Návštěvník Ondra Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 (upraveno) Spousta členů tu vlastní původní či zrenovované Igeny. Kdo jste takový fanoušek, že je nosíte každý den? Nebo řekněme alespoň 3x celý den během pracovního týdne?A fotka poslouží jako důkaz místo slibů... Já mám Igeny potřetí (a doufám, že naposledy), a prakticky nenosím jiné hodinky Upraveno 27. září 2012 uživatelem Ondra
harmonica Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Igeny nosim kazdej den do zamestnani a nosim je velice rad. Nadcasova vec.
straspol Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Nosit je denně? To bych jim, mazlíkům, neudělal...
bohus76 Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Ideální jsou na to renovované Sporty v nerezu a pak nemusíš řešit,jestli si je vzít každý den nebo ne. 2
straspol Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Ideální jsou na to renovované Sporty v nerezu a pak nemusíš řešit,jestli si je vzít každý den nebo ne.Jojo, na tom se pracuje. Ale obávám se že mne to nijak neposune...
Fajkus Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Mám troje, jedny z toho v nerezu, ale nosíme je tak dvakrát do týdne. Bohužel (bohudík?) mám další spoustu vintage kousků, které rád vyvětrám. Přiznám se, že pouze v případě, že nehrozí poškození. Na běžnou po-pracovní činnost, např. kolem baráku, beru současné kousky.
Popelář Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Nosíval jsem je každý den v práci je obdivovali, dnes už je šetřím nosím je svátečne.
kuncák7 Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Mám jedny, zrenovované, ale nosím je tak 3x do roka ( dost se o ně bojím ). A nedostává se na ně. Radši se jima kochám ( vyndám z trezoru, natáhnu, prohlížím a poslouchám ten úžasnej tikot ).
Honza.manta Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Jeden čas jsem je skoro nesundal z ruky - mám jich celkem dost na střídání, ale dnes mi je líto je ničit v práci, tak je tam moc nenosím, ale myslím si, že celoročním průměrem se vejdu.
Návštěvník Ondra Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Do práce každý den jedině v nerezu. Já taky nerez. Když chromovaná mosaz vydržela ve službě desítky let, tak nerez nás přežije a Igeny pojedou furt dál
skalis Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Chybí mi tu skalis... skalis v klubu skalnich igenistu nemuze chybet . 3 dny v tydnu davam, i kdyz dost ted nosim i Sejka. A situace se taky muze zmenit po nakupu dalsich hodinek. Ale to je prozatim hudba budoucnosti, takze zustavam v klubu. Fotku nalinkuju z hlavniho wristshotoveho vlakna (je to asi moje nejoblibenejsi vlakno na foru, tak jinam fotky na ruce nedavam)
mischa Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 (upraveno) ,já také pár kousků mám a občas je na ruku dám, díky své promiskuitě ale ne tak často, jak by si zasouložily, ech, zasloužily. Přísahám, myslím na ně skutečně každý den a nosím je neustále v srdci, tedy ne párkrát za týden, ale pořád... Upraveno 29. září 2012 uživatelem mischa
Honza.manta Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 ,já také pár kousků mám a občas je na ruku dám, díky své promiskuitě ale ne tak často, jak by si zasouložily, ech, zasloužily. Přísahám, myslím na ně skutečně každý den a nosím je neustále v srdci, tedy ne párkrát za týden, ale pořád...:wheelchair:Tak to jsi vystihl, tak to mám taky, ale neuměl jsem to vyjádřit. A přidám jednu fotku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se