African Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 nechcem ti naburavat svetonazor, ale pozri na ten /specialne pre teba odblaneny/ krabicoidny bordel.. no ale hra to, ze B-O moze o takom zvuku len snivat Jop, to je ale tedy moc pěkná sestavička, akorát ta místnost je nějáká těsná, pokud tedy není tak 150 metrů dlouhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 ano, to ze su oddelene, to je prave to puristicke. stereo mam jeden system, ten je aktivny, to je ten v popredi, na spartakiadnych znackach, s tym sa nehybe - pri tej hmotnosti to je za trest aj pre mna. dokonca je aj plne symetricky, az na zosilnovac subwoofra, ale tam sa na nic nehram, v tak malom priestore. domace kino pozeram na tom zvysku /jamo D7 THX ultra 2 ci co to je - hra to prekvapujuco slusne/, tam naopak nevadi ze to je nacapene na stene, je to spocitane a navrhnute prave na takuto polohu reproduktorov. prikladam motosurround. inac mi to stoji predo mnou, dakujem za opytanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Jop, to je ale tedy moc pěkná sestavička, akorát ta místnost je nějáká těsná, pokud tedy není tak 150 metrů dlouhá no, dlha je ale nie az 150m, ale ma dva basreflexove otvory, a je cela zatlmena.. dalsie repro uz budu uplne ine, aj dom zacnem formovat pekne od zakladov.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 (upraveno) Prodejem těhlech věcí, myslím hi-fi jsem se mnoho let živil a řekl bych, že poměrně velice úspěšně. Bang&Olufsen je v každém případě slušná designovka s nadprůměrným zvukem, nikoliv však žádný zázrak, špička hi-endu. Osobně bych vždy sáhl po B&W. Slyšeli jste sérii 800 ? Nebudu tady mávat Nautilem. Upraveno 12. října 2012 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 (upraveno) instant: a to je co za bunker? v tom chceš pěstovat nutrie? Jinak B&W je pro mě jednoznačně na repro špici, Nautily jsou zbožným snem stejně jako ty tikající, osobně bych ale vůbec nepohrdl ani 600 řadou. edit: dělá to dobrotu ten gramec položenej na subwooferu v předchozí fotce? (pokud to teda je subwoofer) Upraveno 12. října 2012 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Slyseli. Mockrat. Asi vsechny rady. Dobre. Vyborne. Tohle a Spectral a dobrou pracku a dobrou mistnost a zadne sousedy a je to nirvana. Ale jde to i za mensi prachy s 90 procentni kvalitou. B&O je tak na 35 procentech. Uznavam, ze vzhled je nekdy proste dulezitejsi. Pohoda, nemam s tim problem. Vadi mi, kdyz nekdo rika, ze Megane Cabrio v kuzi, s kolama v chromu a ve vinove metle jezdi lip, nez sedan Cecko, nebo trojka Bawo v zakladu a v zakladni modre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 (upraveno) to Hasňa - koho míníš v tom květnatém přirovnání ? Eh, snad mou maličkost ? Nechci Ti ubírat znalosti ve všech možných oblastech, ale v téhle by nebylo úplně nejlepší se se mnou přít. Upraveno 12. října 2012 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 (upraveno) instant: a to je co za bunker? v tom chceš pěstovat nutrie? Jinak B&W je pro mě jednoznačně na repro špici, Nautily jsou zbožným snem stejně jako ty tikající, osobně bych ale vůbec nepohrdl ani 600 řadou. edit: dělá to dobrotu ten gramec položenej na subwooferu v předchozí fotce? (pokud to teda je subwoofer) ten bunker je ozvucnica hornoveho subwoofra - taky akoby nautilus nalezato trochu sa zaujimam o extremne konstrukcie v hifi, inac tu to konci /vid obr./ +LINK ...kam sa hrabe B-O, Amar Bose a spol. gramec dobrotu robi, ja ho nepouzivam len mi je luto ho vyhodit, bol to moj prvy gramofon.. ale inac hra aj na woofri, woofer ma 7cm mdf steny. drobecek Upraveno 12. října 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Slyseli. Mockrat. Asi vsechny rady. Dobre. Vyborne. Tohle a Spectral a dobrou pracku a dobrou mistnost a zadne sousedy a je to nirvana. Ale jde to i za mensi prachy s 90 procentni kvalitou. B&O je tak na 35 procentech. Uznavam, ze vzhled je nekdy proste dulezitejsi. Pohoda, nemam s tim problem. Vadi mi, kdyz nekdo rika, ze Megane Cabrio v kuzi, s kolama v chromu a ve vinove metle jezdi lip, nez sedan Cecko, nebo trojka Bawo v zakladu a v zakladni modre. 