t2 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Docela pěkný ne? zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Je to sprosťák.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Toho robota nesnáším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 No - nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richard12 Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Veľmi sa mi páčia. Poctivé digitálky bez kompromisov. Len škoda, že sa také niečo nedostane do našich obchodov. Chcel by som vyskúšať ako mi sedia na ruke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Mně už to právě moc jako digitálky ani nepřipadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Vidím správně, že spona je bez mikroregulace ? Už 2 dírky na SARBech jsou málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polypolyboy Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Jsou krasny,skoda ze se nedaji koupit. Nikde jsem je totiz nenasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalbien Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Ale seiko a starwars k sobe rozhodne sedi hodne dobre ) jen bych rekl, ze starwars fan pujdou po necem jeste vic scifi, tohle porad vypada relativne jako z naseho sveta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 dobra ujetost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Veľmi sa mi páčia. Poctivé digitálky bez kompromisov. Len škoda, že sa také niečo nedostane do našich obchodov. Chcel by som vyskúšať ako mi sedia na ruke. v BA v Poluse pod kinom ich mas vo vylohe - bez robota, v seriovej podobe. ak tam este su teda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polypolyboy Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Ty hodinky jsou nadherny hned bych je bral. Nikde jsem je ale nenasel ke koupi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 Teď ze sebe asi udělám blbce ale nedá mi to a žádné info se mi nedaří najít. Můžete mi někdo prozradit čím je tvořen ten obrázek A2D2? To vykreslují krystaly displeje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 Ne, to je elektronicky inkoust. Jako ve ctecce e-knih. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpap Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 dovolim si přidat odkaz na zbylé modely serie Star Wars 35. výročí - odkaz zde - nejedná se o digitálky, tak se omlouvam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polypolyboy Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Pani vsechny jsou super ale ke koupi jsem nenasel ani jediny. Ja bych za to ty penize dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se