Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ty se tu jedny prodávají za hodně zajímavý peníze a vypadají taky moc koukatelně. Já jsem se zasekl na PO a teď už sonduju ceny.

Jestli myslíš chrona od uživatele Zmizík,tak ty už jsem prošvihnul. A včera se tu zase mihly tyto PO za neuvěřitelný peníze.... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53479-omega-po-45-mm/

Odesláno

Tak ja jsem to mezitim vyresil tak, ze mam na ruce Tyhle hodinky na.. zkousku. A krom toho ze si nemuzu zvyknout, jak jsou ty hodinky tezky, tak si to hodne uzivam a pokud hodne rychle nenajdu alternativu, tak mi zustanou :)

Odesláno (upraveno)

Tak ja jsem to mezitim vyresil tak, ze mam na ruce Tyhle hodinky na.. zkousku. A krom toho ze si nemuzu zvyknout, jak jsou ty hodinky tezky, tak si to hodne uzivam a pokud hodne rychle nenajdu alternativu, tak mi zustanou :)

Pěknej kousek.Jak už jsem psal,potápky od TH mě neberou ,ale Carrera to je jiný kafčo.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

tak já ti to usnadním - v 90% hodinek do řádově 100t korun jsou vyšeptalý ETY, takže si kup něco podle obalu a buď šťastný :clap:

a víš že si mi to usnadnil? Sice je to dražší sranda ale zase vyšší level .Přestal jsem se tedy zajímat o ETY a začal hledat inhouse a ve finále padlo definitivní rozhodnutí na toto

Dneska jsem složil zálohu,takže není již cesty zpět.

Tímto bych chtěl poděkovat všem přispívajícím k danému tématu a Deamonultimatemu za to, že se mě jako nováčka hezky ujal a že bez zdráhání poradil a pomohl. Takže DÍKY.

Našel jsem pár hezkých fotek pro pohlazení oka.

zdroj : http://forums.watchuseek.com/

POChrono_Logo.jpg

POChronoRt_Logo.jpg

POChronoSide_Logo.jpg

POChronoBck_Logo.jpg

POChronoDialDtlLft_Logo.jpg

POChronoCsBck_Logo.jpg

POChronoLume_Logo.jpg

POChronoWrst_Logo.jpg

Odesláno

Hodne pekna volba, jeste ze se mi tenhle typ s lunetou nelibi tak moc, protoze zrovna tyhle jsou fakt krasny teda :)

a ja mezikrok uz mam dva tejdny na ruce a hodne si to uzivam, z obrazku me to tak nenadchavalo nez jsem si ten tezkej kus hodinariny vzal na ruku. Uz jsou moje a jsem fakt spokojenej.

preju at to mas stejne :)

Odesláno

Bomba,tesim se tez na chlubici vlakno!

Fotky dodám ale počítej s tím, že to budou jen nicneříkající fotky. Nemám cit pro focení, takže to nebude žádná fotoparádasad01_anim.gif

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...