serfik Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Odesláno 8. října 2012 Dobrý den, mám velké osobní dilema, rád bych si pořídil hodinky značky Omega, vytipoval jsem si dvoje jen se za boha nemůžu rozhodnout! Hour Vision je klasika, modrá limitka navíc vypadá exklusivně, zapadají co celkové koncepce de Ville, tady asi chybu neudělám a prodejnost takových hodinek bude dobrá i po letech, jestli vůbec bude důvod se jich zbavovat. www.omegawatches.com/gents/deville/hour-vision/43133412103001 Ty druhé jsem objevil vlastně jen náhodou, ale obrovsky na mě zapůsobily. Možná právě proto, že jsem dřív nic podobného v kolekci Omega neviděl. Jsou výrazné na ruce, nepůsobí přeplácaně, vytvářejí pocit dokonalého stroje, šperku, který je skutečnou ozdobou. Co podtrhuje jejich exklusivitu je Chronometr a Chronograph který dělá hodinky z hlediska hodinařiny daleko zajímavější. Malinko se ale bojím, že tak velká investice do atypu by nemusela být nejlepší, ale třeba jde o pocit. http://www.chrono24.cz/omega/de-ville-x2-co-axial-chronograph-w-box--paper--id2107685.htm?id=2107685&picnum=0&tab=pics Na závěr říkám, že kdybych si měl dneska ráno nasadit jedny na ruku a měl bych je doma oboje, vezmu si na pravou modrý de Villy a na levou X2 :-) jsou to prostě oboje úžasné kusy, ale vzhledem k tomu, že nechci být mezi kolegy v práci prohlášený za blázna to neudělám... už z toho důvodu, že zatím nemám doma ani jedny :-) btw jednou jsem zažil na vlastní kůži Hapku a na obou rukách jich měl několik ten už to takhle jede normálně, ale vzhledem k jeho výstřednosti to působilo docela v pohodě :-) Budu rád za Vaše komentáře, postřehy a rady...! Díky
Jumbo Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Odesláno 8. října 2012 Osobně bych moc nepřemýšlel a šel do Hour Vision. Super strojek je vidět zdola i z boků a modrý číselník je parádní. Mám modrý číselník na Speedmasterech DD a ta barva umí při různých osvětleních udělat tolik různých pohledů, že se to nikdy neohledí.Na X2 se mně nelíbí minutové indexy, které jdou z rohů ke sčítačům. Celý číselník je pak stračně přeplácaný.
Slevin Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Odesláno 8. října 2012 Určitě Hour vision, zkoušel jsem si je jsou bezkonkureční. Ty hranaté k Omeze ani moc nejdou. Jsou přeplácané...
FraK Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Odesláno 8. října 2012 Pokud by to byla anketa, tak můj hlas mají Hour vision.
bandicoot Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Ty hranatý vypadaj jak reklamní za dvojku, sorry. Hour Vision je skvělá věc, koukal jsem na ně v butiku a nevěděl, který pohled z jakého úhlu je lepší... Žádné fotky to nevykreslí...
Čendík Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Taky ty první - dnes jsem si je prohlížel v obchodě a ta modrá je opravdu nádherná. Ještě mi prodavačka řekla, že koupi těch hodinek, jde část peněz na nějakou charitu, snad postižené děti.
lastam Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Blue Hour vision, parádní kousek, a pokud je opravdu koupíš, bacha na větší ťukance, to nemají vůbec rády
froda Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Jednoznančně Hour Vision, mám je 14 dnů a nemůžu se na ně vynadívat. Akorát jsem zvolil bílý ciferník...
serfik Odesláno 27. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2012 (upraveno) Tak jsem dal na Vaše rady a mám je doma, jsou fakt překrásný, nesundám je prakticky z ruky, tak díky všem za radu, definitivně jsem se rozhodl po rozhovoru s odborníkem, který mi navíc řekl, že v těch X2 je předělaná ETA Upraveno 27. října 2012 uživatelem serfik
serfik Odesláno 27. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Blue Hour vision, parádní kousek, a pokud je opravdu koupíš, bacha na větší ťukance, to nemají vůbec rádyjsou myslíš náchylnější? mám být extra opatrný? Samozřejmě s nima nebudu vědomě mlátit ;-) je to zatím můj nejlepší kousek ve sbírce ;-)
lukin_ova Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Gratuluji k nádhernému kousku a dobrému výběru. Přidej další foto, ideálně na ruce. No a ťukance nemají v principu rády asi žádné hodinky.
Jumbo Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Jsou super, je dobře, že jsi šel do této varianty!
emba Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Nádherné hodinky. Gratuluji a těším se na fotky.
lastam Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 (upraveno) pecka, paráda a gratulace, moc hezký hoďky, bezva inhouse...nahoď fotky...hódně fotek:-) s těma ťukancema jsem to myslel tak, že ze stran pouzdra je prosklení, takže hlavně ať ti nespadnou, to by mohla být konečná, kdyby se ti sklo vysypalo do stroje tak máš po hodinkách. Takže přehnaná opatrnost při manipulaci bude jistě na místě, ale jinak nějaký to ťuknutí to pouzdro určitě stráví... Upraveno 28. října 2012 uživatelem lastam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se