Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Podobné obrázky vzorových hodinek byly prezentovány kdysi na stránkách Prim v sekci historie. Škoda, že došlo k jejich předělání. Pokusím se přiložit oskenované kopie ... Omlouvám se za jejich kvalitu, ze začátku jsem tento výtisk často používal pro identifikaci hodinek ...

To je pravda, sám jsem je připravoval, ale ty obrázky byly oproti těm nyní prezentovaným velmi malé. Ale nechci se znovu vracet k tomu, co jsme již probrali.:)

To Tomasek: Jste účastník tehdejších událostí? Všichni ve firmě totiž tvrdí, že jich bylo 12! Víte co? Já si těžko můžu hrát na to, že jsem to zažil, protože jsem byl ještě na houbách, ale když mi doposud všechny zdroje informací říkají 12, nemám důvodu tomu nevěřit. Pokud však je pravda odlišná, rád názor změním, ale musí pro to být relevantní ověřitelná opora. Pokud to nechcete psát veřejně, budu vděčný, když mi o tom napíšete něco soukromým mailem na jan.prokop@prim.cz.

Pokud se ukáže, že jsem měl špatné informace, veřejně to přiznám.:)

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Podobné obrázky vzorových hodinek byly prezentovány kdysi na stránkách Prim v sekci historie. Škoda, že došlo k jejich předělání. Pokusím se přiložit oskenované kopie ... Omlouvám se za jejich kvalitu, ze začátku jsem tento výtisk často používal pro identifikaci hodinek ...

To je pravda, sám jsem je připravoval, ale ty obrázky byly oproti těm nyní prezentovaným velmi malé. Ale nechci se znovu vracet k tomu, co jsme již probrali.:)

To Tomasek: Jste účastník tehdejších událostí? Všichni ve firmě totiž tvrdí, že jich bylo 12! Víte co? Já si těžko můžu hrát na to, že jsem to zažil, protože jsem byl ještě na houbách, ale když mi doposud všechny zdroje informací říkají 12, nemám důvodu tomu nevěřit. Pokud však je pravda odlišná, rád názor změním, ale musí pro to být relevantní ověřitelná opora. Pokud to nechcete psát veřejně, budu vděčný, když mi o tom napíšete něco soukromým mailem na jan.prokop@prim.cz.

Účastník nejsem, byl jsem v tu dobu na přibližně stejném místě jako vy, :) nicméně se nějakou oporu pokusím zajistit, toto je opravdu zatím jen tvrzení, i když jsem si ho z prstu nevycucal, uvidíme. :)

Odesláno
Ty Spartaky...to je....to je.....nemůžu najít slova........takže....zase si slintám do klávesnice.....jak to mám léčit????Jde to vůbec???Chci to vůbec?????

Léčení je jednoduché. Zrovna ho absolvuji. Minulý týden jsem reklamoval modem, tak jsem bez internetu. V práci na to nemám čas a nekoupil jsem od té doby ani jedny hodinky. Dokonce ani u hodináře jsem nebyl :D :D

Odesláno

všechno krásné (až na ty druhé "televize", ty bych nemusel).... je to paráda! Spartaky bych bral hned, a hodinky s ukazatelem rezervy by taky nebyly marné.

Odesláno
Ty Spartaky...to je....to je.....nemůžu najít slova........takže....zase si slintám do klávesnice.....jak to mám léčit????Jde to vůbec???Chci to vůbec?????

Léčení je jednoduché. Zrovna ho absolvuji. Minulý týden jsem reklamoval modem, tak jsem bez internetu. V práci na to nemám čas a nekoupil jsem od té doby ani jedny hodinky. Dokonce ani u hodináře jsem nebyl :D :D

jsem dospěl k názoru,že se léčit nechci...zatím.....:)

Odesláno

Protože ti přeci nic není , že ? :lol:

Odesláno

Tak, tak. Na novém modrém modemu blikají duhová světýlka a já se snažím dočíst, co jsem za minulý týden nestihnul. :D Ale že toho tady přibylo :)

Odesláno

Protože ti přeci nic není , že ? :lol:

ne-e...není......:lol:

Odesláno
Jeste ke stroji Orliku, nemate nekdo fotecku :) , alespon malou, a je-li to velke tajemstvi tak alespon jake je zde narazuvzdorne ulozeni setrvacky ( ze by ELAST BLOK ) a jestli ma minutove kolo kamenna loziska. Diky

Prim se k tomu nemá, takže je to zase na mně. :)

Odesláno
Prime, kolik ladičkových bylo vyrobeno?

12!

13!

Prime, toto jsou třinácté:

Odesláno

Je pravda, že já jsem počítal jen ty náramkové hodinky, takže může být pravda, že tyto jsou třináctý kus strojku.

V každém případě mohu potvrdit, že tento demonstrátor je v našem vlastnictví!

Zkusím se ještě popátrat po detailnějších informacích od pamětníků, které by to celé potvrdili.

Odesláno
Je pravda, že já jsem počítal jen ty náramkové hodinky, takže může být pravda, že tyto jsou třináctý kus strojku.

V každém případě mohu potvrdit, že tento demonstrátor je v našem vlastnictví!

Zkusím se ještě popátrat po detailnějších informacích od pamětníků, které by to celé potvrdili.

Ano, moje info je, že v roce 1966 byly vyrobeny 3 kusy a v roce 1967 10 kusů. Z toho 12 náramkových plus tyhle stolní. :)

Odesláno

V tom případě jsme ale měli tak trochu pravdu oba, protože já jsem tento demonstrátor strojku nebral do počtu.

Uznávám, že takto to na 99,9% bylo.

Pokud máte ještě další informace, které by pomohly doskládat mozaiku naší historie, budeme za ně vděční! Přeci jen firemní archiv není zřejmě úplný a pamětníků, kterým by sloužila pamět bohužel málo.:)

Odesláno
V tom případě jsme ale měli tak trochu pravdu oba, protože já jsem tento demonstrátor strojku nebral do počtu.

Uznávám, že takto to na 99,9% bylo.

Pokud máte ještě další informace, které by pomohly doskládat mozaiku naší historie, budeme za ně vděční! Přeci jen firemní archiv není zřejmě úplný a pamětníků, kterým by sloužila pamět bohužel málo.:)

Ještě nějaké informace mám, nedávno jsem zveřejnil článek o hodinkách Adast na hlavní stránce Chronomag a něco dalšího chystám. Neměl byste originál korunku Sport I ? :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...