ondrac Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Zdravím všechny! Jelikož nejsem schopen se rozhodnout, které budou lepší, poprosil bych vás o názor...které???
Jerryl Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 O těchto konkrétních modelech mnoho nevím. Nejsem elektrikář. Neuvažoval si o mechanických? jsou levnější a tikaj. Z lidovejch značek mám Seiko nejadši. U těch Citizenů vidím, že jsou titanový. To samo je důvod, abych je nechtěl. Titanový hodinky jsem si zkoušel jednou, a měl jsem pocit že jsou nějak ošizený, váha jako plastový. Bylo mi to nepříjemný. Tím titan neodsuzuju, jen není pro mne.
ondrac Odesláno 6. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Díky za názory! Podle toho co jsem našel, tak Citizen mají 40mm (zřejmě bez korunky) a Seika 45mm včetně. Ještě pro doplnění, nedávno jsem si koupil Seika snt007 k obleku, který nosím denně po-pá, takže teď sháním nějaké na volný čas...automaty asi nee, protože by celý týden ležely a nevydržely by...proto kinetic nebo snad ty Citizeny... Titan by mi nevadil, je hodně lehký, na což jsem ale zvyklý, už jsem jedny takový měl...
kubson Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 z techto dvou modelu urcite citizeny - uz jenom kvuli te vodotesnosti a taky jsou moc pekne..
Jerryl Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Tak to jo, jinak jsem zapomněl napsat, že s těch 2 se mi líbí víc ty Citizeny. Hodně štestí při výběru.
Tazatel Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Citizeny jsou podle fotky pohlednější a udrží se při chodu i když budou někde delší dobu vystavené a nebudou se aktivně nosit, zato ty Seika se po nějaké době nenošení zastaví. Takže volil bych určitě Citizen.
ondrac Odesláno 6. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Můžu ještě poprosit o stručný důvod, proč právě ty, který jmenujete??? Díky za odborné zhodnocení! :-)
pavel23 Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Citizen a co citizen pilot eco drive ty jsou ještě lepší a třeba i rádiem řízeny z německa.
Kid_A Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 citizen citizen citizen. smím-li se zeptat: za kolik je ta nádhera?
ondrac Odesláno 7. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2007 za kolik? no pokud správně počítám, tak za 6 tis. ještě bych se zeptal, jak dlouho odhadujete, že vydrží ty Seika kinetic? já někde četl, že opravdu dlouho, pokud je budu nosti o víkendu a možná někdy v týdnu večer, že to bude naprosto v poho...
ondrac Odesláno 7. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2007 ještě mě napadá...nedávno jsem tady četl, že u některých hodinek se u titanu přidává na povrch nějaká vrstva, aby hodinky nebyly tak snadno poškrábatelný, jak to u titanu bývá...nevíte náhodou někdo, jestli je to případ i těchto Citizenů...?
Viktor Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 U Citizen se ta povrchová úprava titanu jmenuje Duratect, tyhle to nemají. Ale jsou moc pěkný . Mimo jiný mají i plný koncový články tahu, což v týhle cenový kategorii není běžný.
Jerryl Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Sice na dýnku píšou neotvírat, ale já bych ty střeva strašně rád viděl. Co to kecám, to je Eco-drive. Já bych chtěl vidět toho kinetika. Tam se aspoň něco hejbá.
petr a. Odesláno 10. února 2007 Nahlásit Odesláno 10. února 2007 Citizeny jsou podle fotky pohlednější a udrží se při chodu i když budou někde delší dobu vystavené a nebudou se aktivně nosit, zato ty Seika se po nějaké době nenošení zastaví. Takže volil bych určitě Citizen. Pro upřesnění,ta nějaká doba je 180 dní. Což bych řekl ,že je dostatečné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se