Luk Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 zajimavý web a informace jak vzniká vlastní maloseriová výroba hodinek včetně strojku. www.vyskocil.de
kubson Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 tak tak dílnička to je sen... má tam takový.. německý pořádek
Honza Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Na Vyskočilových stránkách doporučuji vyzkoušet animaci - funkční test těchto hodinek. Zaujalo mě skokové přenastavování hodin (letní čas) i minut (přestože minutovka poskakuje po jedné minutě, na ciferníku se nacházi neustále ve správné poloze vůči vteřinové ručce). Toto vše se ovládá zajímavým způsobem pomocí korunky. Pro hračičky jako já - ideální ...
falkkon Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 kubson napsal: tak tak dílnička to je sen... má tam takový.. německý pořádek Pořádek je pro blbce
hciq Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Luk napsal: zajimavý web a informace jak vzniká vlastní maloseriová výroba hodinek včetně strojku. www.vyskocil.de to je můj člověk
cigi Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 poslintal jsem, poslintal.... škoda jen, že na ciferník píše svoje jméno, to faufau by mi bohatě stačilo ......... to je jenom proto, abych si odůvodnil, proč je nemůžu chtít ........
Tatros Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Mě by velice zajímala cena, zatím jsem ji nikde nenašel, ale vím na co bych šetřil
cigi Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Odesláno 13. února 2007 vzhledem k materiálům (zlato nebo platina) bych od voka začínal tak na 35000 teuro, oder ein kleines bischen mehr.
Luk Odesláno 21. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 (upraveno) Volker má lehce obměněné stránky a zajimavé animace a informace: http://www.uhrentechnik.de/ut_old/ Upraveno 21. srpna 2007 uživatelem Luk
kopferkingel Odesláno 21. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2007 Mmmm, to je ateliérek. Abych použil známý citát: "To je ale pěkná půdička, tady se mi to bude věšet"
andrew42 Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Cena se pohybuje kolem 60,000 eur... Ale za takovýto kousek, kdo by to nedal A když už jsme u toho, kolikpak asi chce za jeden kousek pan Voutilainen?
bender Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 Tatros napsal: Tak to mám do důchodu co dělat ... ber to tak, ze s posilujici korunou se mozna dockas o neco driv :-)
zodiac Odesláno 5. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2008 Raději jsem se na to ani neměl koukat, renta mě totiž čeká až za 11let ........
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se