Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

tak jsem si zase udělal radost (žena to naštěstí ustála..). První jiskra přeskočila po letošním Baselu a když jsem je viděl na živo, bylo jednoznačně rozhodnuto. Doslova na zadek mě posadilo vynikající zpracování hodinek až do posledních detailů a to mi rukama prošla celá řada modelů od různých renomovaných značek.

Hodinky ctí historii a retro design (červená luneta, zlacené indexy a ručky, hodinová ručka ve tvaru "snowflake", vypouklé safírové sklo..).

DNA hodinek je jednoznačně potápěčské, ale ostudu neudělají ani k obleku (i díky zlaceným indexům a ručkám).

Uvnitř "bije" ETA 2824. Hodinky mají průměr příjemných 41mm, ale působí větší. WR 200m. Já jsem kupoval model na tahu, ale prodávají se i s koženým (ála ošoupaným) řemínkem. Sočástí balení je černý strap.

Zítra doplním fotky včetně packagingu.

post-11272-030508400 1350156293.jpg

post-11272-041309100 1350156553.jpeg

Odesláno
  V 13. 10. 2012 v 19:29, wen napsal:

Ahojte,

tak jsem si zase udělal radost (žena to naštěstí ustála..). První jiskra přeskočila po letošním Baselu a když jsem je viděl na živo, bylo jednoznačně rozhodnuto. Doslova na zadek mě posadilo vynikající zpracování hodinek až do posledních detailů a to mi rukama prošla celá řada modelů od různých renomovaných značek.

Hodinky ctí historii a retro design (červená luneta, zlacené indexy a ručky, hodinová ručka ve tvaru "snowflake", vypouklé safírové sklo..).

DNA hodinek je jednoznačně potápěčské, ale ostudu neudělají ani k obleku (i díky zlaceným indexům a ručkám).

Uvnitř "bije" ETA 2824. Hodinky mají průměr příjemných 41mm, ale působí větší. WR 200m. Já jsem kupoval model na tahu, ale prodávají se i s koženým (ála ošoupaným) řemínkem. Sočástí balení je černý strap.

Zítra doplním fotky včetně packagingu.

Jednu dobu jsem po nich taky pokukoval a teď jsi mě zase nakopnul... do prčic, proč jsem sem lez. unsure.gif

Odesláno
  V 13. 10. 2012 v 20:11, wen napsal:

Jasan, fotky budou zítra. To Vintage Lover - pokud máš k dispozici prostředky, určitě do nich jdi. Vřele doporučuji.

Budu si muset v klidu sednout a pouvažovat, objevilo se teď toho nějak moc, co musím mít :D

Odesláno

Některé hodinky, například krásné Hamilton Pan Europ působí retro, ale tyto Tudor působí jako regulérní vintage a jsou krásné! Je to hodně osobitý styl a mně se moc líbí!

Odesláno

Vážně moc pěkné hodinky. Hodně se mi líbí zakomponování červené barvy i do korunky.(aspoň pokud mě neklame ten obrázek) Takový hezký detail...

Odesláno

Dobrý ba priam perfektný výber, Tudor je fajna značka, gratulujem a dúfam, že pridáš viac fotiek, nech sa pokocháme :smile_anim:

Odesláno

Musim uznat, ac me Rolex a Tudor moc neoslovuji, ze ta hodinova rucka je noblesni.

Odesláno

Toto mi prislo vhod pretoze zajtra idem cez amsterdam a mam vo vrecku cash prave na tieto tudory. Nebol som doteraz na 100% rozhodnuty ale uz som opat blizsie ku jednoznacnemu ANO !

Gratulujem ku nim su vynimocne a unikatne

Odesláno
  V 14. 10. 2012 v 12:20, Slevin napsal:

Parádní hodinky. Až si jednou koupím potápky, budu chtít tyhle taky. Jak funguje ten pružnej tah?

Tah je standardní - pevný. Na fotkách tak trochu působí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...