xell Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2012 Ahoj. Toto je môj prvý príspevok vo fore,tak ho využijem aj na predstavenie. Som xell a na toto forum ma priviedla snaha zistiť základné poznatky o hodinkách a o značkách hodiniek. Páčia sa mi hlavne mechanické hodinky s ručným náťahom ,centrálnou sekundovkou , bez dátumu štýl cca 50-60 roky. Zo súčasnej produkcie ma zaujali hodinky značky Oris,a rôzne regulátory. Tak to je zhruba všetko. Aby som rozšíril tunajšiu zbierku vreckových hodín pridávam svoje Alpiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Ahoj, tak vítej. Pěkné fotky i hodinky. Je dobře, že nechybí foto strojku. Tady na fóru je spousta informací a zajímavostí, určitě se Ti tu zalíbí. Tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Moc pekne "striebornaky" a vitaj. Rovno si tu stranku mozes dat do oblubenych alebo ju nastavit ako domovsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2012 Ahoj, jsou pěkně zdobený,moc hezká prácička. A tˇukanec na přivítanou:Tož vitaj ogare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xell Odesláno 26. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Ďakujem za privítanie. Zabudol som pridať fotku zo zadnej strany,tak tu je : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Super. Jendo z nejhezcich vintage dynek co jsem videl. Fakt parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 až na ten oblík príma hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xell Odesláno 29. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 až na ten oblík príma hodinky. Čo znamená "oblík" ? Inak dodám rezerva chodu niečo málo cez 37 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bronek Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Oblík je ten kroužek nahoře - přihytával se na něj šatlén Čo znamená "oblík" ? Inak dodám rezerva chodu niečo málo cez 37 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Oblík je ten kroužek nahoře - přihytával se na něj šatlén Přeložím: bígl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 patří tam zdobený a ze stříbra, tento bude asi z niklu. to ale neni nijak hrozná závada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2012 Gratuluji ke krásným hodinkám, vítej mezi chnonopacienty . Odhaduju, že oblík, který tam byl původně, vypadal asi podobně jako tento. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 Mě se ty staré kapesní hodinky začínají líbít čím dál, tím víc. Tohle je taky pěkný kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 Super. Jendo z nejhezcich vintage dynek co jsem videl. Fakt parada! No tak je to trochu starší vlákno,dříve jsem se k tomu nechtěl vyjadřovat,abych neurazil ,je to hezké,ale taková paráda zase ne.....zvlášt z nejhezčích jak uváděno .Při tak vysokém čísle bych očekával min. objektivity...No je to asi tím,že jsi třeba lepší neviděl to potom chápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 (upraveno) No tak je to trochu starší vlákno,dříve jsem se k tomu nechtěl vyjadřovat,abych neurazil ,je to hezké,ale taková paráda zase ne.....zvlášt z nejhezčích jak uváděno .Při tak vysokém čísle bych očekával min. objektivity...No je to asi tím,že jsi třeba lepší neviděl to potom chápu.To Cody ,je to tak starý ,zapomen,..sri Upraveno 13. ledna 2013 uživatelem Chosé24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 Mě se ty staré kapesní hodinky začínají líbít čím dál, tím víc. Tohle je taky pěkný kousek..Congrat. to 51...om.,du bist íbr vasr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 Mě se ty staré kapesní hodinky začínají líbít čím dál, tím víc. Tohle je taky pěkný kousek..Congrat. to 51...om.,du bist íbr vasr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosé24 Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 (upraveno) Mě se ty staré kapesní hodinky začínají líbít čím dál, tím víc. Tohle je taky pěkný kousek..Congrat. to 51...om.,du bist íbr vasr..zupr Upraveno 13. ledna 2013 uživatelem Chosé24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 Congrat. to 51...om.,du bist íbr vasr..zupr Ich sehe dass, du sehr gut deutsch sprechen kann Ich glaube du sollst es verbessern... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se