iwannabeasailor Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Tak ty se tu jedny prodávají za hodně zajímavý peníze a vypadají taky moc koukatelně. Já jsem se zasekl na PO a teď už sonduju ceny. Jestli myslíš chrona od uživatele Zmizík,tak ty už jsem prošvihnul. A včera se tu zase mihly tyto PO za neuvěřitelný peníze.... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53479-omega-po-45-mm/
kalbien Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Tak ja jsem to mezitim vyresil tak, ze mam na ruce Tyhle hodinky na.. zkousku. A krom toho ze si nemuzu zvyknout, jak jsou ty hodinky tezky, tak si to hodne uzivam a pokud hodne rychle nenajdu alternativu, tak mi zustanou
Daemonultimate Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 (upraveno) Tak ja jsem to mezitim vyresil tak, ze mam na ruce Tyhle hodinky na.. zkousku. A krom toho ze si nemuzu zvyknout, jak jsou ty hodinky tezky, tak si to hodne uzivam a pokud hodne rychle nenajdu alternativu, tak mi zustanou Pěknej kousek.Jak už jsem psal,potápky od TH mě neberou ,ale Carrera to je jiný kafčo. Upraveno 5. října 2012 uživatelem Daemonultimate
haky73 Odesláno 9. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Tak ja jsem to mezitim vyresil tak, ze mam na ruce Tyhle hodinky na.. zkousku. Já si radši počkám a nebudu řešit mezičlánkem.
haky73 Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2012 tak já ti to usnadním - v 90% hodinek do řádově 100t korun jsou vyšeptalý ETY, takže si kup něco podle obalu a buď šťastný a víš že si mi to usnadnil? Sice je to dražší sranda ale zase vyšší level .Přestal jsem se tedy zajímat o ETY a začal hledat inhouse a ve finále padlo definitivní rozhodnutí na totoDneska jsem složil zálohu,takže není již cesty zpět.Tímto bych chtěl poděkovat všem přispívajícím k danému tématu a Deamonultimatemu za to, že se mě jako nováčka hezky ujal a že bez zdráhání poradil a pomohl. Takže DÍKY.Našel jsem pár hezkých fotek pro pohlazení oka. zdroj : http://forums.watchuseek.com/
Daemonultimate Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Jo,když je materiál je to lehký.Tomu říkám výběr a slovo chlapa.Už se těším na chlubící vlákno,hlavně těch pár dní přežij bez újmy duševního zdraví. a až je dotáhneš tak natáhnem ty svoje starý hadráky a vyrazíme
iwannabeasailor Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Hezky!!! To jsi to rozsekl parádně.
panedge Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Bomba,tesim se tez na chlubici vlakno!
kalbien Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Hodne pekna volba, jeste ze se mi tenhle typ s lunetou nelibi tak moc, protoze zrovna tyhle jsou fakt krasny teda a ja mezikrok uz mam dva tejdny na ruce a hodne si to uzivam, z obrazku me to tak nenadchavalo nez jsem si ten tezkej kus hodinariny vzal na ruku. Uz jsou moje a jsem fakt spokojenej. preju at to mas stejne
haky73 Odesláno 16. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Bomba,tesim se tez na chlubici vlakno!Fotky dodám ale počítej s tím, že to budou jen nicneříkající fotky. Nemám cit pro focení, takže to nebude žádná fotoparáda
haky73 Odesláno 16. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2012 haky a kdy budou? hodinky tak do 3-4 týdnů a fotky počítám tak do 2-3 dnů od dodání hodinek
haky73 Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Nějak se to protáhlo, ještě týden.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se