Adam G. Odesláno 8. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Takže mi do notesu dali jen noname repráky a nálepku BO? Protože na designu se asi nepodíleli. Na každém šprochu pravdy trochu. Já osobně si myslím, že B&O hraje o dost lépe než pár současných značek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Když to shrnu tak B&O kladé důraz na design - o tom nepochybuju a zbytek už je v pozadí a bere raději díly a technologie od jiných firem? Nie, vyrabaju si vlastne lcd obrazovky a investuju miliony dolarov do nanotechnologii... o elektroniku sa zrejme dlho nezaujimas /nic osobne, stretnutie s cistou dusou je vzdy rozptylenie/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Fakt? Google tvrdi neco jineho. Lcd panels from Samsung, Plasma panels from Panasonic, own picture processing. Ale moc jsem to nezkoumal. Tely maji OK, i kdyz Loewe mi je sympatictejsi. Ja jsem do muziky a audia a tam je to obraz bidy a utrpeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Já byl asi před třemi roky v BO v Londýně na čumendu a hudební systém, který stál už ani nevím, někde okolo 400.000,- kč se mě zdál zvukově o dost horší než moje Yamaha, která stála někde okolo 30.000,-Kč Kamarád muzikant, ten tam byl úplně vyřízenej a říkal, jak je ťen zvuk supér. Vím, že nám tenkrát prodavač říkal, ža na jejich systémy musíš mít prostě sluch, který já nemám, takže pro mě BO nemá asi cenu a i mít ty prašule, tak do něj prostě nejdu. Slepej si taky nekoupí nějákou super telku, že ano" Věci dělají ovšem překrásné, to se musí nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Fakt? Google tvrdi neco jineho. Lcd panels from Samsung, Plasma panels from Panasonic, own picture processing. Ale moc jsem to nezkoumal. Tely maji OK, i kdyz Loewe mi je sympatictejsi. Ja jsem do muziky a audia a tam je to obraz bidy a utrpeni. Pokial si reagoval na moj prispevok tak som skromne dufal ze ten sarkazmus bude spoznatelny o dost jednoduchsie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Jo reagoval a ne nepoznal. Chyba na mem prijimaci. Jsem slameny vdovec a jsem grogy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 (upraveno) ...slovy Pavla Dudka, "kontrola basu, jako kdyz hazis howno na stan"... Ne že bych chtěl nějak extra obhajovat zvuk Bang & Olufsen, ale citovat bastlíře, jehož "legendární" DPA jsou zastaralým mixem nakradených součástek z Tesly a špatně okopírovaného cizího zapojení, mi přijde trošku komické. Nemluvě o "majstrštyku" Ante Audio Integra, což byl snad celým světem napjatě očekávaný zesilovač v ceně cca. půl mega, který se nakonec nekonal.Ale za to vlastně Dudek nemohl. Vždyť on přeci zjistil, že k tak úžasnému zesilovači neexistují dostatečně kvalitní bedny a rozhodl se tedy, že si je postaví.A nakonec je překvapivě nepostavil. Důvodem bylo zcela jistě to, že mu takoví hajzlové, jako jsem já, házeli (už zase) klacky pod nohy.V podstatě si vymyslel zesilovač, nikdy ho nepostavil a důvodem bylo to, že by k němu stejně neexistovaly odpovídající bedny. Já mám ty časáky (AV Revue), kam psal svá moudra, ještě schované. A byla doba, kdy jsem je fakt hltal Edit: no a pak jsem zjistil, že nemám hudební sluch a že si toho Dudka a jeho DPA stejně nezasloužím. Upraveno 9. října 2012 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 (upraveno) OK, je to tvuj nazor, mej ho. Jen to tak trochu vyvolava dojem tupe nenavisti, ne racionalniho postoje. A jelikoz jsem castecne obeznamen s tematem i clovekem, mam nazor zcela jiny, skoro by se dalo rict, ze opacny. Ale tak uz to na svete chodi. Upraveno 10. října 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Mně je B&O velmi sympatická firma již od dob, kdy poprvé vystavovali těsně po revoluci v Brně a my se chodili dívat na ty dizajnové zázraky s otevřenou hubou, neb to nejlepší, co se dalo sehnat, byly komponenty od Technixu v Tuzexu a "jezevčík" od firmy AIWA. Prostě byly to kousky jak z jiného světa. Kdybych na to měl (v té době) klidně bych si něco pořídil. Zvukovou stránku jsem neřešil - neb nemám hudební sluch ani koncertní halu a v obýváku, co mám doma, se rozdíly stejně ztratí. Před pár lety jsem se dokonce hlásil k B&O do zaměstnání - mají fabriku kousíček od nás, bohužel mě nevybrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Mně je B&O velmi sympatická firma již od dob, kdy poprvé vystavovali těsně po revoluci v Brně a my se chodili dívat na ty dizajnové zázraky s otevřenou hubou, neb to nejlepší, co se dalo sehnat, byly komponenty od Technixu v Tuzexu a "jezevčík" od firmy AIWA. Prostě byly to kousky jak z jiného světa. Kdybych na to měl (v té době) klidně bych si něco pořídil. Zvukovou stránku jsem neřešil - neb nemám hudební sluch ani koncertní halu a v obýváku, co