-Matic-KonTiki-Four-Hands-Automatic-Date-Watch-1592-41-11-1146-/200815490038?pt=Wristwatches&hash=item2ec18933f6

No Kontiky se mi libi, navic ten pribeh k nim... ale jsou vsechno jen ne TOOL lesetene pouzdro vydrzi netknute asi tak 2dny, navic pochybuju ze maji nejaky anti shock, opravdu mam na hodinky docela extremni naroky :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...