Roman Šula Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 No, samozřejmě zážitek z hororu nebo ekšnu je ve vícekanále větší, ale vycházím z toho, co jsem ochoten na DVD vůbec vlastnit a koukáním marnit čas. Většina toho, co na DVD mám, nejsou filmy, ale záznamy koncertů. Proto taky směruji i videoprojekce zvuk směrem k hudbě, nikoliv dialogům a efektům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 Roman Šula napsal: No, samozřejmě zážitek z hororu nebo ekšnu je ve vícekanále větší, ale vycházím z toho, co jsem ochoten na DVD vůbec vlastnit a koukáním marnit čas. Většina toho, co na DVD mám, nejsou filmy, ale záznamy koncertů. Proto taky směruji i videoprojekce zvuk směrem k hudbě, nikoliv dialogům a efektům. Každý máme jiný potřeby, mojí potřebou je pořádný kinový zážitek s kámoši a hromadou popcornu s takovým zvukem že když vybafne příšera spoza rohu tak popcorn letí do metrové výšky za 43 sekundového jekotu... Rád takto marním svůj čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSyk Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 Konečně někdo, kdo ví, co tady někteří nechtějí ani tušit (Roman Šula) Už jsem si připadal se svými předchozími příspěvky jako exot a prudič :) Mimochodem, kdo chce slyšet "hodně muziky", ať si koupí repro GENELEC (stačí i ty relativně "levnější"). Odhalují až na kost a o to jde... teda někomu... někdo chce, aby to znělo co nejlíp Ale každý pase po něčem jiném a každý na to má právo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 MiSyk napsal: Konečně někdo, kdo ví, co tady někteří nechtějí ani tušit (Roman Šula) Už jsem si připadal se svými předchozími příspěvky jako exot a prudič :) Mimochodem, kdo chce slyšet "hodně muziky", ať si koupí repro GENELEC (stačí i ty relativně "levnější"). Odhalují až na kost a o to jde... teda někomu... někdo chce, aby to znělo co nejlíp Ale každý pase po něčem jiném a každý na to má právo. U mě proběhla taky doba kdy jsem investoval desetitisíce do kabelů ze superčistýho stříbra, měnil repráky, měnil kabely mezi CD a zesíkem, (vše mně zůstalo a slouží dál) po čase to člověka tak trochu omrzí, protože to co má na zvuk největší dopad nejsou ani tak kabely a repráky za statisíce, ale správně vytuningovaná poslechová místnost která je v domácích podmínkách těžko dosažitelná a to jak z hlediska technického tak designového kompromisu, proto by se měl člověk i v tomto oboru, tak jako všude, pohybovat někde na zlaté střední cestě nejít do extrému v podobě kina z krabice nebo blikající věže a zase naopak nesnažit se neustále hledat nějaké variace v neustálých výměnách kabelů, stejně bude na světě pořád někdo na koho prostě mít nebude :-) Měl bys pro mě nějakou radu ohledně mého původního dotazu jakej DVD přehrávač s HDD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSyk Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 Bohužel, vůbec se v tomhle nevyznám.... O co víc se dokážu pitvat v hudbě, o to víc mě nechává "obraz" v klidu. Vlastním 50Hz televizor, přijímám analogově 4 české kanály (NOVA má duchy) a sportovní přenosy si nahrávám na 2-hlavé VHS. Někdo holky, jiný vdolky Přeji šťastnou ruku při nákupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Šula Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 Taky mám raději hudbu než filmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2007 midloch napsal: Vidím že se tady schází i zkušení audiofilové alias netopýří uši... Mám teď takové dilema a rád bych se zeptal jestli by mi někdo mohl poradit, dosluhuje mi můj 7 letý DVD přehrávač Sony a rád bych ho obměnil za DVD přehrávač /rekordér s HDD asi tak 250Giga. Jsem DENONISTA ale Denon nic podobného nevyrábí, chtěl bych maximální kvalitu obrazu a zvuku co se týče na domácí kino. Přemýšlel jsem o nějakém Pionýrovi, nebo nevíte jestli někdo z renomovaných výrobců vůbec DVD s HDD nabízí? Myslím výrobce