Přejít na obsah

G shock

t2

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Já bych zase přivítal, kdyby plastový kryt vydrželo víc než 10 let.

Edit - koupil jsem před 12 lety G-Shocky. Loni se plastové pouzdro po kouskách rozpadlo, takže mám řemen, který drží na kulatém, z tvrdého plastu provedeném, samotném pouzdru hodinek. Opravdu krása :lol:.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No komplikace to neni, ale uvital bych vetsi cisla /jako maji napro. vyse zminovane PRG 40, ktera mam na kolo/ , indiglo - podsviceni od Timexu, dale nejakou bike edition, gps, mereni rychlosti, a mereni teploty :)

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

Mě by se líbilo, kdyby se géčka ovládaly jako Timexy. Tj. možnost přehodit datum MM/DD za DD/MM, zapnutí osvětlení trhnutím rukou jako má Timex Flix(narozdíl od Casia hodinky svítí jenom když chci), osvícení i po zmáčknutí tlačítka=nastavení budíku ve tmě, možnost vypnout nepoužívané funkce(např. svět. čas), standartně odpočet nastavitelný po vteřinách, odpočet u kterého se střídá více počátečních časů, multifunkční budíky+možnost nastavit celý týden/prac.dny/víkend, stopky na kola s pamětí, vibrace, zobrazení aktuálního času u všech obrazovek(funkcí). A to vše nacpat do 1 modelu. Takže kromě pár drobností je vše jen otázkou naprogramování modulu.

Odkaz ke komentáři

Taky dávám přednost jednoduchosti před všelijakejma pičovinkama. Přidané funkce a senzory ať si mají protreky. Podle mě má dokonalou skladbu funkcí dw-5600/dw-290 - naprosto dostačující pro mé potřeby. Akorát bych rád něco ve větším kabátu ála GD-100 (měl jsem) atp..

Přemejšlím o GR-8900 - velký, přehledný, jednoduchý a mají solár = bílé osvětlení se dá pro základní orientaci použít jako baterka.

Te-dvojko - podobné vlákno jsi už založil :smile_anim: , čeče, by ses v casiu jistě uplatnil jako vývojář :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Já bych stál o takové hodinky, a ani by to nemusely být Géčka, které by se daly propojit s počítačem a dal by se do nich zkopírovat nějaký větší objem textu - prostě takové hodinky do školy na taháky:-) ..a s nějakým neutrálním vzhledem, aby nikoho ani nenapadlo, že by něco takového mohly umět.

Co se týká Géček, tak tam by se mi líbilo rozšíření modelů i o kovové kousky za přijatelnou cenu a pak třeba funkce krokoměru. Určitě existuje spoustu divně sportovně vypadajících a pro mě ošklivých plasťáků s krokoměrem, ale teď by to mohlo být u klasických G-shocků tvaru řekněme DW-5600 a nějak víc propracované, přesnější, třeba s nějakým bezdrátovým čidlem v kapse (protože na ruce by toho hodinky asi moc nepoznaly).

Sice mám taky rád takové ty klasické jednoduché digitálky, ale někdy se nějaká ta funkce navíc prostě hodí:-)

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Ahoj, poradte pls nejaky nabuseny gecka, radio, solar, digi, alti/baro, temp, plast na gume, inverzni cifr, cerny nebo jinak barevne decentni.

V podstate to az na radio splnuji cernooranzovy risemany... Klasicky risemany dobry, ale nemaj zas tak pekny plast a inverzni cifr.

Koukal jsem na Koscom a treba cerveny mudmany jsou tvarem i funkcema gut, az na tu barvu.

Diky...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...