wen Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Ahojte, tak jsem si zase udělal radost (žena to naštěstí ustála..). První jiskra přeskočila po letošním Baselu a když jsem je viděl na živo, bylo jednoznačně rozhodnuto. Doslova na zadek mě posadilo vynikající zpracování hodinek až do posledních detailů a to mi rukama prošla celá řada modelů od různých renomovaných značek. Hodinky ctí historii a retro design (červená luneta, zlacené indexy a ručky, hodinová ručka ve tvaru "snowflake", vypouklé safírové sklo..).DNA hodinek je jednoznačně potápěčské, ale ostudu neudělají ani k obleku (i díky zlaceným indexům a ručkám).Uvnitř "bije" ETA 2824. Hodinky mají průměr příjemných 41mm, ale působí větší. WR 200m. Já jsem kupoval model na tahu, ale prodávají se i s koženým (ála ošoupaným) řemínkem. Sočástí balení je černý strap.Zítra doplním fotky včetně packagingu.
Daemonultimate Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 (upraveno) Gratuluju k super kousku,ten vintage koženej řemen by taky nemusel bejt špatnej jako alternativa,celkově by to ladilo k tomu historickýmu odkazu. a tomu zpracování se ani nedivim,je to Tudor Upraveno 13. října 2012 uživatelem Daemonultimate
VintageLover Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 V 13. 10. 2012 v 19:29, wen napsal: Ahojte, tak jsem si zase udělal radost (žena to naštěstí ustála..). První jiskra přeskočila po letošním Baselu a když jsem je viděl na živo, bylo jednoznačně rozhodnuto. Doslova na zadek mě posadilo vynikající zpracování hodinek až do posledních detailů a to mi rukama prošla celá řada modelů od různých renomovaných značek. Hodinky ctí historii a retro design (červená luneta, zlacené indexy a ručky, hodinová ručka ve tvaru "snowflake", vypouklé safírové sklo..).DNA hodinek je jednoznačně potápěčské, ale ostudu neudělají ani k obleku (i díky zlaceným indexům a ručkám).Uvnitř "bije" ETA 2824. Hodinky mají průměr příjemných 41mm, ale působí větší. WR 200m. Já jsem kupoval model na tahu, ale prodávají se i s koženým (ála ošoupaným) řemínkem. Sočástí balení je černý strap.Zítra doplním fotky včetně packagingu. Jednu dobu jsem po nich taky pokukoval a teď jsi mě zase nakopnul... do prčic, proč jsem sem lez.
wen Odesláno 13. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Jasan, fotky budou zítra. To Vintage Lover - pokud máš k dispozici prostředky, určitě do nich jdi. Vřele doporučuji.
VintageLover Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 V 13. 10. 2012 v 20:11, wen napsal: Jasan, fotky budou zítra. To Vintage Lover - pokud máš k dispozici prostředky, určitě do nich jdi. Vřele doporučuji. Budu si muset v klidu sednout a pouvažovat, objevilo se teď toho nějak moc, co musím mít
jacob Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Některé hodinky, například krásné Hamilton Pan Europ působí retro, ale tyto Tudor působí jako regulérní vintage a jsou krásné! Je to hodně osobitý styl a mně se moc líbí!
bradda Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Velká gratulace. Taky po nich pošilhávám, akorát teda na řemenu.
tomek Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Vážně moc pěkné hodinky. Hodně se mi líbí zakomponování červené barvy i do korunky.(aspoň pokud mě neklame ten obrázek) Takový hezký detail...
Jarett Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Velmi, ale velmi zdařilá záležitost ... moc se mi líbí jak se Tudor s Rolexem doplňují. Gratulace
robo Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Dobrý ba priam perfektný výber, Tudor je fajna značka, gratulujem a dúfam, že pridáš viac fotiek, nech sa pokocháme
cody Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Musim uznat, ac me Rolex a Tudor moc neoslovuji, ze ta hodinova rucka je noblesni.
huhu4d Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Toto mi prislo vhod pretoze zajtra idem cez amsterdam a mam vo vrecku cash prave na tieto tudory. Nebol som doteraz na 100% rozhodnuty ale uz som opat blizsie ku jednoznacnemu ANO ! Gratulujem ku nim su vynimocne a unikatne
panedge Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Jo sou fakt pěkný,ty z roku 54 jsou ještě hezčí.Gratuluju.
wen Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Ještě jednou díky a přidávám pár fotek.
Daemonultimate Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 (upraveno) Joj,tak to je paráda jak časomíra,tak fotky. Upraveno 14. října 2012 uživatelem Daemonultimate
Slevin Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Parádní hodinky. Až si jednou koupím potápky, budu chtít tyhle taky. Jak funguje ten pružnej tah?
wen Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2012 V 14. 10. 2012 v 12:20, Slevin napsal: Parádní hodinky. Až si jednou koupím potápky, budu chtít tyhle taky. Jak funguje ten pružnej tah?Tah je standardní - pevný. Na fotkách tak trochu působí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se