Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 10. 10. 2012 v 18:21, Seamaster napsal:

A nehty si strihas sam, nebo porad mamka? Pouzij google a mas obrazku jak v Blesku :smile_anim:

Fakt dík za radu,mamí....! Tak se tu na to vykašlem a budem si gůglit.Nezajímá :D a o Blesku mi nemluv,teda nepiš,naposled když jsem tam byl,nic moc.Mám slíbený origo fotky,žádnej googl i s konzultací.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Návštěvník beeep
Odesláno

hodinky nádherný opravdu,doufám že se k nim taky někdy dopracuji,

Odesláno

Tak jsem se rozhodl vyzkoušet,jestli to jsou potápky nebo jenom taková navoněná fajnovka,hodil je zpátky na gumu a vyrazil do čestlic zdolat pár tobogánů,divokou řeku a pár vln no a zjistil jsem že přežily všechno OK(tak jako moje starý kusy :D ).

Odesláno

Po nějaké době se vracím k tomuto vláknu.Tak jako pořádný chronomagor potřebuji neustálou změnu a všelijaký to porejpáníčko.Obědnal jsem si na zkoušku ve Strapshopu gumový řemen s bezpečnostní sponou.

http://www.strapshop...e/rios-richmond Důvody,které mě k tomu vedly,byla jednak snaha o zachování původní originál gumy v neporušeném stavu ( já jsem příšernej puntičkář ) tak nespokojenost s origo gumou kvůli klasícké přezce.Balíček dorazil z shopu velice rychle a opravdu v profesionálním provedení :thumbsup_anim: .Po rozbalení mě okamžitě překvapila kvalita gumového řemene,zároven i kvalita materiálu spony,kde jsem se trochu obával.Jak se ukázalo,mé obavy byly neopodstatněné. :thumbsup_anim:

Na sponě jsem uvítal možnost jemného doladění řemínku a i její funkčnost.Jak sedí na hodinkách posudte sami,ale pocit mám stejný jako s origo řemenem,bude se jen zlepšovat,až řemen dostane správný tvar.U stěžejek se mi zdá že netrčí tak jako origo a zároven je beze vzoru což¨mi vyhovuje.Vše na přiložených fotografiích.Vidím to jako jednu z cest jak uchránit origo a nahradit cenově úplně jinde ale kvalitně a funkčně zpracovaným řemenem.Další fotku jsem si dovolil s malým kouskem do mé sbírky,no nejsou to hodinky,ale i tak mě potěšil.

med_gallery_17935_231_64854.jpgmed_gallery_17935_231_835373.jpg

med_gallery_17935_231_330007.jpgmed_gallery_17935_231_1238816.jpg

med_gallery_17935_231_903635.jpgmed_gallery_17935_231_804408.jpg

Odesláno

vypadá toss tím slušně, je pravda jak je bez vzoru dá to hodinkám pěkně vyniknout:smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...