Přejít na obsah

Kozena bunda

Doporučené příspěvky

Strnad-Červinka v Kolíně to jistí. Pokud nemají velikost, zadají do výroby a za cca 3 týdny pošlou na dobírku, udělají úpravy (délka rukávů apod.), cenovka pilotky do 7 kKč. Správně je bez podšívek, pouze kůže beranem o délce 12-15 mm dovnitř. I v našich horských mrazech stačí jen košile a na ní bunda a je teplo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...Správně je bez podšívek, pouze kůže beranem o délce 12-15 mm dovnitř. I v našich horských mrazech stačí jen košile a na ní bunda a je teplo.

Tak tak, zatim nic lepsiho neznam. Ani kdyz si navliknu 4 vrstvy funkciho outdooroveho pradla neni tak prijemne teplicko. Jen holt nejsem in, navic ta moje bunda je mi velka.

Odkaz ke komentáři

Tak tak, zatim nic lepsiho neznam. Ani kdyz si navliknu 4 vrstvy funkciho outdooroveho pradla neni tak prijemne teplicko. Jen holt nejsem in, navic ta moje bunda je mi velka.

to sa mi paci, ja chodim rad nalahko. nemam rad 4 vrstvy oblecenia. staci mi kosela a na to bunda do polarnej zimy :) ja mam ale rad skor slim fit. urcite nemam zaujem o bundu ktora na mne bude plantat ako na strasiakovi..

Odkaz ke komentáři

vela toho je ale nic ma neoslovilo..

tato je napohlad pekna ale golier z umeliny nechcem. ked kozena bunda, tak poriadne :)

Odkaz ke komentáři

Janko, co takto fejk legendarnej leteckej bundy US Air Force z druhej svetovej ? ;)

Uz len zohnat podobnu od luftwaffe a mozem objednavat k hodinkam... :D

422?

http://www.czechpilo...bunda-B3-US.htm

pg11_pic1.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři

to sa mi paci, ja chodim rad nalahko. nemam rad 4 vrstvy oblecenia. staci mi kosela a na to bunda do polarnej zimy :) ja mam ale rad skor slim fit. urcite nemam zaujem o bundu ktora na mne bude plantat ako na strasiakovi..

Tak zase nekdy je termopradlo vhodnejsi, u tyhle bundy je fajn, ze ji hodis pres triko nebo mikinu a dal nic neresis. Zase dobihat na vlak - jsi sparenej jak jetel.

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Jinak jestli možu doporučit, tak dobré bundy mají v outletu KARA na Hatích ve Freeportu. Není to žádný hugo šéf, ale na to domácí žvýkání tam člověk koupí za půlku to, co v normálním obchodu KARA (já koupil minulý rok ze staré kolekce za 2,690,-). A zpracování mají velmi dobré, ostudu v tom člověk neudělá

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...