tik tak Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Dobry den,chcel by som Vas poprosit o pomoc pri vybere damskych hodiniek, analogove, kovový remienok, bez pozlatenych doplnkov do 2000 Kc? Ake znacky odporucate vzhladom na kvalitu?
Micey Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Za tyhle peníze bych koupil nějaký Swatch, aspoň si na nic nehrajou. Nevim pro jak mladou dámu to je, ale takovej ten mladší design maj občas povedenej.. No a nebo malinko přihodit a podivat se po nějaký Certině ve výprodeji, bazaru nebo Ebayi.
tik tak Odesláno 24. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Je to pre dospelu damu, cize na nosenie do prace. Za tyhle peníze bych koupil nějaký Swatch, aspoň si na nic nehrajou. Nevim pro jak mladou dámu to je, ale takovej ten mladší design maj občas povedenej.. No a nebo malinko přihodit a podivat se po nějaký Certině ve výprodeji, bazaru nebo Ebayi.
Daemonultimate Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Maličko bych přitlačil a rozhodně nový kousek!
cooper2005 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 (upraveno) Chtělo by to vědět, jaké rozměry mají hodinky mít... jsou dámy, kterým nesluší víc než 28 mm a naopak některým sluší 38 mm i více.. rada: změřit současné hodinky a posoudit, zda by nové mohly být větší či naopak menší....V rozměru 35mm, automatický strojek a cena níže než zamýšlený limit například Seiko 5 - automat SNX993Další v rozměru 35mm CEM5G003B OrientV rozměru 30mm, automatický strojek a cena níže než zanýšlený limit například Orient ? Automat ? CNQ1T001W S automatikým strojkem v této ceně myslím převážně pouze Orient. Dle mého názoru je ovšem lepší jít v této cenové relaci do quartz. např. Festina ? Sport ? 16484-1 Festina ? Sport ? 16172-7 Ovšem naprosto ideální varianta mi s ohledem na cenu, požadavky a užitnou hodnotu nyní připadají tyto : Citizen EO1050-61A EDIT: Omluva !!! - přehlédl jsem cenu 2000,- Kč v zadání a držel se ceny do 3000,- Kč No co, mazat to nebudu Upraveno 24. září 2012 uživatelem cooper2005
bohus76 Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Souhlas s cooprem,do tří tisícovek seženeš už lepší hodinky,ve větším výběru.
Daemonultimate Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 (upraveno) Určitě Ti dotyčná paní či slečna stojí zato přihodit.Určitě jí vydrží déle než nám a bude to tvoje neustálá připomínka. od 2.400,- Upraveno 25. září 2012 uživatelem Daemonultimate
Gustaf Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Určitě Ti dotyčná paní či slečna stojí zato přihodit.Určitě jí vydrží déle než nám a bude to tvoje neustálá připomínka. od 2.400,- Tyhle "Lemány" jsem koupil přítelkyni a vypadají parádně. Jen né na tahu, ale s bílým kaučukem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bolthorn Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Spíš přidej k těm 2tis. něco málo, jak Ti tu kluci píšou, 1tis. - 2tis. navíc je už znát.. Do dvou tisíc kupuji přítelkyni akorát parfémy, na hodinky je to málo..
kenko Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Dobry den,chcel by som Vas poprosit o pomoc pri vybere damskych hodiniek, analogove, kovový remienok, bez pozlatenych doplnkov do 2000 Kc? Ake znacky odporucate vzhladom na kvalitu? Což například tyto : www.azwatch.cz/hodinky/se761-seiko-5-mod-snk619k1 Jsou trochu větší (37 mm)
tik tak Odesláno 26. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Dakujem Vam vsetkym za rady, ta cena nie je fixna, tak si dam rad poradit. Este by som chcel upresnit, ze dana slecna ma velmi malou ruku, preto by som radsej uvital nieco mensie, a jemnejsie.
cooper2005 Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Menší a jemnější ( jestli máš na mysli něco v takových velikostech hodinky nebo hodinky) tak to bych moc neradil. Tak malé hodinky jsou vhodné jako modní doplněk k šatům na ples nebo do divadla, ale ne do práce k odečítání času. I přes malou ruku je velikost do 33mm určitě vhodná a řekl bych, že i větší vůbec nevadí... ( vyzkoušej jak jsem psal přiložit té slečně jakékoliv hodinky na ruku a pak je změř... ). Ještě doplním - dnes jsou v modě velké sluneční brýle a když koukneš na obrázky žen na netu, tak i velké hodinky Jestli chceš hodinky s automatickým strojkem, tak výběr myslím ve značce Orient bude dobrou volbou ( jiná solidní značka s automatickým strojkem, takto nízkou cenou a velikostí do dejme tomu 33mm mě nenapadá ) - nutnost počítat ovšem s tím, že přesnost levnějších hodinek s automatickým strojkem bude asi kolem 15 vteřin za den ( může být i více ). Pokud to budou hodinky s quartz strojkem, tak přesnost bude kolem 0 - 1 vteřin za den, takže rozhodně přesnější. Jak jsem psal výše, tak já osobně, pokud můžeš investovat více než 2000 Kč, doporučuji v nižší cenové hladině tyto Citizen Eco drive zde - v době psaní tohoto příspěvku jsou v akci za 3290,- Kč ( 33mm není nic velkého a přesto jsou přehledné k odečítání času. Eco drive znamená, že článek v hodinkách je napájen slunečním světlem a Citizen není špatná značka. Závěrem: důležité ( to nejdůležitější ) je ovšem vědět, co se konkrétně líbí té slečně a nikoliv co si myslíš ty, ŽE BY SE JÍ MOHLO LÍBIT
bcmike Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Ahoj, koukni sem.http://www.orientuhren.de/Myslím, že jako začátek jsou více než slušné.A neboj, již mám od nich troje a vše proběhlo bez problémů.
Čumil Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Já bych zabrousil do SEIKO 5 , určitě si vybere a ukojí i srdce CHrmagora :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se