Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

vím, že tady je témat podobných spoustu, ale nenašel jsem po brouzdání fórem přímou odpověď na hodinky, které hledám. Přemýšlím o svých prvních hodinkách v cenové hladině do 4 tisíc. Chtěl bych nějaké hodinky v designu podobné těmto Rotarům .Otázkou je jestli kvalita Rotarů je stejná jako u Seiko nebo ne? Podmínky k výběru hodinek:

1. nemusí to být černá a je jedno zda quartzky nebo automaty.

2. nemusí mít první číslo 05,

3. ani chrono by to nemusely být,

4. pouzdro (myšleno i tak to kolečko kolem sklíčka) byl ve stejné barvě např. střibrné nebo černé.

5. bez tachymetru.

Co se týče nošení, tak je to kombinace denního nošení a nošení k obleku do divadla, na svatby apod. Už se trošku ztrácím při tom výběru, tak budu rád za každou radu. Díky moc. fide

Odesláno

K obleku patří oblekovky, né potápky, ale to je každého věc.

Jako alternativu bych viděl Seiko 5, ale o těch je tady toho napsáno mraky.

snzf17k1-b.jpg

Osobně mám podobné Orient Ray a nemohu si stěžovat, dělají se i v černé.

1_2_14.jpg

Odesláno

Mám též Orient Ray a nosím je ke všemu (i když jsou to potápky). Podívej se co nosil James Bond - též potápky a k obleku :-)

Odesláno

Pokud vyloženě nepotřebuješ lunetu šel bych osobně do tohoto Seiko SNZGK1. Jsou to pěkné universální hodinky hodící se pro každou příležitost s dobrou WR. Dělají se v několika různých barevných variantách.

Odesláno

Mám též Orient Ray a nosím je ke všemu (i když jsou to potápky). Podívej se co nosil James Bond - též potápky a k obleku :-)

Ale Bond používa hodinky ako toolwatch. A Omega nevedela do oblekoviek napchať autogén, pílku, motorku a riadené strely ;)

Odesláno

Jj proč by potápky nešly k obleku nosit:). Začali se mi jinak líbit tyto: SNZG81J1 a nebo ty samé, ale s černou lunetou. A nemůžu je najít v nějakém evropském eshopu za podobnou cenu jako je v 21jewels.com a kdybych je objednal tam, tak se nevyhnu DPH a clu.

Odesláno

Jj proč by potápky nešly k obleku nosit:

Mít k obleku potápky, je asi jako mít k obleku botasky nebo koupací čepici. K obleku patří oblekovky, ale jestli chodíš bez kravaty, tak bych to bral.

Odesláno

Tak jsem se rozhodl trošku víc zainvestovat:) a pod tíhou zdejších komentářů jsou už jen dvě volby:)

1. SKZ323K1 K nim mám jednu otázku a to zda každý model má modrou luminaci nebo je to o náhodě? Jak mám poznat, abych koupil tyto Seika s modou luminací?

2. SRP269K1

Tak které se Vám pánové líbí víc?:)

Odesláno

Ten první odkaz, je třeba trošku poopravit (umazat začátek adresy)

Já bych šel do těch druhých, působí víc chlapsky a oproti prvním mají prosklené dýnko.

Odesláno

Ale Bond používa hodinky ako toolwatch. A Omega nevedela do oblekoviek napchať autogén, pílku, motorku a riadené strely ;)

Co me prekvapilo, ze ty Omegy s pilkou se na aukci prodali asi jen za polovinu odhadni ceny.

Odesláno

Mít k obleku potápky, je asi jako mít k obleku botasky nebo koupací čepici. K obleku patří oblekovky, ale jestli chodíš bez kravaty, tak bych to bral.

Uz to nekdo psal, nezalezi ani tak na hodinkach jako na majiteli. Pokud na to mas zjev a vystupovani, muzes k obleku nosit nejen potapky od Omegy, ale i Panerai nebo Brajtle. Vetsina ale naprosta vetsina lidi nepozna jestli mas potapky nebo oblekovky, jen vnimaji hodinky a cloveka jako celek. Takze kvuli obleku bych potapky nezatracoval. Posledni dva echt kravataci co jsem mel moznost potkat meli divery UN a Rolex. A nebyli to CAM bo tak neco. Navic v rade divers od Seiko (mimochodem podle me super volba) najdes i decentni modely.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...