M-72 Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Nějak tomu nerozumím ??? Revue military großes UNITAS Werk Saphirglas NEU http://cgi.ebay.de/Revue-military-grosses-...1QQcmdZViewItem
Luk Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Potřebuješ to přeložit? Revue vojenské, velký Unitas strojek, safírové sklo nové.
M-72 Odesláno 5. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Tomu samosebou taky rozumím, ale co to přehozené i s n ?
Viktor Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Číňani s latinkou trochu bojujou, no ...
Lapis Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Revue Thommen pod Grovanou už není co býval, přehozeny písmenko? To je prkotina.
M-72 Odesláno 5. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Tak něco podobného jsem začal tušit. Díky za odpovědi, ještě že jsme to nevydražili na eBAY. Dost by mě to potom mrzelo
Kid_A Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 proto maj takovou cenu ne? ale pochybuju, že by to v Eltonu neopravili. a v rozdílu 300 a 900 euro budeš i po opravě zaručeně.
M-72 Odesláno 5. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Mám obavu, aby i ten strojek byl pravej. Začnu asi uvažovat o ARCHIMEDE nebo JUNKERSECH v retro stylu z II. WW. Na těch REVUE se mi moc líbilo, že jsou to čisté mechaniky bez datumovky.
gandalf Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Možná to bude jednou rarita, jako chyby na známkách, bankovkách ... ??
vor Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Možná to bude jednou rarita, jako chyby na známkách, bankovkách ... ?? Souhlasím, je to RARITA, byl to dobrej kup.
M-72 Odesláno 5. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Možná jo loni jsem si chtěl koupit pistolku MAUSER C96 a při čerpání informací o výrobě jsem zjistil, že ti čínští lumpové to samozřejmě taky kopírovali. Nedělali přitom rozdíl mezi písmeny a čísly,vznikalo tak zajímavé značení. No a dnes je to sběratelsky zajímavé Že tam tedy nenapsali UINTA8, bylo by to hned zajímavější...
M-72 Odesláno 5. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Jo jo v tomhle souhlas kamarád má sigovu čínskou 226 a je perfektní, ale já teď fakt nevím, jestli se o ty Revue mám znovu pokoušet ..... Chtěl jsem to hlavně k mému veteránu, jako takový bytelný dobový doplněk.
M-72 Odesláno 5. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Na jejich stránkách jsem hledal, ale je tam jen nový model retro, mimochodem moc pěkný. Odkazují se vždy na prodejce. Třeba ještě někdo poradí
Jeremy Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Já mám od Norinca Colt 1911 - puškař s ní měl mraky práce, ale teď už je daleko lepší, než americký originál. Spolehlivá, přesná a materiál se nedá srovnat. Nicméně takový kus železa se dá opracovat - hodinky by se musely vyměnit :-D
maxs Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Na jejich stránkách jsem hledal, ale je tam jen nový model retro, mimochodem moc pěkný. Odkazují se vždy na prodejce. Třeba ještě někdo poradí Nechaj si poslať katalóg.Buď priamo zo stránky R.Thommen,alebo od českého agenta R.T. malatgrovana@volny.cz.Som si skoro istý,že tam ten model nenájdeš.Z výroby ja osobne podozrievam viac Grovanu ako Číňancov.
old black Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Na ty RT bacha. Loni jsem koupil podobné z 50 ks LE se zlaceným Unitasem. Byly moc pěkné, ale 3x mně je měnili z důvodu drobných výrobních vad na číselníku. Nakonec mně vrátili prachy včetně poštovného do ?centu, tak ke mně už RT do baráku nesmí!
M-72 Odesláno 6. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Švýcary asi každý kupuje z důvodu preciznosti a spolehlivosti. Pokud se hodinky honosí názvem SWISS MADE a mají přehozené písmenko na dýnku, něco nebude v pořádku. Od tohoto typu dávám ruce pryč.
body3 Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 To Jeremy, souhlas, po vyladění perfektní zbraň téměř na cokoli )
Radimk Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 No fuj (Jeremy a body3) jak můžete srovnávat čínskej brak s parádní origo Amerikou. I když matroš mají perfektní. Jinak 1911 A1 od Kimbrů.
mechano Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 To Jeremy, souhlas, po vyladění perfektní zbraň téměř na cokoli ) Na příklad ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se