jdx Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Obracím se na ctěné Chronomag fórum s prosbou o radu, protože můj přehled o existujících modelech na mé požadavky zřejmě nestačí :-). Začínám pokukovat po nějakých "tool watch" do nepohody, kde mě nebude mrzet nějaký ten šrám. Parametry:Cena do 30k (i jeté, ale v dobrém stavu)Chronometr, GMT možné, DatumOcel, ne PVD, žádné plastyNe 24 hodinové Nositelné na NATO, kůži i mém oblíbeném WatchadooRozměr cca 40-43 (s mírnou odchylkou do plusu i mínusu)Sklo preferuji safírWR min. 100m Hodinky, které se mi líbí, jsou Glycine Airman, ale vadí mi ten 24 hodinový režim.Viz. obrázekCo se týče upřesnění značek.Seiko, Orienty jsem si prošel.Sinn, Damasko se mi nelíbí (ale je je fakt, ze Damasko znám jen z fotek Aldovy vydatné produkce
Peta-Biker Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Hledám něco podobného, takže se sem budu rád vracet. Za mě dva tipy - SBDX001 - 35-40, je to sice nad limit, ale parádní watche a druhej tip je U1 - ikdyž Sinn se Ti nelíbí, takže jsem vlastně asi nepomohl.
Frantik Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Co Fortis? Zubatky v prodejní sekci, možna to neni úplne přesně, ale jsou ok.
jdx Odesláno 10. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Peta-Biker> SBDX001 jsem zkoušel, ale jsou strašně masívní a těžké. To je důležité upřesnit, Tool watch pro mě musí být pohodlné, na ruce musí perfektně sedět a mít nízké těžiště. Frantik> Zubaticema jsem si prošel, není to tool watch.
StanoBare Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 K bezzubatému Fortis ešte pridám: - Mühle-Glashütte a model Rescue-Timer S.A.R. (nové sú za 37000Kč, z druhej ruky by si sa pod 30k vošiel). Jedné Rescue už tu na fóre máme! Neviem či sa tam dopasuje aj watchadoo a ako by to vyzeralo, pôvodný kov ťah k nim pasuje výborne. zdroj fotiek: uhren-wellmann.de, adolfo araujo z wus, hermann wille z wus - Stowa Seatime alebo Prodiver zdroj fotiek: stuffer mike z wus, stufferwatchsource.com, wornandwound.com - nemecké Kazimon Eintausend zdroj fotiek: jswing z wus, jstroh z wus, tempus z watchlounge.com - Kremke Subzilla od ďalekých australanov. zdroj fotiek: monon35 z wus, jstroh z wus, olde crow z wus
Quido Morava Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 (upraveno) já vybíral něco podobného v traserech a vybral - a nakonec i do společnosti se dají vzít... Edit: a ještě jsem měl jako tool Archimede sport taucher - ty byly výborné, jen jsem potřeboval zkoušet dál Upraveno 10. září 2012 uživatelem Quido Morava
MejlaG Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Laco taktické do 1000 metrů http://www.watch.de/germany/laco-einsatzuhr-1000-meter-automatik-45mm-uvp-1748-neu.html#
Cyril Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Obracím se na ctěné Chronomag fórum..............Hodinky, které se mi líbí, jsou Glycine Airman, ale vadí mi ten 24 hodinový režim.Viz. obrázek Jestli se nemýlím, v nabídce Airmanů jsou i verze s 12 hodinovým cyklem. Tedy tak, že malá ručička jede okolo cifru 2x za den jako normální hoďky. Bližší info Ti rád podá Zdeněk na prodejně, nebo Kubson.
jdx Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Dík všem za tipy.quest987> Combaty nejsou úplně marné MejlaG> Laco mě moc neberou a jsou asi přes rozpočet Cyril> Vím o tom, že jsem Airmany 12ti hodinové, ale připadá mi to trošku schizofrenní na 24 hodinovém cifru, ale možná si na to jde zvyknout. Díky moc všem za tipy, těší se na další.
Peta-Biker Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Tak jak to pokračuje? Nějaké další tipy?
lib Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 No jo no. Kdyz si zadavatel vymysli Suby za 30, tak to je potom tezko radit.
jdx Odesláno 13. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2012 No je to přesně jak píše lib :-). Cena a měřítka prostě nejdou dohromady.Už se s tím začínám smiřovat.Nějaké ošuntělé Suby asi budou to řešení a nebo, ale ... nechte se překvapit, kdo ví, jak to dopadne ...
kloubik Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Jestli si to dobře pamatuju z chlubícího vlákna, nemáš náhodou 114270? To bych považoval za docela dobrý tool watche (1016 by byly ještě lepší, ale to už je cenově asi jinde) Předpokládám, že Elegatní Tool watch vlákno jsi viděl: co Fortis nebo Tutima, které jsem tam dával? Nebo Ball, které navrhoval Snow. Případně třeba ještě Fireman. Tritiové osvětlení by se na tool watch hodilo.
jdx Odesláno 13. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2012 114270 samozřejmě stále mám, ale je mi je líto rasovat :-(
michal_45 Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 ... dnes jsem to tu nekde cetl ... a tyhle sinny mi jako tool watche prijdou jako dost dobry ... i kdyz teda nevim jestli jsou v ramci nejakyho limitu ... http://www.sinn.de/de/Modell/556_I.htm
jdx Odesláno 13. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Ty Sinny budou určitě výborný, když já se ale nemůžu zbavit pocitu, že si ty jejich cifry někdo nakreslil fixkama :-(
michal_45 Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 ... jeste bych preferoval sif nart, protoze to sou tool watche ze vsech nejtoolovatejsi ...
jdx Odesláno 13. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Jojo, ty SIfy jsem už podrobně studoval, pouzdro je nádherný, ale tu směs fontů na cifru bych asi neustál
mtt Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Tak sice zadání nesplňujou a měl je nebo má každej, ale ideální tool watche jsou Monstera :-) Za chvíli je budu mít rok a jsou to fakt hodinky do nepohody...navíc u lidí zbuzujou obdiv (myslim normální smrtelníky, ne chronomagory)...ale chápu, že zkušenej člen jako ty se už asi posunul výš...každopádně na watchadoo vypadaj skvěle ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se