Přejít na obsah

severes

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak koukám,že pán bude asi hodně "rovnej",mě nabízel Heuery(poslal mi konkrétní odkaz),který jsou stále v prodejním vlákně,neuzavřeným,navíc aktualizovaným,s tím,že jsou to přesně ONY!Na otázku,zda je to jen ten daný model,nebo konkrétně ty z inzerátu,napsal,že jsou to ty z inzerátu...čili trochu sedmilhář...předpokládám,že s podobnou zkušeností nás tu bude vícero....

Návštěvník severes
Odesláno

je to otazka nabidky a poptavky, kdyz Vam nabidka nevyhobvuje, staci rict NE, urazky od clena KOKOTA Peta-Bikera jsou myslim zbytecne:) severes - biker.

Odesláno

je to otazka nabidky a poptavky, kdyz Vam nabidka nevyhobvuje, staci rict NE, urazky od clena KOKOTA Peta-Bikera jsou myslim zbytecne:) severes - biker.

Omlouvám se, že Kubovi zasírám vlákno, ale Ty jsi totální Jeliman.

Tvé SZ začínají "Nabízím xxxx". Neumíš pozdravit, píšeš nesmysly a ani se nepodíváš, jaké hodinky prodává někdo a nebo nabízí. Když jsi mi napsal na Omegy (Bondovky), nabízel jsi 49. měl jsem Ti volat. Já Ti slušně napsal - je to quartz a Ty jsi se už ani neobtěžoval odepsat.

Nazdar

Odesláno

Prosím o promazání OT a názor na severese si každý udělá sám.

Btw, otázka nabídky a poptávky funguje na principu oboustranného zájmu. Severesi, ty máš nabídku (nesmyslně málo peněz), kterou nikdo nepoptává. Kdyby jsi mi napsal, že chceš slevu dvojku, protože pojedeš z Ostravy, tak to pochopím. Že chci za hodinky 70 a ty mi bez pozdravu nabídneš 50, tak to je opravdu trapné.

Odesláno

Jelikož se tady vyskytl nějaký flame ohledně prodejů a nákupů člena severes, chci vám tímto nabídnout možnost se vyjádřit ke zkušenostem s ním. Prosím komentujte slušně a věcně

• po měsících...
Odesláno

Tak s panem "severesem" bych obchod nedoporučoval uzavírat a ni s ním jednat - je naprosto nekorektní. Jen aby docílil jím vysněné slevy, tak mu není trapný vydírat blbým chytračením a fakt trapnýma a urážlivýma pindama, dáváním ultimátních časově omezených nabídek apod. E-maily a tel. rozhovor mi s ním stačil, je to nevychovaný arogantní jedinec.

Odesláno

Mám úplně opačnou zkušenost-vše proběhlo bez problému,naopak dost velká ochota z jeho strany :smile_anim:

A já mám takovou zkušenost, že když někdo odpovídá v prodejním vlákně na dotaz zájemce místo prodávajícího, tak to zavání druhou identitou a nepůsobí proto potom důvěryhodně tato recenze. Jestli se pletu, rád se omluvím.

Návštěvník YPO
Odesláno

A já mám takovou zkušenost, že když někdo odpovídá v prodejním vlákně na dotaz zájemce místo prodávajícího, tak to zavání druhou identitou a nepůsobí proto potom důvěryhodně tato recenze. Jestli se pletu, rád se omluvím.

myslím, že v případě posledního prodeje to je zbytečný hon na čarodějnice - severese jsem upozornil na absenci ceny, místo, aby napsal sorry vole, tak je nad věcí - OK - každý jsme nějaký = dál bych se v tom nedloubal ;)

*hodnotit jeho prodeje nebudu neb nemám zkušenost

Odesláno

a já se ptám, proč tento podle všeho velmi neseriozní člen fóra a prodejce už dávno nebyl zabanován? Co ještě musí udělat, aby se tak stalo?

edit: teď jsem si ještě všiml jeho prodeje Oris TT1 v prodejním vlákně... Proboha, na co se ještě čeká?

Odesláno

Hele v pohode,nejakej patek tu jsem,dost clenu me tu zna osobne;).Kupoval jsem od nej Tissotky a vse bylo v pohode,dalsi zkusenost nemam.

Na druhou stranu mi to tu obcas pripomina hon na carodejnice-proto jsem zde napsal svou zkusenost s timto clenem;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...