Rodkopf Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Gratulace! Jednotlivé sbírky jsou parádní...a ještě nám pořád dlužíš fotku celé chronorodiny dohromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Tohle už nemůžu ignorovat bez gratulace. Paráda! Srdcař se nezapře. Děkuju kámo Nádherný fotky nádherných hodinek. Je mi ctí, že jsem je mohl vidět naživo a byl součástí tohoto projektu. Tyhle by bez tebe nebyly kompletní Gratulace! Jednotlivé sbírky jsou parádní...a ještě nám pořád dlužíš fotku celé chronorodiny dohromady Díky moc. Tahle část ještě chvilku potrvá. Těším se na Tvoje kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Iztapa fotit umí, díky Petře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Neskutečná paráda! Škoda jen, že ty fotky nejsou alespoň o chlup většího formátu - tyhle hodinky by si to zasloužily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Gratulace! Jednotlivé sbírky jsou parádní...a ještě nám pořád dlužíš fotku celé chronorodiny dohromady Zálohovka. Chrona hned tak nebudou. Neskutečná paráda! Škoda jen, že ty fotky nejsou alespoň o chlup většího formátu - tyhle hodinky by si to zasloužily.To jsou jen náhledy, větší formát je taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Zálohovka. Chrona hned tak nebudou. To jsou jen náhledy, větší formát je taky. No ty tři krabičky jsou tak v ceně Monz v předrenovačním stavu...jako záloha to stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Dneska ty krabičky chodí za nesmyls, to už se nedá. Poslední červená racingová šla přes 800E a to nebyla kompletní. Nechápu kam to letí http://www.ebay.de/itm/Heuer-Carrera-Automatik-Uhrenbox-Original-aus-70-er-80-er-Jahren-/171507283687?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2047675.l2557&nma=true&si=hWAUVVBzIOczK0H94r0UzhlQhvI%253D&orig_cvip=true&rt=nc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Cístim soubory na tabletu a narazil jsem na tuhle starou fotku. Dneska uz nemám ani jedny, uvolnily mi sto pro další projekty.jedna rozluckova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Jako tři králové... Nejvíc se mi líbí ty úplně nalevo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Jako tři králové... Nejvíc se mi líbí ty úplně nalevo.Pěkný přirovnání. Taky se mi líbí a jedny mi doma zbyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Pěkné kousky, Davide. Se mi líbí ta fotka, kde jsou ručky naopak. Hodinová je na těch vlevo jako minutová na těch vpravo, dobrá kamufláž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Pánové, přátelé, kamarádi, děkuji všem za Vaše povzbuzení. Dneska mi tyhle malý hodinky udělaly velkou radost. Moje první Primky, dostal jsem je při nástupu do první třídy a konečně se mi povedlo sehnat tenhle hnusný gumový řemen. Takhle si ty hodinky pamatuju, s takovým řemenem se mnou prošly celý první stupeň základní školy. Sháním asi přesně ty samé, pouze inverzní barvy, dostal jsem je v první třídě.Pokud se nepletu, tak byly ty moje celé bílé, jen orámování číslic bylo modré.Zatím se mi ale nepodařilo na ně narazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Ty Davidovy by měly být typového označení 68 41 . . a ty Tvoje Víte /jsou to ony?/ by mohly být 68 484 1 viz.fotka /zdroj accutronova kniha/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Ty Davidovy by měly být typového označení 68 41 . . a ty Tvoje Víte /jsou to ony?/ by mohly být 68 484 1 viz.fotka /zdroj accutronova kniha/. Díky Bohušu, to budou ony, pokud na ně někdo narazíte, dejte mi prosím vědět.Mám jen pocit, že ta modrá byla světlejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Podle popisu bych si tipnul tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 (upraveno) Teď se nám to machruje,když máme tu bichli :-) Doufám,že to nebude Liborovi vadit,když sem tam pustíme nějakou fotku do éteru.Jinak ta Davidova modrá barva v knize také není. Upraveno 13. prosince 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Podle popisu bych si tipnul tyhle Spíš ty co postoval Bohuš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Teď se nám to machruje,když máme tu bichli :-) Doufám,že to nebude Liborovi vadit,když sem tam pustíme nějakou fotku do éteru. To je ta nová kniha za cca 800 Kč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 (upraveno) Přesně tak.Se zítra odpoledne stav na čumendu a kafe. Upraveno 13. prosince 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Teď se nám to machruje,když máme tu bichli :-) Doufám,že to nebude Liborovi vadit,když sem tam pustíme nějakou fotku do éteru.Jinak ta Davidova modrá barva v knize také není.Ale je, zkus 2 stránky zpátky od těch cos postoval ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se