mám doma, se rozdíly stejně ztratí. Před pár lety jsem se dokonce hlásil k B&O do zaměstnání - mají fabriku kousíček od nás, bohužel mě nevybrali To asi proto, že nemáš právě ten hudební sluch, né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Myslíš jako to, že mě nevzali? Kua, to mě nenapadlo, ještě že po mně nechtěli zazpívat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 (upraveno) OK, je to tvuj nazor, mej ho. Jen to tak trochu vyvolava dojem tupe nenavisti, ne racionalniho postoje. A jelikoz jsem castecne obeznamen s tematem i clovekem, mam nazor zcela jiny, skoro by se dalo rict, ze opacny. Ale tak uz to na svete chodi. Nenávisti jsem dalek, to mi věř.Na většinu Dudkových zesilovačů finančně mám a to celkem bez problémů (pravda, na ten Ante Audio Integra bych neměl), ale na death a black, co mám rád, by se mi stejně moc nehodily. A na starý thrashový řezačky to asi také není to pravé.Takže fakt nevím, proč by ze mě měla mluvit nenávist či závist. Prostě jsem jen napsal svůj názor.Dudek je v mých očích mluvka a chvástal neschopný přijmout cizí názor a nebýt levných Tesla součástek, tak kdo ví, jestli by DPA svého času vůbec vzniklo. A ač jsem patriot, tak třeba Shan taky slepě neobdivuju a legendární Sněhulák se mi pranic nelíbí vzhledově ani zvukově.(pravda, ale tady se zřejmé jedná o mou předpojatost danou tím, že ve Vráži kromě Shan bydlí i moje tchýně ) Ale teď vážně, nechci se dohadovat, prostě jen Dudka nemusím a když jsem se ještě bavil bastlením různých elektropitchovin, tak ta jeho zapojení mě bavila (děsila) i ve snu. Ale chápu, že třeba tobě ty DéPéÁčka zní dobře. Jak už jsem psal, já fakt nemám hudební sluch. Mně se to prostě zvukově buď líbí a nebo nelíbí Upraveno 10. října 2012 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 (upraveno) Pavla znam osobne, stejne jako treba Ladislava Buntu, nebo Pavla Macuru a jejich produkty taky, historii a mnohe souvislosti taky. Posuzovat nejake soucastky, nekde pred triceti lety, nekde za bolsevika, kdy nesel sehnat ani televizor ani vysavac, je trapne. Pises hlouposti. Stara zidovska moudrost pravi, ze:"Vsechno je jinak." Upraveno 10. října 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Pro mě je Dudek trošku jako Elton.Hrozně moc by chtěl být světovej, ale pořád mu to nějak nejde. Ale dost už o Dudkovi a zpět k Bang & Olufsen.Teď jsem byl týden v Německu a díval jsem se na BeoCenter 2. Designově úžasný, zvukově se mi to moc líbilo.Ta značka je mi sympatická a do moderního luxusního interiéru neznám nic lepšího. Jasně Accuphase zní líp a taky vypadá dobře, ale tohle přeci nejde srovnávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 12. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 BeoCenter 2 je designový skvost, stejně jako BeoLab 8002, který už si dokonce našel své místo v New Yorském muzeu designu. Na jejich produkty se musí dívat "ze široka" dostanete ve srovnání s ostatním hodně dobrý zvuk a k tomu většinou ještě v nadčasovém "balení". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 BeoCenter 2 je designový skvost, stejně jako BeoLab 8002, který už si dokonce našel své místo v New Yorském muzeu designu. Na jejich produkty se musí dívat "ze široka" dostanete ve srovnání s ostatním hodně dobrý zvuk a k tomu většinou ještě v nadčasovém "balení".Tak to pardon, právě ve srovnání s ostatními je ten zvuk imho mizernej a to za násobek ceny. Design je bez diskuze pro mnohé atraktivní. M.j. by mě zajímalo, proč máš tu silnou potřebu B&O zde na fóru za každou cenu obhajovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 12. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Tak to pardon, právě ve srovnání s ostatními je ten zvuk imho mizernej a to za násobek ceny. Design je bez diskuze pro mnohé atraktivní. M.j. by mě zajímalo, proč máš tu silnou potřebu B&O zde na fóru za každou cenu obhajovat... já ho neobhajuju za každou cenu. Prostě se mi líbí jeho produkty a se zvukem jsem spokojeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Prostě se mi líbí jeho produkty a se zvukem jsem spokojeny. nechcem ti naburavat svetonazor, ale pozri na ten /specialne pre teba odblaneny/ krabicoidny bordel.. no ale hra to, ze B-O moze o takom zvuku len snivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Tohle bych tedy doma nechtěl a mohlo by to hrát třeba jako symfonický orchestr. Nechápu, že někomu vadí, co se jinému líbí.. Vždyť od toho tu máme možnost výběru, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 To je pane sestava Akorát to nějak nechápu - stereo posloucháš na jednom a domácí kino na druhém?A takhle ti to stojí vedle sebe a před sebou/za sebou?To mi nepřijde moc hi-fi puristické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se