Návštěvník Snow Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 (upraveno) Není mi jasné, že když si navýšil rozpočet, pominul si nakonec krásné Chronoswiss Pacific a přemýšlíš o takové tuctovce jako je TAG Heuer Carrera nebo dokonce o starých Omega Seamaster Chronometer Chronograph Diver. Zaměř se proboha někam jinam. Co takhle vysoce elegantní SINN 6000 Finanzplatzuhr? Edit - upřesnění názvu hodinek Upraveno 25. září 2012 uživatelem Snow
Daemonultimate Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Tak to jo,já je předem odepsal,protože jsem stopky na cibulkách nespustil víc jak po koupi.A pak čím víc čudlíků,tím víc těsnění a čím víc těsnění tím víc chechtáků.No a pak člověk zjistí,že by za to měl další kousek.Každopádně chrona jsou super!!!
haky73 Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Vidíš, o tom těsnění jsem ani tak nepřemýšlel a pravdu máš určitě taky v tom že stopky zkusím tak 5x ale prostě je to pro mě šik.
haky73 Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2012 (upraveno) Není mi jasné, že když si navýšil rozpočet, pominul si nakonec krásné Chronoswiss Pacific a přemýšlíš o takové tuctovce jako je TAG Heuer Carrera nebo dokonce o starých Omega Seamaster Chronometer Chronograph Diver. Zaměř se proboha někam jinam. Co takhle vysoce elegantní SINN 6000 Finanzplatzuhr? jsem tu zaregistrovaný s bídou 3-4 týdny a o firmě SINN jsem se dozvěděl až tady. Nestydím se za to, že tu značku neznám, neboť nejsem hodinkami postižen roky ale týdny. Každopádně tvůj tip na Sinny nebo Chronoswiss na předních stránkách jsou příspěvky takřka do černého.Pravda je, že jsem začal toto vlákno s hodinkami typu lehce elegantní s troškou sportovního nádechu (rozuměj chrona) a teď už jsem ve výběru kde převažuje spíše sportovní nádech s elegantní příměsí. To jak kdo hodinky vnímá bych nechtěl rozebírat protože každý to vnímá jinak. Upraveno 25. září 2012 uživatelem haky73
haky73 Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Tak proc si je nekoupis? Co se chces dalsiho dozvedet na dalsich 6ti strankach diskuze? Protože hodinky vnímám tak cca měsíc, maximálně dva a požádal jsem zdejší v tipech abych si rozšířil obzor a nechci udělat chybu při výběru, protože já nejsem schopen posoudit, zda tento inhouse nebo ta ETA je fajn či naopak.Začal jsem na ML a od těch už jsem ustoupil, postnul jsem se Seamastery a Snow mi kontroval krásným kouskem který určitě stojí za zvážení. Snad jsem to napsal trochu srozumitelně.
Daemonultimate Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 (upraveno) Až se pro nějaký s touhle cenovkou rozhodneš,dej si chvilku voraz a pak se ukáže,že to jsou ty pravý./No a nebo tu máme znova diskuzi na několik týdnů / Dřív jsem viděl,zamiloval se a vlastnil,po měsíci už mě to neba.Kupodivu ted mám svoje dream watch všude,v mobilu,v autě,na ploše PC a ten zájem neupadá,právě naopak.Přišel jsem na to,že právě to napínání,ta touha už je mít,ta chut tu metu zdolat mě uspokojuje víc,než to opravdové vlastnictví.Cesta se stává cílem,kde vlastnictví už není podstatné,takže shrnuto:nepotřebuju nic Pořádně si ten výběr rozmysli,rad se třeba do nekonečna,vždyt od toho tu tohle forum přeci je,koho by například prudil pan kolega Vrchní prudič ,kdyby se tu nevedly takové to debaty?To aby zabalil krám Upraveno 25. září 2012 uživatelem Daemonultimate 1
Návštěvník ?po Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 (upraveno) Protože hodinky vnímám tak cca měsíc, maximálně dva a požádal jsem zdejší v tipech abych si rozšířil obzor a nechci udělat chybu při výběru, protože já nejsem schopen posoudit, zda tento inhouse nebo ta ETA je fajn či naopak.Začal jsem na ML a od těch už jsem ustoupil, postnul jsem se Seamastery a Snow mi kontroval krásným kouskem který určitě stojí za zvážení. Snad jsem to napsal trochu srozumitelně. Víš haky, nechci tu flusat moudra, ale první co bys měl udělat = obejdi si pár hodinářství v centru Prahy, potažmo chronoshop (typ od Snowa nebyl vůbec špatný a pokud opravdu více sportovní tak Sinn U 1000) a vyzkoušej si na ruce to co se ti bude líbit x myslím, že tvůj výběr dostane hned nový rozměr. Vybírat si hodinky podle obrázků můžou jenom ostřílení mazáci, kterým rukama už něco prošlo a dovedou si jakž takž představit "co to asi bude" a i to nebývá záruka úspěchu. Až budeš mít po té obchůzce jakž takž vybráno, tak se ptej proč tohle jo a proč tohle ne. To je rada ode mě bez konkrétního obrázku ? Upraveno 25. září 2012 uživatelem ?po
haky73 Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Tak ty Sinn 6000 jsou krásný ale jen 38 mm průměr = malý
haky73 Odesláno 25. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Až budeš mít po té obchůzce jakž takž vybráno, tak se ptej proč tohle jo a proč tohle ne. To je rada ode mě bez konkrétního obrázku ? Tak to je jasný že hodinky chci viděl nejdřív v reálu než je koupím. Takovej střelec nejsem.
Návštěvník ?po Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Tak to je jasný že hodinky chci viděl nejdřív v reálu než je koupím. Takovej střelec nejsem. V tom případě jsou další diskuze a náměty liché = vyraž do ulic a pak se ptej
kalbien Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 a hele co se tu rano zjevilo.... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53219-omega-aqua-terra-modrene-rucky/page__pid__819688&do=findComment&comment=819688
haky73 Odesláno 26. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Tak to jo,já je předem odepsal,protože jsem stopky na cibulkách nespustil víc jak po koupi.A pak čím víc čudlíků,tím víc těsnění a čím víc těsnění tím víc chechtáků.No a pak člověk zjistí,že by za to měl další kousek.Každopádně chrona jsou super!!! Jestli je to možný na jakým průměru zápěstí jsou ty Omegy?
haky73 Odesláno 26. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2012 a hele co se tu rano zjevilo.... http://forum.chronom...688#entry819688 já chci chrono,takže tyhle
Daemonultimate Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Jestli je to možný na jakým průměru zápěstí jsou ty Omegy? Nachytal ses,to neni moje ruka,ale tak 18
quequeek Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Nachytal ses,to neni moje ruka,ale tak 18ty máš kolik? výška skoro 2 cm to už je pořádná nálož
Daemonultimate Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 ty máš kolik? výška skoro 2 cm to už je pořádná nálož Já mám tak podobně jak na obrázku,ale u tohohle modelu je cenovka v Arkádách 150 a něco
haky73 Odesláno 26. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Nachytal ses,to neni moje ruka,ale tak 18 Já ale nepsal že je to tvoje zápěstíKaždopádně to na ruce vypadá líp než DIVER 300 v půměru 41,5 na mém slabším 17,5cm zápěstí. Jinak žádnej hubeňour ale nejsem
Daemonultimate Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Já už s PO prohlídl milion fotek a je fakt,že ani na super hubený ruce nevypadaj špatně.
Dantechno Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 V tomhle pripade jedna osobni zkusenost vyda za milion fotek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se