jako NAD, Yamaha, Marantz, Denon, Onkyo atd... Díky moc Pioneer je extraliga, bohužel mi neříká pane P.S. omlouvám se a kvalitu fotek High-End 1080p DVD Recorder with 500GB Hard Disk Build a digital library in your living room: access all your digital photographs, camcorder footage, television programmes and favourite movies ? even your music ? from a single source. With a massive 500GB Hard Disk Drive, you can play and record ? even print ? almost everything. Rip CDs, upload digital images or compressed audio files at high speed, from disc or via the front-in USB host. Copy and edit footage from your camcorder via the DV-In. You can also create a JPEG slideshow, whilst compressed audio is being played, or even print photographs from the hard disk via a PictBridge-compatible USB printer. You?ll get the best in enhanced picture processing; the DVR-940HX-S incorporates our newly designed VQE10 core video chipset, which enables a scaling option up to 1080p via HDMI. So you?re guaranteed the highest viewing resolution, regardless of the source. The DVR-940HX-S also has an integrated digital DVB-T tuner. And if you're watching TV, time becomes less of a challenge. You can pause live TV, or use Chase Play ? which allows you to playback the programme you?re recording, while you?re recording it. In the event that you do require more space, the DVR-940HX-S has an eSATA terminal, which means you can add an external hard disk. And above all, the system is easy to use; one straightforward remote gives you quick and easy access to all the functions you need. Watch a demo video of the DVR-940HX-S Main Features DVR-940HX-S Plays DVD-Video, DVD-R, DVD-RW, DVD-R dual layer DVD+R, DVD+RW, DVD+R double layer DVD-RAM CD, SVCD, VCD, CD-R, CD-RW MP3, WMA, JPEG, DivX Records DVD-R, DVD-RW, DVD-R dual-layer DVD+R, DVD+RW, DVD+R double layer DVD-RAM Hard Disk Drive (HDD) 500 GB Max. Recording Time (HDD) 1422 hours Recording Modes 7 Modes: XP, SP, LP, EP, SLP, SEP and Manual TV Tuner Digital (DVB-T) Electronic Programme Guide Digital and Analogue ShowView Yes Digital Jukebox Yes Entertainment Engine Yes Pause Live TV Yes Chase Play Yes One Touch Recording Yes High Speed Copy Yes Terminals 2 x RGB Euro-SCART, 1 x RCA in/out, 1 x S-Video in/out, 1 x Component out, 1 x Coaxial out, 1 x HDMI out (1080p compatible), 1 x DV in, 1 x USB, 1 x eSATA Recording DVR-940HX-S Media DVD-R, DVD-RW, DVD-R dual-layer DVD+R, DVD+RW, DVD+R double layer DVD-RAM Preset Recording Modes 6 Modes: XP, SP, LP, EP, SLP, SEP Manual: 32step + 1 (LPCM) Max. Recording Time by Mode XP: 106 hrs SP: 212 hrs LP: 427 hrs EP: 638 hrs SLP: 850 hrs SEP: 1064 hrs MN: 106-1422 hours 32step+1(LPCM) Pause Live TV: Automatic Recording Yes One Touch Recording Yes Video+ Yes VPS/PDC Yes/Yes G Code Yes Variable Bit Rate Recording Yes Linear PCM Recording Yes One Touch DV Import Yes DV2 Stream Audio Downmix Yes Editing Accuracy: Frame (VR Mode), Chapter Editing, Undo (except DVD-RAM) Original Input Title Name, Erase Title, Protect Title Erase Chapter, Divide Chapter, Combine Chapter, Erase Part, NAVI Mark Playlist Input Title Name, Add Title, Erase Title HDD Functions DVR-940HX-S External HDD Connection Yes Group Yes Maximum number of titles 999 One Touch Copy Yes High Speed Copy Yes Optimized Copy Yes Rate Conversion Copy Yes Disc Backup Yes Recovery Recording Yes Playback DVR-940HX-S Media DVD-Video, DVD-R, DVD-RW, DVD-R dual layer DVD+R, DVD+RW, DVD+R double layer DVD-RAM CD, SVCD, VCD, CD-R, CD-RW MP3 Yes WMA Yes JPEG Photo Viewer Yes DivX Playback Yes PAL/NTSC Yes/Yes Virtual Surround Yes Advanced Disc Navigator Yes Chase Play, Playback with Recording Yes Commercial Skip / Back Yes/Yes Picture Quality DVR-940HX-S Video Quality Enhancer (VQE10) Yes Pure Cinema Progressive Scan Yes Digital Noise Reduction Yes Video DAC 10-bit/108 MHz Digital Timebase Corrector Yes Connections Terminals DVR-940HX-S Input 1 SCART 1RCA 1 S-Video Output 1 SCART 1 RCA Component Video output 1 S-Video Coaxial Digital Audio HDMI HDMI Interface Yes eSATA Terminal Yes DV Terminal (IEEE1394) Yes USB Yes G-LINK (STB Control) Yes CI Card Slot Yes Miscellaneous DVR-940HX-S Remote Control Jog type Auto Clock set up Yes Channel preset download Yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 to SNOW: díky moc, taky jsem o pinckovi uvažoval jako asi o nejlepší alternativě, podívám se ještě někde po cenách a půjdu do něho... Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 midloch napsal: to SNOW: díky moc, taky jsem o pinckovi uvažoval jako asi o nejlepší alternativě, podívám se ještě někde po cenách a půjdu do něho... Díky! Až někde zjistíš slušnou cenu, hoď sem odkaz, pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 To Kamil: Pokud chceš koupit v Čechách, tak slušný ceny mají tady http://www.studioline.cz/?sec=item_detail&...cat=987&id=7562 . Loni jsem kupoval Yamahu RX-V2600 a repro Martin Logan a cenu mi dali dobrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Taky jsem trochu pohledal a zatím nejlépe jsem ho našel tady: http://www.dno.cz/product_detail.php?id=26656 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Kdyz sluchatka, tak Senheiser Orpheus. Jo a sluchatkovy zesilovac v tomto pripade neni treba resit, je v cene . Btw, mel jsem tu moznost tato sluchatka chvili poslouchat na jedne z prvnich HighEnd vystav v Don Giovani - opravdovy zazitek. Jsou i jina skvela elektrostaticka sluchatka, napr. od fy STAX, ale ceny jsou opravdu drasticke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 ... co sluchatkovy zesilovac AU/RA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Kamil napsal: Taky jsem trochu pohledal a zatím nejlépe jsem ho našel tady:http://www.dno.cz/product_detail.php?id=26656 Nedoporučuji, vhodný může být např. individuální dovoz z BRD, patrně největší sortiment má gigant Mediahall, např. na předměstí Berlína, na obchvatu A1 Ring je slušný kolos s obrovským výběrem spotřební elektroniky a ohromným výběrem CD, omluvte ty superlativy, ale chce to vidět na vlastní oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Skeleton napsal: ... co sluchatkovy zesilovac AU/RA? Jo, tak to je klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr29 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Myslím, že nikdo neodpověděl na téma kvalita sluchátkového výstupu u dobrého int. zesilovače, např. Accuphase řady E a sluchátkového zesilovače třeba okolo 30 tis. Porovnával to někdo? Poslech na sluchátka 30-40tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 (upraveno) Na head-fi si pár lidí sluchátkový výstup integrovaného Accuphase řady E pochvaluje, ale vypovídací hodnota je imho blízká nule. Pokud ten Accuphase máš, klidně si pro porovnání objednej z eshopu dedikovaný headamp a ani nemusí stát 30 tisíc. už za 10-12 můžeš mít velmi transparentní strojek. A pokud ti nebude vyhovovat, do dvou týdnů vrátíš. https://www.muziker.cz/topping-audio-a90-silver Upraveno 16. února 2022 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 ono taky zalezi jaka sluchatka, ze... jestli to budou nejake citlive IEM, tak bych s tim nevidel problem, ale u kolegy jsem zkousel moje planary a jeho Audiolab na to proste nema vykon, hralo to velice spatne, navic sluchatka za 30-40t asi nebudes chtit pripojit prez jack, ze ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 Výkon dodávaný sluchátkovým výstupem je jen jedním z parametrů. “Zabít” to mohou i věci jako impedance, šum atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 16. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2022 pokud ten zesilovač není schopný dát do sluchátek alespoň 4W na 32Ω tak je to pro "sluchátka za 30-40" nepoužitelné si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se