Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, už asi 4 roky spokojeně vlastním Omegy seamaster titanium 2232.80, strojek ETA 1120. Hodinky jsem kupoval přes ebay a dosud běží v pohodě. Myslím, že by si konečně taky zasloužily nějaky to promazání atd. Přemýšlím tedy, kam je v Brně dát. Na Hanáka jsem toho příliš pozitivního tady na fóru neslyšel, tak přemýšlím nad Oriosou, popř. jestli znáte nějakého šikovněho hodináře. Šlo by asi jen o promazání a vyčištění, což není nějaký velký kumšt. Budu rád, pokud někoho doporučíte, jinak to vidím asi na tu Oriosu.

Odesláno

V Brně bych je dal klidně k Hanákovi. Když už nic, tak na ně mají alespoň náhradní díly. Ale pokud všichni máte pocit, že servis o velikosti metr krát metr, je to pravé, tak je dej do Oriosy. Jinak Oriosa je pošle stejně do Prahy k Dušákovi a to si tam rovnou zajeď sám.

Odesláno

Osobně s Hanákem žádné zkušenosti nemám, ale po přečtení zdejšího vlákna o něm se mi tam nic dávat nechce. Přece jenom tolik špatných ohlasů už nemůže být náhoda nebo smůla. Asi se stavím do té Oriosy, ať to tam trochu zkouknu, nechce se mi věřit, že by to kvůli promazání posílali do Prahy. Pokud má někdo ještě nějaký návrh, budu rád.

Odesláno (upraveno)

Pokud mají ještě red dot, rovnou bych je poslal k Dušákům - jednak jsou spolu s Brnem jediní, kde je AD servis (dostaneš blue dot) a hlavně záruku. Pokud už red dot nemaj a někdo do nich lezl, je to jedno.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Ja pres Oriosu posilal 3x Omegy k Dusakovi a jediny problem byl, ze jednou se vratily bez cestovniho pouzdra, coz do tydne vyresili. Pro me je to teda jednodussi nez s tim jezdit do Stoprdelate matky mest. Naposledy pred rokem teda, nevim jestli se tam neco nezmenilo, ze te poslali k Hanakovi...

Odesláno

Já tam byl letos dvakrát, jednou s SMP a jednou s vintagema. Oba pokusy neúspěšné. Trochu mi připadalo, že už když tam člověk vysloví "Omega" tak se začnou tvářit divně.

Odesláno (upraveno)

Mají tam JLC, IWC, Chopard a Graham. Tři poslední jmenované používají etu. Co je to lepší?

Nevím, byl jsem tam dneska a tohle mi řekli, když jsem se ptal po Omegách. Tak jsem se ve dveřích otočil a odešel, neměl jsem důvod polemizovat, když je Hanák v podstatě naproti. Hodně mne berou nový SMP s keramickou lunetou, hlavně jejich neviditelný sklo a už si zvykám i na nepřítomnost vlnek a vysoký lesk cifru. Má je tady na fóru někdo? - zatím jsem viděl v chlubícím vlákně jen limitku k 50 výročí.

Upraveno uživatelem Tomak
Odesláno

Nevím, byl jsem tam dneska a tohle mi řekli, když jsem se ptal po Omegách. Tak jsem se ve dveřích otočil a odešel, neměl jsem důvod polemizovat, když je Hanák v podstatě naproti. Hodně mne berou nový SMP s keramickou lunetou, hlavně jejich neviditelný sklo a už si zvykám i na nepřítomnost vlnek a vysoký lesk cifru. Má je tady na fóru někdo? - zatím jsem viděl v chlubícím vlákně jen limitku k 50 výročí.

Jestli si to dobře pamatuju tak máš starý, ne? Neměň to, vlnky ti budou chybět biggrin.gif

Btw třeba ty Grahamy, co mají v Oriose ve výloze, mi připadají fakt strašně hnusný. Nějak je mi celej ten obchod nesympatickej...

Odesláno

Jestli si to dobře pamatuju tak máš starý, ne? Neměň to, vlnky ti budou chybět biggrin.gif

Btw třeba ty Grahamy, co mají v Oriose ve výloze, mi připadají fakt strašně hnusný. Nějak je mi celej ten obchod nesympatickej...

Jo mám starou verzi - modré v baterce, velice nerad bych se jich zbavoval. Ty nový vypadaj skvěle, tak nějak dospěleji. Asi začnu šetřit abych se nemusel starých zbavit a třeba je jednou koupím nový model i z druhé ruky.

Mně se ty Graham taky nelíběj, nemám rád ty jejich humpolácký anabolický tvary.

Odesláno

Jo mám starou verzi - modré v baterce, velice nerad bych se jich zbavoval. Ty nový vypadaj skvěle, tak nějak dospěleji. Asi začnu šetřit abych se nemusel starých zbavit a třeba je jednou koupím nový model i z druhé ruky.

Mně se ty Graham taky nelíběj, nemám rád ty jejich humpolácký anabolický tvary.

Se nemůžeš divit "anabolickým tvarům", když si místo designéra na návrh hodinek najmou pana Prodigyho

• po 3 týdnech...
Odesláno

Osobně mě přístup pana Hanáka při zvažování koupě nových hodinek velmi zklamal, tudíž bych nevyužil ani servis. Zam ne bohužel Vídeň, protože ceny u nás jsou nadsazený.

Odesláno

Mají tam JLC, IWC, Chopard a Graham. Tři poslední jmenované používají etu. Co je to lepší?

No, díval bych se na to trochu jinak. IWC a Chopard používají i Etu. Na druhou stranu se podívej, kolik vlastních kalibrů má Omega a kolik jich mají IWC a Chopard. Máš třeba pocit, že omega někdy vyrobila kalibr na úrovni IWC Il destriero??? Když se na to podíváš nezaujatě, tak IWC i Chopard jsou nad Omegou a o JLC se v tomto směru nemá ani smysl bavit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...