Chosef76 Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Davide, ty si srdcař, hluboká poklona. Moc hezky se na to dívá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Parada, gratulace velika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Jak vypadal strojek,fotku nemáš?Zajímalo by mne jaké stopy na něm zanechalo to utopení a co všechno jsi musel měnit.Foto nemam, cast strojku je z jinych hodinek. Kdysi jsem tady na foru koupil Autavie, ktery nekdo vzal 2x vrtakem durch cifernik a zakladny mustku. Ze dvou strojku se slozil jeden spickovy. Z provrtanych Autavii zbylo i par dilu na automatovou nástavbu modrych Heuer Carrera. Uz mi chybi jen par drobnosti a dokoncime dalsi ozivovacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 (upraveno) Foto nemam, cast strojku je z jinych hodinek. Kdysi jsem tady na foru koupil Autavie, ktery nekdo vzal 2x vrtakem durch cifernik a zakladny mustku. Ze dvou strojku se slozil jeden spickovy.Z provrtanych Autavii zbylo i par dilu na automatovou nástavbu modrych Heuer Carrera. Uz mi chybi jen par drobnosti a dokoncime dalsi ozivovacku.Jak to tak vidím,Jirka z tebe musí mít radost :-) Ze dvou jedny a něco Upraveno 15. února 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2014 Jirka mě má rád, já ho taky :-) Včera se chtěl schovat pod stůl, ale nestihl to :-) Matematika se strojkama bude vycházet ve finále trochu jinak, cíl je mít všechny hodinky s cal. 12 ve funkčním stavu. Zatím to vychází, potřebuju ještě 3 součástky a budou všechny funkční a jedny na manuální nátah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Jako vždy, krásné hodinky, krásná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Díky, už se těším, jak si vyfotím všechny starý chrona pohromadě. Už se to blíží :-) Furt se toulaj po výletech a doma se neukážou. Další renovační projekt je tu dřív, než jsem si myslel. Včera jsem se trošku picnul, ve dvě ráno končila na Ebay aukce a já udělal v poslední sekundě kontrolní příhoz. Než hodinky doputují přes velkou louži, můžete zatím tipovat, co jsem to blbec koupil. (napovím, Heuer to není, Karel a Sibiř se nepočítaj, ti to vědí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Omega mark II? Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Tak ne... podle zakončení pouzdra to Mark nebude, ale vsadil bych se, že Omega jo... Něco se strojem Lemania 1340 (Omega 1040) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Omega mark II? Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk Tak Mark dvojky to nejsou. Omega je správně, máš půl bodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Tak Mark dvojky to nejsou. Omega je správně, máš půl bodu A ta Lemania 1340?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 A ta Lemania 1340?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 OK, tak sou to Seamastery... Něco takovýho... minimálně pouzdro sem trefil, cifr může bejt různej:-) Moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 nee, vintážky přece sbírám chrona :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Hmmm, tak nějaké speedsonic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Takhle vypadají z druhý strany. Další info až po příjezdu pošťáka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Tak Rodkopf to podle mě trefil:-) že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Stejně se Ti budou líbit, vím to. A podle fotek vypadá pouzdro v krásném stavu, otázkou zůstává strojek a čelní strana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Po dlouhy dobe jsem otevrel krabici v sejfu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Téměř 70 let od výroby a pořád šlapou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se