801ky som mal doma asi mesiac, s mekintosom koncakom, no dodnes spominam.. inac chudak autor vlakna, sme sa mu tu nasackovali jak opiti kamarati z vojny, hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 No tak to je pěknej svatostánek, včetně koberce na modlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 (upraveno) Snow: Ne, nepolemizuju s tebou,souhlasim s tebou. Reagoval jsem na tvuj dotaz kdo ze slysel 800 radu od B&W. A pak jsem nasledne pokracoval v polemice s adorovateli B&O tim automobilovym prirovnanim. Asi jsem to mel viditelneji oddelit. Upraveno 12. října 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 O.K. Jakou máš vlastně sestavu ? Hledal jsem dlouho, hodně dlouho, i když to je asi problém lidí tzv. od fochu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 (upraveno) Mam BVaudio. Upraveno 12. října 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Kvalitně jsi zásobený, byl by si můj oblíbený zákazník. Možná bych Ti dal slevu Edit - jaký máš gramofon a jaké komponenty ? Já jsem si všechno postavil z Accuphase včetně pračky, vyblbnul jsem se s kabeláží. To je dobrá věda. K tomu jsem připích B&W 800 Diamond. hehe.. ja som ako studak niekedy predaval hifi, este v 90tych rokoch.. vitaj kolego gramofon je kolovratok tesla nc500, to fakt nestoji za zmienku, nikdy som nebol na gramofony. nemam nic proti len som pohodlny sa o to starat. a tiez ked som prvykrat pocul poriadny CD player, zistil som ze to nie je az tak uplne stratene s tym digitalom.. pocuvam na integra research pre-ampe a koncaku - spodne dve poschodia na obrazku - co je 7 kanalov plne symetrickych. predzosilnovac je taky modularny system, ja ho mam plny tych vsetkych cartridgov, je k tomu navod jak biblia, ale robi sa s tym lahko, je to plne customizovatelne. CD/DVD/SACD Onkyo DV-SP1000. Kable ti ani neukazujem lebo ti pride zle kolko ich je, ale su to vsetko symetriky tak tam to s kvalitou nie je take horuce. integra research predchadzal Integre, bol to spolocny projekt Onkya a BAT /Balanced Audio Technology/. stereo mam vlastnej konstrukcie, menice Focal, kevlarove stredy a titanova inverzna kalota. Woofer 25cm papier so sklenenymi vlaknami, k tomu je nejaky slusnejsi amp modul ale musel by som to rozobrat aby som si spomenul na znacku. plus nejaky zbridgovany sestkanalovy Rotel koncak, aktivny trojpasmovy cross/DSP Behringer.. a prasive MagioTV /uz som upgradol satelit tak im to musim vratit/ nejake obrazke - trochu sa pokochajte. sam si obcas odmotam par imbusov na DVD playeri a kocham sa. Takto nejako sa to robi, ked sa to vie. Link Nautily ma inac stale lakaju, ale som lenivy sa motkat okolo toho. Toto hra slusne a ten priestor.. to z pasivneho crossu dostat je maly zazrak, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Mam BVaudio. ...dobra volba, u mna boli na shortliste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Zajímavé, s touto firmou jsme však bohužel nikdy neobchodovali, tak nemám naposloucháno a nyní už hi-fi studia nenavštěvuji. Nicméně docela mě zaujala, pojedu se podívat, respektive poslechnout. Máš ji už dlouho ? A na jakých repro provozuješ ? Ještě malá poznámka k Tvému příspěvku. Psal si mimo jiné pračce a žádných sousedech. Accuphase jsou mrcha, úžasně citlivé na sinusoidu a pračka je téměř nutností, jinak bych hudbu značně degradoval. Sousedy bych nerušil, hudbu poslouchám jen velmi, velmi potichu, reproduktory jsem vybíral podle tohoto kriteria a nebylo to vůbec jednoduché jak by se na první pohled tedy spíše poslech zdálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Tak vida, já začal v roce 1994. Firma frčí dál, vystoupil jsem v roce 2005 kvůli zcela zničenému zdraví. Sestavu máš ovšem parádní. Dřív jsem šel také cestou jednotlivých komponentů, ale nakonec jsem zakotvil u jedné značky, kde mi pěkně ladí všechno dohromady. Pračka, zesilovač, koncové zesilovacě, tuner, cd, víc nepotřebuji. Když se podíváš na stránky, mají všechno v té nejvyšší kvalitě.Jediné co mám od jiné firmy je cívkový magnetofon REVOX. Ten si držím spíš jen nostalgicky. Gramofon už nemám, desky jsem prodal. Dnes bych si nafackoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Já si do auta teď koupil todle, hraje to docela dobře akorát to je občas zarušený. Takže přemejšlím, že bych si k tomu dokoupil taky tu pračku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Ono prave v aute pracku nepotrebujes.. skor kavovar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam G. Odesláno 13. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Autor vlákná není vůbec rozhněvaný. Naopak jsem rád, že se ta diskuze takhle krásně rozjela. Jestli jste si všimli, já chtěl postřehy a zkušenosti a nechci stát za tím, že B&O je špička. Naopak, mám mysl otevřenou a rád vstřebám zkušenosti od těch co tomu rozumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se