Daemonultimate Odesláno 10. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2012 V 10. 10. 2012 v 11:39, Cyber napsal: ten kaučuk prostě divně trčí, za mě tah, a ideálně mesh Taky už se těším až sem s tím meshem někdo hodí foto
Seamaster Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 foto z WUS, tohle je novy tah, casto se jeste pouziva mesh puvodne na stary Ploprof s jinou sponou.
Daemonultimate Odesláno 10. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Pěkný,ještě tu druhou stranu,prosím
Seamaster Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 A nehty si strihas sam, nebo porad mamka? Pouzij google a mas obrazku jak v Blesku
Daemonultimate Odesláno 10. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2012 (upraveno) V 10. 10. 2012 v 18:21, Seamaster napsal: A nehty si strihas sam, nebo porad mamka? Pouzij google a mas obrazku jak v Blesku Fakt dík za radu,mamí....! Tak se tu na to vykašlem a budem si gůglit.Nezajímá a o Blesku mi nemluv,teda nepiš,naposled když jsem tam byl,nic moc.Mám slíbený origo fotky,žádnej googl i s konzultací. Upraveno 10. října 2012 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 10. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2012 V 10. 10. 2012 v 18:21, Seamaster napsal: A nehty si strihas sam, nebo porad mamka? Pouzij google a mas obrazku jak v Blesku Sakra ten Blesk mi zatemnil mozek,že jsem Tě zapomněl upozornit,že mamku už 7 let nemám.
Návštěvník beeep Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 hodinky nádherný opravdu,doufám že se k nim taky někdy dopracuji,
Daemonultimate Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Tak jsem se rozhodl vyzkoušet,jestli to jsou potápky nebo jenom taková navoněná fajnovka,hodil je zpátky na gumu a vyrazil do čestlic zdolat pár tobogánů,divokou řeku a pár vln no a zjistil jsem že přežily všechno OK(tak jako moje starý kusy ).
Daemonultimate Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Po nějaké době se vracím k tomuto vláknu.Tak jako pořádný chronomagor potřebuji neustálou změnu a všelijaký to porejpáníčko.Obědnal jsem si na zkoušku ve Strapshopu gumový řemen s bezpečnostní sponou.http://www.strapshop...e/rios-richmond Důvody,které mě k tomu vedly,byla jednak snaha o zachování původní originál gumy v neporušeném stavu ( já jsem příšernej puntičkář ) tak nespokojenost s origo gumou kvůli klasícké přezce.Balíček dorazil z shopu velice rychle a opravdu v profesionálním provedení .Po rozbalení mě okamžitě překvapila kvalita gumového řemene,zároven i kvalita materiálu spony,kde jsem se trochu obával.Jak se ukázalo,mé obavy byly neopodstatněné. Na sponě jsem uvítal možnost jemného doladění řemínku a i její funkčnost.Jak sedí na hodinkách posudte sami,ale pocit mám stejný jako s origo řemenem,bude se jen zlepšovat,až řemen dostane správný tvar.U stěžejek se mi zdá že netrčí tak jako origo a zároven je beze vzoru což¨mi vyhovuje.Vše na přiložených fotografiích.Vidím to jako jednu z cest jak uchránit origo a nahradit cenově úplně jinde ale kvalitně a funkčně zpracovaným řemenem.Další fotku jsem si dovolil s malým kouskem do mé sbírky,no nejsou to hodinky,ale i tak mě potěšil.
Daemonultimate Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2012 (upraveno) Tak opravdu,řemínek beze vzoru daleko více zvíraznil hodinky jako takové.Ještě časem přidám nějakej ten koženej vodě odolnej. Upraveno 19. října 2012 uživatelem Daemonultimate
Moty Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 vypadá toss tím slušně, je pravda jak je bez vzoru dá to hodinkám pěkně vyniknout:smile_anim:
Kristian.nov Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Vypadá slušně, ale nemůžu si pomoct, na PO prostě patří tah... vše ostatní jim dává body dolů.
spartakcz Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Nádhera, ale asi bych volil tah... Ale i tak, nádhera.
jencekgs Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Mám rad hodinky na tahu, ale tyto se mi líbí i na gumě a to moc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se