Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

proto maj takovou cenu ne? ale pochybuju, že by to v Eltonu neopravili. a v rozdílu 300 a 900 euro budeš i po opravě zaručeně.

Odesláno

Mám obavu, aby i ten strojek byl pravej. Začnu asi uvažovat o ARCHIMEDE nebo JUNKERSECH v retro stylu z II. WW. Na těch REVUE se mi moc líbilo, že jsou to čisté mechaniky bez datumovky.

Odesláno

Možná jo :) loni jsem si chtěl koupit pistolku MAUSER C96 a při čerpání informací o výrobě jsem zjistil, že ti čínští lumpové to samozřejmě taky kopírovali. Nedělali přitom rozdíl mezi písmeny a čísly,vznikalo tak zajímavé značení. No a dnes je to sběratelsky zajímavé :)

Že tam tedy nenapsali UINTA8, bylo by to hned zajímavější...:D

Odesláno

Jo jo v tomhle souhlas kamarád má sigovu čínskou 226 a je perfektní, ale já teď fakt nevím, jestli se o ty Revue mám znovu pokoušet :rolleyes: .....

Chtěl jsem to hlavně k mému veteránu, jako takový bytelný dobový doplněk.

Odesláno

Na jejich stránkách jsem hledal, ale je tam jen nový model retro, mimochodem moc pěkný. Odkazují se vždy na prodejce. Třeba ještě někdo poradí :)

Odesláno

Já mám od Norinca Colt 1911 - puškař s ní měl mraky práce, ale teď už je daleko lepší, než americký originál. Spolehlivá, přesná a materiál se nedá srovnat.

Nicméně takový kus železa se dá opracovat - hodinky by se musely vyměnit :-D

Odesláno
Na jejich stránkách jsem hledal, ale je tam jen nový model retro, mimochodem moc pěkný. Odkazují se vždy na prodejce. Třeba ještě někdo poradí :)

Nechaj si poslať katalóg.Buď priamo zo stránky R.Thommen,alebo od českého agenta R.T. malatgrovana@volny.cz.Som si skoro istý,že tam ten model nenájdeš.Z výroby ja osobne podozrievam viac Grovanu ako Číňancov.

Odesláno

Na ty RT bacha. Loni jsem koupil podobné z 50 ks LE se zlaceným Unitasem. Byly moc pěkné, ale 3x mně je měnili z důvodu drobných výrobních vad na číselníku. Nakonec mně vrátili prachy včetně poštovného do ?centu, tak ke mně už RT do baráku nesmí! :(

Odesláno

Švýcary asi každý kupuje z důvodu preciznosti a spolehlivosti.

Pokud se hodinky honosí názvem SWISS MADE a mají přehozené písmenko na dýnku, něco nebude v pořádku. Od tohoto typu dávám ruce pryč.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...