jacob Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Dostal jsem zprávu od uživatele severes, jejímž obsahem bylo "50 hned zítra?". Děkuji, ale nemám zájem o podobně TRAPNÉ nabídky.
Peta-Biker Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 To je Kokot, normálně mu to řekni - mě psal na nějaké hodinky taky.
villain83 Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Tak koukám,že pán bude asi hodně "rovnej",mě nabízel Heuery(poslal mi konkrétní odkaz),který jsou stále v prodejním vlákně,neuzavřeným,navíc aktualizovaným,s tím,že jsou to přesně ONY!Na otázku,zda je to jen ten daný model,nebo konkrétně ty z inzerátu,napsal,že jsou to ty z inzerátu...čili trochu sedmilhář...předpokládám,že s podobnou zkušeností nás tu bude vícero....
huhu4d Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Mne pan tiez pisal nejake navrhy... Neuspel bohuzial
Návštěvník severes Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 je to otazka nabidky a poptavky, kdyz Vam nabidka nevyhobvuje, staci rict NE, urazky od clena KOKOTA Peta-Bikera jsou myslim zbytecne:) severes - biker.
Peta-Biker Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 je to otazka nabidky a poptavky, kdyz Vam nabidka nevyhobvuje, staci rict NE, urazky od clena KOKOTA Peta-Bikera jsou myslim zbytecne:) severes - biker. Omlouvám se, že Kubovi zasírám vlákno, ale Ty jsi totální Jeliman. Tvé SZ začínají "Nabízím xxxx". Neumíš pozdravit, píšeš nesmysly a ani se nepodíváš, jaké hodinky prodává někdo a nebo nabízí. Když jsi mi napsal na Omegy (Bondovky), nabízel jsi 49. měl jsem Ti volat. Já Ti slušně napsal - je to quartz a Ty jsi se už ani neobtěžoval odepsat. Nazdar
jacob Odesláno 7. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Prosím o promazání OT a názor na severese si každý udělá sám. Btw, otázka nabídky a poptávky funguje na principu oboustranného zájmu. Severesi, ty máš nabídku (nesmyslně málo peněz), kterou nikdo nepoptává. Kdyby jsi mi napsal, že chceš slevu dvojku, protože pojedeš z Ostravy, tak to pochopím. Že chci za hodinky 70 a ty mi bez pozdravu nabídneš 50, tak to je opravdu trapné.
Jay Doll Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Jelikož se tady vyskytl nějaký flame ohledně prodejů a nákupů člena severes, chci vám tímto nabídnout možnost se vyjádřit ke zkušenostem s ním. Prosím komentujte slušně a věcně
vraby Odesláno 20. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2013 před dnešním přihazováním na severesovo prodej si to chtělo přečíst tady,asi by potom nebylo tolik OT. Inzerát zmizel,snad se něco dovíme,díky
rfido Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 Tak s panem "severesem" bych obchod nedoporučoval uzavírat a ni s ním jednat - je naprosto nekorektní. Jen aby docílil jím vysněné slevy, tak mu není trapný vydírat blbým chytračením a fakt trapnýma a urážlivýma pindama, dáváním ultimátních časově omezených nabídek apod. E-maily a tel. rozhovor mi s ním stačil, je to nevychovaný arogantní jedinec.
poohx Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2013 taky mám zkušenost a jednoduše a slušně řečeno "dost nekorektní jednání"
Juraj11 Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 Mám úplně opačnou zkušenost-vše proběhlo bez problému,naopak dost velká ochota z jeho strany
JR_2010 Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 Mám úplně opačnou zkušenost-vše proběhlo bez problému,naopak dost velká ochota z jeho strany A já mám takovou zkušenost, že když někdo odpovídá v prodejním vlákně na dotaz zájemce místo prodávajícího, tak to zavání druhou identitou a nepůsobí proto potom důvěryhodně tato recenze. Jestli se pletu, rád se omluvím.
Návštěvník YPO Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 A já mám takovou zkušenost, že když někdo odpovídá v prodejním vlákně na dotaz zájemce místo prodávajícího, tak to zavání druhou identitou a nepůsobí proto potom důvěryhodně tato recenze. Jestli se pletu, rád se omluvím. myslím, že v případě posledního prodeje to je zbytečný hon na čarodějnice - severese jsem upozornil na absenci ceny, místo, aby napsal sorry vole, tak je nad věcí - OK - každý jsme nějaký = dál bych se v tom nedloubal *hodnotit jeho prodeje nebudu neb nemám zkušenost
Frostie Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 a já se ptám, proč tento podle všeho velmi neseriozní člen fóra a prodejce už dávno nebyl zabanován? Co ještě musí udělat, aby se tak stalo? edit: teď jsem si ještě všiml jeho prodeje Oris TT1 v prodejním vlákně... Proboha, na co se ještě čeká?
Juraj11 Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2013 A já mám takovou zkušenost, že když někdo odpovídá v prodejním vlákně na dotaz zájemce místo prodávajícího, tak to zavání druhou identitou a nepůsobí proto potom důvěryhodně tato recenze. Jestli se pletu, rád se omluvím.Hele v pohode,nejakej patek tu jsem,dost clenu me tu zna osobne;).Kupoval jsem od nej Tissotky a vse bylo v pohode,dalsi zkusenost nemam.Na druhou stranu mi to tu obcas pripomina hon na carodejnice-proto jsem zde napsal svou zkusenost s timto clenem;)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.