zekon7302 Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Veřím že tohle trě zaujme http://www.wilsonsleather.com/product/index.jsp?productId=11519469 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Strnad-Červinka v Kolíně to jistí. Pokud nemají velikost, zadají do výroby a za cca 3 týdny pošlou na dobírku, udělají úpravy (délka rukávů apod.), cenovka pilotky do 7 kKč. Správně je bez podšívek, pouze kůže beranem o délce 12-15 mm dovnitř. I v našich horských mrazech stačí jen košile a na ní bunda a je teplo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 odhliadnuc od hakoveho kriza na prsiach je tato bunda nikolkonasobne nad limitom No ale k Sinnom si nemozes bachnut RAF, to musi byt Hartmann abo Marseille. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 ...Správně je bez podšívek, pouze kůže beranem o délce 12-15 mm dovnitř. I v našich horských mrazech stačí jen košile a na ní bunda a je teplo. Tak tak, zatim nic lepsiho neznam. Ani kdyz si navliknu 4 vrstvy funkciho outdooroveho pradla neni tak prijemne teplicko. Jen holt nejsem in, navic ta moje bunda je mi velka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 No ale k Sinnom si nemozes bachnut RAF, to musi byt Hartmann abo Marseille.Myslim, ze u nas v obci to vobec nebude spolocensky neadekvatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Tak tak, zatim nic lepsiho neznam. Ani kdyz si navliknu 4 vrstvy funkciho outdooroveho pradla neni tak prijemne teplicko. Jen holt nejsem in, navic ta moje bunda je mi velka.to sa mi paci, ja chodim rad nalahko. nemam rad 4 vrstvy oblecenia. staci mi kosela a na to bunda do polarnej zimy ja mam ale rad skor slim fit. urcite nemam zaujem o bundu ktora na mne bude plantat ako na strasiakovi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Co tady Janči http://clothing.pricegrabber.com/mens-jackets-coats/bomber-20:1120/p/978/vela toho je ale nic ma neoslovilo.. Veřím že tohle trě zaujme http://www.wilsonsleather.com/product/index.jsp?productId=11519469tato je napohlad pekna ale golier z umeliny nechcem. ked kozena bunda, tak poriadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Tak si urob výlet do čiech,tak ako ti radili kolegovia,hodíš miery,požiadavky a za cca.mesiac budeš mať po čom túžiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Tak si urob výlet do čiech,tak ako ti radili kolegovia,hodíš miery,požiadavky a za cca.mesiac budeš mať po čom túžiš.je to jedna z moznosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Však mi ťa na nejaký ten český-moravský zraz dostaneme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Myslim, ze u nas v obci to vobec nebude spolocensky neadekvatne Chlape, ak to bude hlavne v ramci obce, tak: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Chlape, ak to bude hlavne v ramci obce, tak: shag, skoro som sa pochcal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 (upraveno) Janko, co takto fejk legendarnej leteckej bundy US Air Force z druhej svetovej ? Uz len zohnat podobnu od luftwaffe a mozem objednavat k hodinkam... 422?http://www.czechpilo...bunda-B3-US.htm Upraveno 30. září 2012 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 (upraveno) to sa mi paci, ja chodim rad nalahko. nemam rad 4 vrstvy oblecenia. staci mi kosela a na to bunda do polarnej zimy ja mam ale rad skor slim fit. urcite nemam zaujem o bundu ktora na mne bude plantat ako na strasiakovi..Tak zase nekdy je termopradlo vhodnejsi, u tyhle bundy je fajn, ze ji hodis pres triko nebo mikinu a dal nic neresis. Zase dobihat na vlak - jsi sparenej jak jetel. Upraveno 30. září 2012 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Tak zase nekdy je termopradlo vhodnejsi, u tyhle bundy je fajn, ze ji hodis pres triko nebo mikinu a dal nic neresis. Zase dobihat na vlak - jsi sparenej jak jetel.jasne, chapem. na tu ristiku ju nosit nebudem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 este som chcel dodat. ze sa pri vybere neobmedzujem len na bundy pilotov. proste hladam poriadne teplu zimnu kozenu bundu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 co toto? http://www.ebay.de/itm/B6-Leder-FLIEGERJACKE-Pilotenjacke-LAMMFELL-Lederjacke-braun-Bomber-Jacke-S-M-L-/280978601157?pt=DE_Herren_Jacken_M%C3%A4ntel&var=&hash=item416ba134c5#ht_3333wt_1271 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Jinak jestli možu doporučit, tak dobré bundy mají v outletu KARA na Hatích ve Freeportu. Není to žádný hugo šéf, ale na to domácí žvýkání tam člověk koupí za půlku to, co v normálním obchodu KARA (já koupil minulý rok ze staré kolekce za 2,690,-). A zpracování mají velmi dobré, ostudu v tom člověk neudělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 este tato by se mi libila. ono kozaren je dost, ale vetsinou nejsou moc teply http://www.ebay.de/itm/A2-Leder-Jacke-FLIEGERJACKE-A-2-Lederjacke-NEU-bomber-pilotenjacke-braun-s-m-l-/280983164943?pt=DE_Herren_Jacken_M%C3%A4ntel&var=&hash=item416be6d80f#ht_3929wt_1282 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 este tato by se mi libila. ono kozaren je dost, ale vetsinou nejsou moc teply http://www.ebay.de/i...#ht_3929wt_1282 něco podobného nebo stejného jsem měl - teplý to bylo od 20stupňů výše a vážila asi 15 kilo, ale dobrá, akorát ty náplety na rukávech jdou po čase do hajzlu (je to odrbaný) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se