El Nano Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Zdravím, po asi čtyřech měsících nesouvislého vybírání, poznávání, zkoušení a zaobírání se hodinkama vůbec jsem si jedny konečně vybral. A dostal je ke spožděným osmnáctinám. Jsou to vlastně první pořádné hodinky. Možná se tady někomu nebude líbit slovo pořádné, ale říkám si, že na začátek (i když to není automat) nejsou vůbec špatný. Od začátku jsem chtěl hodinky na tahu s tím, že řemen se dá vždycky nějaký sehnat. Líbily se mi Tissot PRC 200 s bílým ciferníkem a tahem, ale po čase se mi nějak okoukaly a vadilo mi, že na většině modelech byla špatně usazená sekundovka a trefovala se mezi body na ciferníku. Takže jsem zkončil u Certiny. Jsou na pásku a jsou jednoduše super Akorát jsem myslel, že mají šroubovací korunku. Zjistil jsem to z více zdrojů, ale prostě není z toho se ale nezblázním. - pohon má na starosti strojek ETA G10.961 - průměr je 42 mm bez korunky- safír- GMT čas- stopky max. 12 hod.- datum
panedge Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Krásný Certinky,gratuluju.Ten bílej cifr se mi moc líbí.
NIGHTinGALE Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Jsou super, vybral sis dobře. Ten GMT ukazatel v subciferníčku je povedenej a ta velká červená šipka krásně přehledná.Já mám Certinu rád, takže gratuluju.A ta poslední fotka, která ukazuje, jak je ciferník krásně plastickej, je povedená.
Slim_brno Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Nejsou ti trochu velký? Možná blbej úhel fotky... Jinak krásný hodinky. K osmnáctinám paráda!
vraby Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 (upraveno) Gratuluji,po těch jsem jeden čas koukal,pěkné hodinky. Ta brzda kolik dát peněz za quartz u mě stále funguje. Klidně udělej ještě nějaké fotky.(lumi,noční) Upraveno 5. října 2012 uživatelem vraby
Daemonultimate Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Na začátek dobrý výběr,hodinky na sport i do saka,tak at Ti spokojenost vydrží
El Nano Odesláno 6. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Ne, velký ani ne, to dělá ta fotka:) Nejsou ti trochu velký? Možná blbej úhel fotky... Jinak krásný hodinky. K osmnáctinám paráda!
El Nano Odesláno 6. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Dík za příznivé komenty! Jinak nafotím a přidám nějaký lumi fotky, není problém.
El Nano Odesláno 7. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Tady to je Gratuluji,po těch jsem jeden čas koukal,pěkné hodinky. Ta brzda kolik dát peněz za quartz u mě stále funguje. Klidně udělej ještě nějaké fotky.(lumi,noční)
bengoro Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 DS Podium byly taky moje první pořádné hodinky. Dodnes je mám. Gratuluji.
McMac Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Ahoj! Mám ty samé, ale s černým ciferníkem. Řemen mám také černý - koupil jsem si extra ten z Tvého modelu :-) Samozřejmě Ti volbu chválím! :-) Zdraví Mac
El Nano Odesláno 16. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Ty jsem měl taky na ruce a rozhodoval jsem se jestli černé nebo bílé. Škoda, že není ten bílej cifr taky na tahu, ten bych chtěl sehnat. Ahoj! Mám ty samé, ale s černým ciferníkem. Řemen mám také černý - koupil jsem si extra ten z Tvého modelu :-) Samozřejmě Ti volbu chválím! :-) Zdraví Mac
CEGY Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Ja jsem dostal k 18 Casio G-shock, ale to už je dýl. Jinak hodinky moc pěkný. Ale teprv to začíná.
El Nano Odesláno 16. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Taky bych řekl, že to začíná. Myslel jsem si, že koupí hodinek bude konec, ale stejně sem pořád chodím a chodím... Ja jsem dostal k 18 Casio G-shock, ale to už je dýl. Jinak hodinky moc pěkný. Ale teprv to začíná.
McMac Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Já jsem se vlastně rozhodoval stejně, ale ty Tvoje mi přišly, řekněme, až příliš formální. Na tah jsem se ptal a stojí prý přes 2-3 tis, ale k němu musí být ještě jiná spona a ta stojí asi 1200 Kč. Což je dohromady celkem drahý špás. K černému ciferníku se tah hodí (dokonce je i verze přímo z výroby), ale na ten stříbrný bych si dal pozor ohledně designu :-)Ty jsem měl taky na ruce a rozhodoval jsem se jestli černé nebo bílé. Škoda, že není ten bílej cifr taky na tahu, ten bych chtěl sehnat.
El Nano Odesláno 17. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Souhlasím, bílé nemaj až tak sportovní look, ale to jsem ani nechtěl moc. Na to si někdy třeba seženu nějaký potápky od Seika, ty se mi začly líbit. Nejlepší bylo, že jsem měl zarezervovaný černý na tahu a že si je jen vyzvedu a jdu. Slečna byla stašně ochotná a ukázala mi ještě tyhle a bylo Já jsem se vlastně rozhodoval stejně, ale ty Tvoje mi přišly, řekněme, až příliš formální. Na tah jsem se ptal a stojí prý přes 2-3 tis, ale k němu musí být ještě jiná spona a ta stojí asi 1200 Kč. Což je dohromady celkem drahý špás. K černému ciferníku se tah hodí (dokonce je i verze přímo z výroby), ale na ten stříbrný bych si dal pozor ohledně designu :-)
El Nano Odesláno 6. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Pořád si je nemůžu vynachválit a říkám si jak dobře jsem si vybral první hodinky
Fishi Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Na svoje první hodinky nedám taky dopustit, pěkná volba.
misoo Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 gratulujem, supr volba nielen na prve hodinky !!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se