Mikkes Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Odesláno 21. září 2012 Zdravím všechny, už asi 4 roky spokojeně vlastním Omegy seamaster titanium 2232.80, strojek ETA 1120. Hodinky jsem kupoval přes ebay a dosud běží v pohodě. Myslím, že by si konečně taky zasloužily nějaky to promazání atd. Přemýšlím tedy, kam je v Brně dát. Na Hanáka jsem toho příliš pozitivního tady na fóru neslyšel, tak přemýšlím nad Oriosou, popř. jestli znáte nějakého šikovněho hodináře. Šlo by asi jen o promazání a vyčištění, což není nějaký velký kumšt. Budu rád, pokud někoho doporučíte, jinak to vidím asi na tu Oriosu.
here Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Odesláno 21. září 2012 V Brně bych je dal klidně k Hanákovi. Když už nic, tak na ně mají alespoň náhradní díly. Ale pokud všichni máte pocit, že servis o velikosti metr krát metr, je to pravé, tak je dej do Oriosy. Jinak Oriosa je pošle stejně do Prahy k Dušákovi a to si tam rovnou zajeď sám.
Mikkes Odesláno 21. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2012 Osobně s Hanákem žádné zkušenosti nemám, ale po přečtení zdejšího vlákna o něm se mi tam nic dávat nechce. Přece jenom tolik špatných ohlasů už nemůže být náhoda nebo smůla. Asi se stavím do té Oriosy, ať to tam trochu zkouknu, nechce se mi věřit, že by to kvůli promazání posílali do Prahy. Pokud má někdo ještě nějaký návrh, budu rád.
Peta-Biker Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Odesláno 21. září 2012 (upraveno) Pokud mají ještě red dot, rovnou bych je poslal k Dušákům - jednak jsou spolu s Brnem jediní, kde je AD servis (dostaneš blue dot) a hlavně záruku. Pokud už red dot nemaj a někdo do nich lezl, je to jedno. Upraveno 21. září 2012 uživatelem Peta-Biker
Slim_brno Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Odesláno 22. září 2012 Mě teda s SMP z Oriosy poslali rovnou k Hanákovi, takže s Omegama bych tam asi ani nechodil...
Mikkes Odesláno 22. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2012 tak díky za info, v pondělí to vezmu přes Oriosu a kdyžtak je nechám u Hanáka.
Seamaster Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Ja pres Oriosu posilal 3x Omegy k Dusakovi a jediny problem byl, ze jednou se vratily bez cestovniho pouzdra, coz do tydne vyresili. Pro me je to teda jednodussi nez s tim jezdit do Stoprdelate matky mest. Naposledy pred rokem teda, nevim jestli se tam neco nezmenilo, ze te poslali k Hanakovi...
Slim_brno Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Já tam byl letos dvakrát, jednou s SMP a jednou s vintagema. Oba pokusy neúspěšné. Trochu mi připadalo, že už když tam člověk vysloví "Omega" tak se začnou tvářit divně.
Tomak Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Oriosa již Omegy neprodává, prý teď prodávají jen lepší značky.
PhoeniX Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Mají tam JLC, IWC, Chopard a Graham. Tři poslední jmenované používají etu. Co je to lepší?
Tomak Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 (upraveno) Mají tam JLC, IWC, Chopard a Graham. Tři poslední jmenované používají etu. Co je to lepší? Nevím, byl jsem tam dneska a tohle mi řekli, když jsem se ptal po Omegách. Tak jsem se ve dveřích otočil a odešel, neměl jsem důvod polemizovat, když je Hanák v podstatě naproti. Hodně mne berou nový SMP s keramickou lunetou, hlavně jejich neviditelný sklo a už si zvykám i na nepřítomnost vlnek a vysoký lesk cifru. Má je tady na fóru někdo? - zatím jsem viděl v chlubícím vlákně jen limitku k 50 výročí. Upraveno 24. září 2012 uživatelem Tomak
Slim_brno Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Nevím, byl jsem tam dneska a tohle mi řekli, když jsem se ptal po Omegách. Tak jsem se ve dveřích otočil a odešel, neměl jsem důvod polemizovat, když je Hanák v podstatě naproti. Hodně mne berou nový SMP s keramickou lunetou, hlavně jejich neviditelný sklo a už si zvykám i na nepřítomnost vlnek a vysoký lesk cifru. Má je tady na fóru někdo? - zatím jsem viděl v chlubícím vlákně jen limitku k 50 výročí.Jestli si to dobře pamatuju tak máš starý, ne? Neměň to, vlnky ti budou chybět Btw třeba ty Grahamy, co mají v Oriose ve výloze, mi připadají fakt strašně hnusný. Nějak je mi celej ten obchod nesympatickej...
Tomak Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Jestli si to dobře pamatuju tak máš starý, ne? Neměň to, vlnky ti budou chybět Btw třeba ty Grahamy, co mají v Oriose ve výloze, mi připadají fakt strašně hnusný. Nějak je mi celej ten obchod nesympatickej... Jo mám starou verzi - modré v baterce, velice nerad bych se jich zbavoval. Ty nový vypadaj skvěle, tak nějak dospěleji. Asi začnu šetřit abych se nemusel starých zbavit a třeba je jednou koupím nový model i z druhé ruky. Mně se ty Graham taky nelíběj, nemám rád ty jejich humpolácký anabolický tvary.
azeppelin Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Jo mám starou verzi - modré v baterce, velice nerad bych se jich zbavoval. Ty nový vypadaj skvěle, tak nějak dospěleji. Asi začnu šetřit abych se nemusel starých zbavit a třeba je jednou koupím nový model i z druhé ruky. Mně se ty Graham taky nelíběj, nemám rád ty jejich humpolácký anabolický tvary. Se nemůžeš divit "anabolickým tvarům", když si místo designéra na návrh hodinek najmou pana Prodigyho
Radek Brno Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Osobně mě přístup pana Hanáka při zvažování koupě nových hodinek velmi zklamal, tudíž bych nevyužil ani servis. Zam ne bohužel Vídeň, protože ceny u nás jsou nadsazený.
Jumbo Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Mají tam JLC, IWC, Chopard a Graham. Tři poslední jmenované používají etu. Co je to lepší?No, díval bych se na to trochu jinak. IWC a Chopard používají i Etu. Na druhou stranu se podívej, kolik vlastních kalibrů má Omega a kolik jich mají IWC a Chopard. Máš třeba pocit, že omega někdy vyrobila kalibr na úrovni IWC Il destriero??? Když se na to podíváš nezaujatě, tak IWC i Chopard jsou nad Omegou a o JLC se v tomto směru nemá ani smysl bavit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se