t2 Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 (upraveno) Už tu bylo na géčkách lecos : Alti/baro, kompass,pulsemetr,překladač do morseovky,databanka. Dovedete si představit G shock s kalkulačkou? Nebo co byste rádi na géčkách? Upraveno 12. září 2012 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 Mně by se líbilo, kdybych si je mohl umýt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2012 (upraveno) Já bych zase přivítal, kdyby plastový kryt vydrželo víc než 10 let. Edit - koupil jsem před 12 lety G-Shocky. Loni se plastové pouzdro po kouskách rozpadlo, takže mám řemen, který drží na kulatém, z tvrdého plastu provedeném, samotném pouzdru hodinek. Opravdu krása . Upraveno 12. září 2012 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Ktérá Gčka mají kompas? Mám PRG 40 a nejvíc na nich používám kompas. Ostatní bych i oželel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 jendach : Nové Mudmany(g(w)-9300), ze starších Wademan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Jojo jen sem hodím obrázky. DW 9800 GW 9300 er-5JF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 (upraveno) No komplikace to neni, ale uvital bych vetsi cisla /jako maji napro. vyse zminovane PRG 40, ktera mam na kolo/ , indiglo - podsviceni od Timexu, dale nejakou bike edition, gps, mereni rychlosti, a mereni teploty Upraveno 13. září 2012 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Mě by se líbilo, kdyby se géčka ovládaly jako Timexy. Tj. možnost přehodit datum MM/DD za DD/MM, zapnutí osvětlení trhnutím rukou jako má Timex Flix(narozdíl od Casia hodinky svítí jenom když chci), osvícení i po zmáčknutí tlačítka=nastavení budíku ve tmě, možnost vypnout nepoužívané funkce(např. svět. čas), standartně odpočet nastavitelný po vteřinách, odpočet u kterého se střídá více počátečních časů, multifunkční budíky+možnost nastavit celý týden/prac.dny/víkend, stopky na kola s pamětí, vibrace, zobrazení aktuálního času u všech obrazovek(funkcí). A to vše nacpat do 1 modelu. Takže kromě pár drobností je vše jen otázkou naprogramování modulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Určitě bych preferoval volbu delšího času osvětlení, teploměr, bluetooth a měsíční fázi - s rádiem, solarem a ve slušné velikosti a barevné kombinaci, ihned kupuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 A to já bych šel naopak za jednoduchostí. Chtěl bych Gčka jako ty 9300, ale s většíma číslama, pořádným kompasem, stopkama, odpočtem, budíkem a samozřejmě osvětlením. Víc toho stejně moc neužiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2012 Mě se líbí ten nápad s GPS. Měřily by aktuální rychlost a výšku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Taky dávám přednost jednoduchosti před všelijakejma pičovinkama. Přidané funkce a senzory ať si mají protreky. Podle mě má dokonalou skladbu funkcí dw-5600/dw-290 - naprosto dostačující pro mé potřeby. Akorát bych rád něco ve větším kabátu ála GD-100 (měl jsem) atp.. Přemejšlím o GR-8900 - velký, přehledný, jednoduchý a mají solár = bílé osvětlení se dá pro základní orientaci použít jako baterka. Te-dvojko - podobné vlákno jsi už založil , čeče, by ses v casiu jistě uplatnil jako vývojář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Já bych stál o takové hodinky, a ani by to nemusely být Géčka, které by se daly propojit s počítačem a dal by se do nich zkopírovat nějaký větší objem textu - prostě takové hodinky do školy na taháky:-) ..a s nějakým neutrálním vzhledem, aby nikoho ani nenapadlo, že by něco takového mohly umět. Co se týká Géček, tak tam by se mi líbilo rozšíření modelů i o kovové kousky za přijatelnou cenu a pak třeba funkce krokoměru. Určitě existuje spoustu divně sportovně vypadajících a pro mě ošklivých plasťáků s krokoměrem, ale teď by to mohlo být u klasických G-shocků tvaru řekněme DW-5600 a nějak víc propracované, přesnější, třeba s nějakým bezdrátovým čidlem v kapse (protože na ruce by toho hodinky asi moc nepoznaly). Sice mám taky rád takové ty klasické jednoduché digitálky, ale někdy se nějaká ta funkce navíc prostě hodí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 čeče, by ses v casiu jistě uplatnil jako vývojář Díky, ale pár nápadů stačit nemůže. Ale když vidím co tam teď dělají, tak bych to místo vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Mě by teda úplně stačil modul z dw-290 v něčem kovovém se šroubovacím dýnkem, prostě G-shock jak za starých časů.Bohužel ta doba je už dávno pryč, škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 Ahoj, poradte pls nejaky nabuseny gecka, radio, solar, digi, alti/baro, temp, plast na gume, inverzni cifr, cerny nebo jinak barevne decentni.V podstate to az na radio splnuji cernooranzovy risemany... Klasicky risemany dobry, ale nemaj zas tak pekny plast a inverzni cifr.Koukal jsem na Koscom a treba cerveny mudmany jsou tvarem i funkcema gut, az na tu barvu.Diky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 Tak Risemanu existuje spousta verzi Co treba gw-9200gyj-1jf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 To vypada skvele, musim nastudovat dostupnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Pokud najdes a koupis, tak vyfot, jsem na ne zvedavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Asi je nenajdu nekde dostupne a mimo EU jsem nenakupoval.Hledam zatim obecne radio, solar, alti+baro, thermo v zajimavem designu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se